Announcement

Collapse
1 of 2 < >

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
2 of 2 < >

Regulament general de utilizare forum Peugeot

<b>1. Generalitati</b>

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

<b>2. Interdictii</b>

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

<u> Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.</u>

<b>3. Recomandari</b>

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

<b>4. Drepturile si obligatiile moderatorilor</b>

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

<b>5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor</b>

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

<b>6. Responsabilitati</b>

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

<b>Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum</b>

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

<b>7. Colaborari</b>

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

<b>8. Prevederi finale</b>

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

peugeot 508 VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mulțumesc =helios=

    Comment


    • Buna seara !
      Daca va rog HELIOS, pt. Leutul meu
      VF38EAHXMEL030469
      Multumesc mult !!!

      Comment


      • salutare sunt nou posesor de peugeot 508 imi puteti spune si mie ce dotari are? Vin VF38D5FV8B072107. Multumesc frumos

        Comment


        • buna seara, ma poate ajuta cieneva cu dotarile pentru un 508? ma intereseaza daca are pachetul de lumini ambientale interioare
          VR3FHEHYRKY121159
          multumesc
          ...

          Comment


          • Cred ca raspunsul e tardiv din pacate

            VR3FHEHYRKY121159
            508 (R8) HATCHBACK 5 UTI 2.0 HDI 163 (DW10FCC) 8 VITEZE AUTOMAT. TIP STT


            Campanii de revizuire
            JTZ 308(T9), 3008(P84), 5008(P87), 508(R8) Logiciel Moteur CSN 04.02.2020 unsprezece
            KPL 508(R8) Portbagajul de acoperiș S.R. 20.07.2021 unsprezece
            K.W.J. Firmware ECU motor TT DW10F ER 07.11.2022 unsprezece
            KWL TT DW10F DPF ER 07.11.2022 unsprezece

            Reparatie in garantie
            30.10.2023 1235002 01 2BQS83N01 00000000000KWLK FILTRE Ą PARTICULE SM KWL 164046 NL
            05.12.2022 1235002 01 2BQRQ4K01 00000000000KPLK BARRE DE TOIT KPL 131685 NL
            05.12.2022 1235002 01 2BQRQ4K02 00000000000KWJK FIRMWARE ECU MOTOR TT DW10F K.W.J. 131685 NL
            21.09.2021 1235002 01 2BQQCCN01 9820632280 SUSPENSA SUTENIE D 61A 78624 NL
            03.08.2021 1235002 01 2BQP6S401 000000000001612 CALCULATOR DE TELECHARCARE MOTEUR T 61A 73451 NL
            12.05.2020 2243122 01 2BQN5Y001 00000000000JTZJ FIRMWARE ECU MOTOR JTZ 29023 NL
            13.01.2020 2243122 01 2BQNM7M01 9821395680 MODUL 000 17916 NL
            04.12.2019 2243122 01 2BQNGMI01 1616765780 ROTULE ATTELAGE RDSO 000 14192 NL


            Caracteristicile vehiculului
            Model 508 (R8)
            Nr. APV/PR 15545 88 1 0247
            Data īnceperii garanției 26.07.2019
            data fabricatiei 01.06.2019
            Numărul de serie al motorului 10 DY2T 4053892
            NRE e2*2007/46*0628*02
            P4A 9835724899
            Informații generale
            FELUL PRODUSULUI O MAȘINĂ
            MARCA MARCA/TIP DE COMPONENT PEUGEOT
            LINEUPUL 508 (R8)
            CORP HATCHBACK 5 UȘI
            NIVEL DE FINISARE SUPER MEDIU
            MOTOR DW10FCC/UE62 2L DIESEL
            TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
            TIP DE VOPSEA LAC METALIZ + CULOARE
            CULOAREA CORPULUI LQV - VOPSEA ROSIE ULTIMATE
            TIP FINISAJ INTERIOR COVORASE SUPERIOARE TEP PU FABRIC GT LINE "73"
            CULOARE TAPITERIE "FH"
            CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) AMNG8
            ORGANIZAREA CONVERSIEI FĂRĂ CONVERSIE
            FINISARE ĪN VINE GAMA ORIGINALA
            TIPUL MOTORULUI) EW/DW
            ALTE AUTOCOLANTE, DIVERSE " GT LINE
            Caracteristicile vehiculului
            NIVEL DE FINISARE SUPER MEDIU
            TIP DE VOPSEA LAC METALIZ + CULOARE
            CULOAREA CORPULUI LQV - VOPSEA ROSIE ULTIMATE
            TIP FINISAJ INTERIOR COVORASE SUPERIOARE TEP PU FABRIC GT LINE "73"
            CULOARE TAPITERIE "FH"
            CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) AMNG8
            Sistem de alimentare cu combustibil
            MOTOR DW10FCC/UE62 2L DIESEL
            SISTEM DE ALIMENTARE CON COMBUSTIBIL TURBO INJECTIE DIRECTA CU SCHIMBATOR DE CALDURA
            SENSOR DE APĂ ĪN FILTRUL DE CURĂȚARE COMBUSTIBIL DIESEL FĂRĂ FILTRU DE COMBUSTIBIL DIESEL SENSOR DE APA
            COMBUSTIBIL COMBUSTIBIL DIESEL DA/DE/DE+ CALITATE
            STANDARD DE EMISII DE GAZE DE ESAPAMENT (MOTOR) SISTEM DE REDUCERE A EMISIILOR DE MOTOR EURO 6.2
            SEMNALUL SENZORULUI DE VITEZA SENSOR PENTRU ROTI FATA FARA IDENTIFICARE, ROTI SPATE CU IDENTIFICARE.
            TIPUL MOTORULUI) EW/DW
            PUTERE 2000CM3
            REZERVOR DE COMBUSTIBIL REZERVORUL DE COMBUSTIBIL NU ESTE SIGLAȘAT CU INSTALARE PIECI
            MOTOR DE RĂCIRE RADIATOR EP28 28DM2, ALUMINIU, CURU
            ĪNCĂLZIREA CALEI DE GAZ CARTER CU GAZ. CIRCUIT DE ĪNCĂLZIRE AL CLĂDIRII
            SUNET SPECIF AL UNITĂȚII DE PUTERE GMP ACUSTICA ĪN DINAMICĂ
            SISTEM DE AUTODIAGNOSTICĂ LA BORD EOBD CU DIAGNOSTICĂ AUTO LA BORD
            INSTRUMENTE TEHNICE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI SISTEM DE EMISII EURO 6.2
            FILTRUL DE PARTICULE CU FILTRU DE PARTICULE
            VENTILATOR 1 PANOU MOBIL AERO VENTILATOR 140 W 2 VITEZE RB45
            UNITATEA DE ALIMENTARE CIRCUIT DE TRACȚIUNE CU GHEAZĂ
            FILTRUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL FILTRU REZERVOR EXTERIOR
            OPRIȚI ȘI PORNIȚI SISTEMUL CU SISTEM STOP AND START SI ALTERNATOR-STARTER
            Cutie de viteze - Transmisie
            TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
            CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) AMNG8
            STILUL ROȚII DISC 17" DECO
            AMBREIAJ FĂRĂ AMBREIE
            DIMENSIUNEA PNEURI/ROȚI INSTALARE PNEURI DE 17 INCI
            PNEURI (TIP, DIMENSIUNE) ANVELOPE 215/55 R17 98W INFORTATA
            ROȚI MOTRICE 2 ROTI MOTRICE
            ROATA (TIP) ANSAMBLU ROȚE DE ALIAN 1
            INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ĪN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
            TIP CUTIE CUTIE TIP AMN8
            Suspensie Direcție Sistem de frānare
            ROLA DE STABILIZARE SPATE STABILIZATOR SPATE 18.5MM DIAM
            DISPOZITIV ANTIFURT COMUTATOR ELECTRIC DE Aprindere
            ROLL BAR STABILIZATOR FATA FAȚĂ DURITATE STABILIZATOR 25000 N.M/RAD
            TIP DE FRANA DISCURI FATA/SPATE VENTILATE
            unghiul volanului CU SENSOR DE unghiul volanului
            SUSPENSIE SUSPENSIUNE CONVENȚIONALĂ
            SISTEM DE STABILITATE DINAMICĂ PROGRAM DE STABILIZARE ELECTRONICĂ
            DIRECȚIE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) SERVODIRECȚIE ELECTRICĂ DE PUTERE MICĂ CU DOUĂ TRIPATE
            SUPORT PEDALA (TIP) BLOC PEDALA ALUMINIU
            Echipament de caroserie
            SISTEM DE REMORCARE FĂRĂ TURN
            MULTURA LATERALĂ (DIMENSIUNI) PROTECTIE LATERALA SUBTIRE + AMPRE PICIOARE PEUGEOT
            ELEMENTE DECORATIVE ALE ROȚILOR (STYL) FĂRĂ CAPAC ROȚĂ
            ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT TUBA DE ESCAPARE CROMATA STANGA
            SUB ECRAN DEFLECTOR FRONTAL INFERIOR
            LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
            FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
            SCUT DE MURDARIE Căptușeală aripă față stānga. ACOUST PER. SPATE+FATA DREAPTA DESCHIS
            TUBIERE DE ESCAPAR NU DEC. VARFURI TEVI DE ESCAPAMENT
            Izolarea fonica a compartimentului motor IZOLARE FONONIC COMPARTIMENT MOTOR + COMPARTIMENT + ISOVAC
            PARBRIZ (TIP) PARBRIZ STANDARD
            ȘTERGĂTOR DE PARBRIZ PERIE FRONTWISH DE LA DATA PLOIEI
            ȘTERGATORUL SPATE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) ȘTERGĂTOR DE GEAM
            BASTĂ DE BAZĂ BAMP. ANTERIOR POSTERIOR CULOARE CAROSERIE GRILĂ GTLINE+MODINE CROMĂ
            ĪNMATRICULARE FĂRĂ NUMĂR DE STAT
            GRILĂ DE PORTBAGAI FĂRĂ SINE PENTRU BAGAJE PE ACOPEȘ
            SISTEM DE ASISTERE PANORAMICĂ CU SISTEM DE ASISTENȚĂ VIZUALĂ PANORAMICĂ SPATE VISIO PARK1
            ROATĂ DE REZERVĂ FARA ROATA DE rezerve
            Oglinda retrovizoare exterioară (sticlă) Oglinzi retrovizoare exterioare din sticlă cu acoperire cu electrocrom
            Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
            LUCA FĂRĂ VENTILAȚIE
            STICLA (ASPECT) STICLA NUAnțată + TENTAȚI GRELE
            FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
            INTRAREA SI PORNIREA MOTORULUI FARA UTILIZAREA CHEIEI CU SISTEM DE ACCES/ PORNIRE FĂRĂ MĀINI
            Echipament intern
            TIP FINISAJ INTERIOR COVORASE SUPERIOARE TEP PU FABRIC GT LINE "73"
            COTIERA LATERALA (TIP) LATERAL FAŢĂ, COTIERE SPATE TEP PU+CUSĂTURĂ
            ALARMA ANTIFURT VOLUM + PERIMETRU + LIFT
            DETECȚIA PATELOR MOARTE MONITORIZAREA ACTIVĂ A PUNTURILOR MOARTE
            COTIERA SCANA SPATE CU COTIERA SCAUNA SPATE
            HAPA BAGAJE (TIP) HAPA BAGAJ TARI
            CLIMA (TEMPERATURA AERULUI AMBIENT) ȚĂRI CU CLIME RECE
            APARAT DE AER CONDITIONAT AER CONDIȚIONAT CU AERO+RECIRCULAT+IEȘIRE SUPLIMENTARĂ
            BLOC DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA COPIILOR SIGURANTA COPII, ELECTRICA SPATE.
            GRADAȚIE PE VITOMETRO CALIBRAREA VITOMETORULUI ĪN KM/H
            MANETA SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE TREBUIE TREBUIE PE POSEA SI PE VOLAN
            MĀNĂRI FĂRĂ MĀNERE
            CONSOLĂ DECOR. CONSOLA LEMN+FLANSA COVOR
            POZIȚIE ĪN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
            Īncălzitor suplimentar FĂRĂ ĪNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ
            LINK OGLINDĂ CU FUNCȚIE MIRROR LINK
            ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ PORT PAGA LUMINA + USĂ + PU
            ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
            ECHIPAMENTE PANOUL DE INSTRUMENTE FINISARE LEMN DESCHIS NATURAL
            DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
            FINISARE PLATFORMĂ DE MARFĂ INSTALARE COVORURI + MOCHETARE PARDOSULUI TRUNGIULUI
            TABLUL DE INSTRUMENTE (CARACTERISTICI) PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL CU 29 DE INDICATORI
            PANOU DE COPIE UȘI LEMN DECORAT
            VORTORUL 5 PER. DINAM. +4 SPATE DINAM. +1 SUBWOOFER
            FILTRU DE PRAF FILTRU ANTIALERGEN
            IZOLAREA FONICĂ A INTERIORULUI FILA INTERIOR FONOIZ/PE POT HDG/P. ROATA DIN SPATE ISO
            REGLAREA ĪNĂLȚIMII SCAZULUI FAȚĂ PE LATEA PASagerului REGLAREA ELECTRICĂ A SCAZULUI PASAJUL, ĪNĂLȚIMIA ȘI NIVELUL PERNEI
            COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI SOFERULUI REGLAREA ELECTRICĂ A SCAUNULUI ȘOFER+REGLAREA CAPĂTULUI PERNEI
            COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI PASagerului PASARE FATA SCAUN ELECTRIC + REGLAREA PERNEI
            REGLAREA SCAUNULUI ȘOFERULUI SCAUN ELECTRIC ȘOFER AJUSTARE SUPORT LOMBAR
            REGLAREA SCAUNULUI PASagerului FAȚĂ SUPORT LOMBAR ELECTRONUMATIC PENTRU SCACUL PASagerului FAȚĂ
            CD FĂRĂ CD
            SISTEM DE NAVIGAȚIE prin satelit CU NAVIGAȚIE. SISTEM - ECRAN CULOARE
            FAURI LAMPA CU LED
            SISTEMUL DE INFORMAȚII ȘOFERULUI DE TRAFIC PREVENIREA DEVIERIEI + ȚINEREA PE TRAIECTOR APL
            AFIŞA DISPLAY FRONTAL ECRAN DIGITAL 10C HD
            Oglinda PE PARASOARE Oglinda Șofer + OGGLINDĂ PASager CU ILUMINARE LED
            UN ELEMENT DE ĪNCĂLZIRE SCAUNE ELECTRICE ĪNCĂLZITE ȘOFER ȘI PASAGER R1
            AIRBAG LATERAL FRONTAL SUBSIGURANȚĂ LATERALĂ SIGURANȚA TORAX + PERDEA
            ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
            PROTECTIE SCAUNEA SPATE FĂRĂ PROTECȚIE PASAGER SPATE
            SISTEM DE DEACTIVARE AIRBAG DECONECTARE MANUALĂ AIRBAG-UL
            SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLAREA AUTOMATĂ A FAURILOR
            WIFI Cu WIFI
            RADIO NAVIGARE DIGITALĂ ADAUGĂ
            SISTEM DE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT AUTOMAT
            CONTROL DE CRAZĂ CONTROL DE CRAZĂ ȘI LIMITATOR DE VITEZĂ ACC STOP AND GO
            REGLAREA ĪNĂLŢIMII SCAUNULUI ŞOFERULUI "RIDIC" SCAUNUL SOFER CU ELECTRICA AJUSTARE
            Oglinda retrovizoare interioara Oglinda retrovizoare interioara CU ACCESORII ELECTRO CROM FARA CADRU
            PARDOSELĂ COVOR NEGRU CU CUSCĂ DUBLĂ
            Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
            PLATFORMĂ DE MARFĂ FĂRĂ PLASA DE PORTBAGAI
            TUNER RADIO TUNER TRI-BAND
            SISTEM DE DETECȚIE A OBSTACULELOR DETECTOR DE OBSTACULE, RADAR FATA, SPATE
            INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ĪN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
            ADAPTARE FINISARE FĂRĂ ADAPTATOR DE MULTARE
            EGALISATOR, AMPLIFICATOR AMPLIFICATOR EGALIZATOR CU 12 CANALE
            FRECVENTA RADIO FRECVENȚA RADIO PENTRU EUROPA DE EST
            CONTROLUL SISTEMULUI DE BLOCARE BLOCARE SUPER BLOCARE + AUTOMAT
            FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
            VOLAN VOLAN PLEINE FLEUR DIN PIELE PERFORATA CU INSERȚIE GTLINE
            VENTILATOR 1 PANOU MOBIL AERO VENTILATOR 140 W 2 VITEZE RB45
            OPȚIUNI DE LOCARE OPTIUNE CU SCAZ JOS
            CONECTOR SUPLIMENTAR PENTRU CONECTAREA DISPOZITIVELOR AUDIO 1 JACK + 2 USB
            UNITATEA DE TELECOMUNICATII UNITATEA DE TELEMATICA AUTONOMA 3S
            Echipament electric
            ALTERNATOR GENERATOR ISTT53
            BATERIE BATERIE BATERIE L3 760 70AH EFR 760 EN EF
            INCEPATOR CLASA DE STARTER 6+
            ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ PORT PAGA LUMINA + USĂ + PU
            ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
            DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
            LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
            FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
            FRECVENTA DE OPERARE A COMANDEI DE LA DISTANTA INCHISARE CENTRALIZATĂ FRECVENTA TELECOMANDA 433,92 MHz, LO
            FAURI LAMPA CU LED
            COMUNICARE MULTIPLEX SISTEM ELECTRIC R3 ECO
            ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
            SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLAREA AUTOMATĂ A FAURILOR
            Aprinderea LUMINILE PORNIRE AUTOMATĂ A LUMINII+COMUTARE AUTOMATĂ
            Marci de echipamente
            Diverse
            CARACTERISTICI SPECIALE STANDARD
            MODIFICĂRI FUCITE ĪN ANUL MODELULUI INDEX INFERIOR „00”
            CONDENSATOR (CARACTERISTICI) CONDENSATOR 19.3DM2 GROSIME 12
            VREME ATMOSFERĂ ORDINARĂ
            POZIȚIE ĪN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
            PLACA VIN PLACA TEHNICA UNIUNII EUROPENE + NRE
            STICKER FARA ETICHETA
            TUBATURA AER CONDITIONAT CONDUCTURI DE AER CONDIȚIONAT CU TEHNOLOGIA IHX
            CONECTOR PENTRU CONECTAREA CĂȘTILOR RADIOTELEFONICE PRISA DUBLA PENTRU ACCESORII
            GRAVE LATERALE PROTECTIE LATERALA INFORTATA
            SET DE CHEI SET CHEIE CU BLOCARE+CHEIE DE rezervă
            REFRIGERANT LICHID DE RĂCIRE ​​1234 YF
            ECHIPAMENTE DE URGENȚĂ KIT REPARARE ANVELOPE
            CONDIȚII Drumurilor Drum neted
            UNITATE DE CONTROL AUXILIAR BSI + COM 2008 + SON POLY + FINISAJ CROM
            TRIUNGHI DE AVERTIZARE FĂRĂ SEMN STOP DE AVERTIZARE

            Comment


            • Pentru colegul Vlad

              VR3FBYHZRKY115749
              508 (R8) HATCHBACK 5 UTI 1.5 HDI 130 (DV5RC 96KW) 8 VITEZI AUTOMAT TIP STT


              Campanii de revizuire
              JSZ TT Tuyau d'eau CSN 11.06.2020 unsprezece
              KPL 508(R8) Portbagajul de acoperiș S.R. 16.07.2021 unsprezece
              M.A.S. Tous tipuri de firmware ECU motor S.R. 26.07.2022 unsprezece

              Reparatie in garantie
              16.01.2023 812308Q 95 XAFSFBO01 00000000000MASM FIRMWARE ECU MOTOR TOUS TYPES M.A.S. 168834 R.O.
              23.11.2021 077001T 01 XAETBGL01 00000000000KPLK BARRE DE TOIT KPL 165517 Franţa
              23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS01 000000000001254 CLIMATIZAREA FCE 129643 Franţa
              23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS02 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 129643 Franţa
              23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS03 9823609180 BALAI PLAT G FCU 129643 Franţa
              23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS04 000000000009927 VEHICUL DE ASISTENȚĂ DE ĪNLOCUIRE F8R 129643 Franţa
              25.01.2021 730304C 01 XAD1H2Z01 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 97834 Franţa
              23.11.2020 730304C 01 XADUY6701 00004249K1 DISQUE VENTILE DIAM 304 E FCU 87069 Franţa
              12.08.2020 077001T 01 XADKBGP01 000000000001254 CLIMATIZAREA FCE 66968 Franţa
              12.08.2020 077001T 01 XADKBGP02 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 66968 Franţa
              12.08.2020 077001T 01 XADKBGP03 9823609780 BALAI PLAT D FCU 66968 Franţa
              12.08.2020 077001T 01 XADKBGP04 00000000000JSZJ TT TUYAU D'EAU JSZ 66968 Franţa
              24.01.2020 730304C 01 XAC3X7G01 000000000009391 ENTRETIEN,SERVICE,ESSAI ANNUEL FCE 32942 Franţa


              Caracteristicile vehiculului
              Model 508 (R8)
              Nr. APV/PR 15540 88 1 0848
              Data īnceperii garanției 25.06.2019
              data fabricatiei 27.05.2019
              Numărul de serie al motorului 10 Q4DL 0010512
              NRE e2*2007/46*0628*03
              P4A 9835917699
              Informații generale
              FELUL PRODUSULUI O MAȘINĂ
              MARCA MARCA/TIP DE COMPONENT PEUGEOT
              LINEUPUL 508 (R8)
              CORP HATCHBACK 5 UȘI
              NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
              MOTOR DV5RC 96KW 1.5L DIESEL
              TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
              TIP DE VOPSEA TIP EXTERN FINISAJE METALIZATE. LAC
              CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
              TIP FINISAJ INTERIOR TESTURĂ SEMI TEP +PU "72"
              CULOARE TAPITERIE "FX"
              CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) ATNG8
              ORGANIZAREA CONVERSIEI FĂRĂ CONVERSIE
              FINALIZARE ĪN VINE GAMA ORIGINALA
              TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR DV
              ALTE AUTOCOLANTE, DIVERSE " FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
              Caracteristicile vehiculului
              NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
              TIP DE VOPSEA TIP EXTERN FINISAJE METALIZATE. LAC
              CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
              TIP FINISAJ INTERIOR TESTURĂ SEMI TEP +PU "72"
              CULOARE TAPITERIE "FX"
              CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) ATNG8
              Sistem de alimentare cu combustibil
              MOTOR DV5RC 96KW 1.5L DIESEL
              SISTEM DE ALIMENTARE CON COMBUSTIBIL TURBO INJECTIE DIRECTA CU SCHIMBATOR DE CALDURA
              SENSOR DE APĂ ĪN FILTRUL DE CURĂȚARE COMBUSTIBIL DIESEL FĂRĂ FILTRU DE COMBUSTIBIL DIESEL SENSOR DE APA
              COMBUSTIBIL COMBUSTIBIL DIESEL DA/DE/DE+ CALITATE
              STANDARD DE EMISII DE GAZE DE ESAPAMENT (MOTOR) SISTEM DE REDUCERE A EMISIILOR DE MOTOR EURO 6.2
              SEMNALUL SENZORULUI DE VITEZA SENSOR PENTRU ROTI FATA FARA IDENTIFICARE, ROTI SPATE CU IDENTIFICARE.
              TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR DV
              PUTERE 1500 CM3
              REZERVOR DE COMBUSTIBIL REZERVORUL DE COMBUSTIBIL NU ESTE SIGLAȘAT CU INSTALARE PIECI
              MOTOR DE RĂCIRE RADIATOR EP28 28DM2, ALUMINIU, CURU
              ĪNCĂLZIREA CALEI DE GAZ CARTER CU GAZ. CIRCUIT DE ĪNCĂLZIRE A CLĂDIRII
              SUNET SPECIF AL UNITĂȚII DE PUTERE FĂRĂ IZOLAREA ACUSTICĂ A UNITĂȚII DE PUTERIE
              SISTEM DE AUTODIAGNOSTICĂ LA BORD EOBD CU DIAGNOSTICĂ AUTO LA BORD
              INSTRUMENTE TEHNICE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI SISTEM DE EMISII EURO 6.2
              FILTRUL DE PARTICULE CU FILTRU DE PARTICULE
              VENTILATOR VENTILATOR CU 2 VITEZE 140 W PANOU MOBIL AERO
              UNITATEA DE ALIMENTARE CIRCUIT DE TRACȚIUNE CU GHEAZĂ
              FILTRUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL FILTRU REZERVOR EXTERIOR
              OPRIȚI ȘI PORNIȚI SISTEMUL CU SISTEM STOP AND START
              Cutie de viteze - Transmisie
              TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
              CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) ATNG8
              STILUL ROȚII DISC 17" DECO
              AMBREIAJ FĂRĂ AMBREIE
              DIMENSIUNEA PNEURI/ROȚI INSTALARE PNEURI DE 17 INCI
              PNEURI (TIP, DIMENSIUNE) ANVELOPE 215/55 R17 98W INFORTATA
              ROȚI MOTRICE 2 ROTI MOTRICE
              ROATA (TIP) ANSAMBLU ROȚE DE ALIAN 1
              INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ĪN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
              TIP CUTIE Cutie de viteze TIP ATN8
              Suspensie Direcție Sistem de frānare
              ROLL BAR STABILIZATOR SPATE STABILIZATOR SPATE 17.5MM DIAM
              DISPOZITIV ANTIFURT COMUTATOR ELECTRIC DE Aprindere
              ROLL BAR STABILIZATOR FAȚĂ FAȚĂ DURITATE STABILIZATOR 25000 N.M/RAD
              TIP DE FRANA DISCURI FATA/SPATE VENTILATE
              unghiul volanului CU SENSOR DE unghiul volanului
              SUSPENSIE SUSPENSIUNE CONVENȚIONALĂ
              SISTEM DE STABILITATE DINAMICĂ PROGRAM DE STABILIZARE ELECTRONICĂ
              DIRECȚIE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) SERVODIRECȚIE ELECTRICĂ DE PUTERE MICĂ CU DOUĂ TRIPATE
              SUPORT PEDALA (TIP) UNITATE DE PEDALA SIMPLU STANDARD
              Echipament de caroserie
              SISTEM DE REMORCARE FĂRĂ TURN
              MULTURA LATERALĂ (DIMENSIUNI) FĂRĂ ELEMENTE DE PROTECȚIE ĪN PARTEA INFERIOR A CORPULUI
              ELEMENTE DECORATIVE ALE ROȚILOR (STYL) FĂRĂ CAPAC ROȚĂ
              ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT FĂRĂ TUBA DE ESCAPAMENT
              SUB ECRAN DEFLECTOR FRONTAL INFERIOR
              LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
              FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ Oglinda exterioara cu pliere electrica si LED
              SCUT DE PURZIUNE Căptușeală aripă față stānga. ACOUST PER. SPATE+FATA DREAPTA DESCHIS
              TIMITE TEVI DE ESCAPARE TUBA DE ESCAPARE CROMATA
              Izolarea fonica a compartimentului motor IZOLARE FONONIC COMPARTIMENT MOTOR + COMPARTIMENT + ISOVAC
              PARBRIZ (TIP) PARBRIZ STANDARD
              ȘTERGĂTOR DE PARBRIZ PERIE FRONTWISH DE LA DATA PLOIEI
              ȘTERGATORUL SPATE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) ȘTERGĂTOR DE GEAM
              BASTĂ DE BAZĂ STANDARD BARĂ FAȚĂ/SPATE, CULOAREA CAROSERIEI
              ĪNMATRICULARE FĂRĂ NUMĂR DE STAT
              GRILĂ DE PORTBAGAI FĂRĂ SINE PENTRU BAGAJE PE ACOPEȘ
              SISTEM DE ASISTERE PANORAMICĂ CU SISTEM DE ASISTENȚĂ VIZUALĂ PANORAMICĂ SPATE VISIO PARK1
              ROATĂ DE REZERVĂ ROATA DE rezerve mai mica
              Oglinda retrovizoare exterioară (sticlă) Oglinda exterioara pictata pe sticla
              Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
              LUCA FĂRĂ VENTILAȚIE
              STICLA (ASPECT) STICLA NUAnțată + TENTAȚI GRELE
              FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
              INTRAREA SI PORNIREA MOTORULUI FARA UTILIZAREA CHEIEI CU SISTEM DE ACCES/ PORNIRE FĂRĂ MĀINI
              Echipament intern
              TIP FINISAJ INTERIOR TESTURĂ SEMI TEP +PU "72"
              COTIERA LATERALA (TIP) COTIERA LATERALA FATA SPATE TER PU
              ALARMA ANTIFURT FARA ALARMA ANTIFURT
              DETECȚIA PATELOR MOARTE MONITORIZARE ACTIVĂ A PUNTURILOR MOARTE
              COTIERA SCANA SPATE CU COTIERA SCAUNA SPATE
              HAPA BAGAJE (TIP) HAPA BAGAJ TARI
              CLIMA (TEMPERATURA AERULUI AMBIENT) ȚĂRI CU CLIME RECE
              APARAT DE AER CONDITIONAT CU ĪNCĂLZIRE+IEȘIRE SUPLIMENTARĂ
              BLOC DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA COPIILOR SIGURANTA COPII SPATE MANUALA
              GRADAȚIE PE VITOMETRO CALIBRAREA VITOMETORULUI ĪN KM/H
              MANETA SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE TREBUIE TREBUIE PE POSEA SI PE VOLAN
              māner FĂRĂ MĀNERE
              CONSOLĂ DECOR CONSOLA NEGRU ĪNALT+FLANȘĂ COVOR
              POZIȚIE ĪN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
              Īncălzitor suplimentar FĂRĂ ĪNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ
              LINK OGLINDĂ CU FUNCȚIE MIRROR LINK
              ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ CUTIE DE DEPOZITARE SUB RĀNDUL 1 COTIERA CENTRALĂ
              ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
              ECHIPAMENTE PANOUL DE INSTRUMENTE FINIS CARBON
              DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
              FINISARE PLATFORMĂ DE MARFĂ INSTALARE COVORURI + MOCHETARE PARDOSULUI TRUNGIULUI
              TABLUL DE INSTRUMENTE (CARACTERISTICI) PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL CU 29 DE INDICATORI
              PANOU DE COPIE UȘI FINISARE USI CU FIBRA DE CARBON
              VORTORUL 4 VOLUM FAȚĂ (2 TWEETERE + 2 GR.) + 4 GR. SPATE
              FILTRU DE PRAF CU FILTRU + CARBON ACTIVAT
              IZOLAREA FONICĂ A INTERIORULUI FILA INTERIOR FONOIZ/PE POT HDG/P. ROATA DIN SPATE ISO
              REGLAREA ĪNĂLȚIMII SCAZULUI FAȚĂ PE LATEA PASagerului CONTROL DE TRAFIC Căptușeală pentru scaunul pasagerului
              COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI SOFERULUI REGLAREA MANUALĂ A PERNEI ȘOFERULUI
              COMUTATOR REGLARE SCAUN PASager REGLAREA MANUALĂ A PERNEI SCAZUL PASagerului FAȚĂ
              REGLAREA SCAUNULUI ȘOFERULUI SPATAR REGLABIL, SUPPORT LOMBAR PENTRU SCAZUL SOFERULUI
              REGLAREA SCAUNULUI PASagerului FAȚĂ SPATAR REGLABIL SI SUPPORT LOMBAR PENTRU SCAUNUL PASager
              CD FĂRĂ CD
              SISTEM DE NAVIGAȚIE prin satelit CU NAVIGAȚIE. SISTEM - ECRAN CULOARE
              FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
              SISTEMUL DE INFORMAȚII ȘOFERULUI DE TRAFIC AVERTISMENT+CORECȚIE+DETECȚIE BRUTARE
              AFIŞA DISPLAY FRONTAL ECRAN DIGITAL 10C HD
              Oglinda PE PARASOARE Oglinda Șofer + OGGLINDĂ PASager CU ILUMINARE LED
              UN ELEMENT DE ĪNCĂLZIRE SCAUN NEINCALZIT
              AIRBAG LATERAL FRONTAL SUBSIGURANȚĂ LATERALĂ SIGURANȚA TORAX + PERDEA
              ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
              PROTECTIE SCAUNEA SPATE FĂRĂ PROTECȚIE PASAGER SPATE
              SISTEM DE DEACTIVARE AIRBAG DECONECTARE MANUALĂ AIRBAG-UL
              SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
              WIFI Cu WIFI
              RADIO NAVIGAȚIE ANALOGĂ ATASATĂ
              SISTEM DE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT AUTOMAT
              CONTROL DE CRAZĂ CONTROL DE CRAZĂ PROGRAMABILE ȘI LIMITATOR DE VITEZĂ
              REGLAREA ĪNĂLŢIMII SCAUNULUI ŞOFERULUI REGLAREA MECANĂ A ĪNĂLŢIMII PERNEA SCAZULUI ŞOFER
              Oglinda retrovizoare interioara Oglinda retrovizoare interioara ELECTROCROMICA "ZI-NOAPTE"
              PARDOSELĂ COVOR NEGRU CU CUSCUT+PVC OTD
              Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
              PLATFORMĂ DE MARFĂ FĂRĂ PLASA DE PORTBAGAI
              TUNER RADIO TUNER RADIO DUAL
              SISTEM DE DETECȚIE A OBSTACULELOR DETECTOR DE OBSTACULE, RADAR FATA, SPATE
              INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ĪN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
              ADAPTARE FINISARE FARA ADAPTATOR DE MULTARE
              EGALISATOR, AMPLIFICATOR FARA AMPLIFICATOR CU EGALISATOR
              FRECVENTA RADIO FRECVENȚA RADIO PENTRU EUROPA DE EST
              CONTROLUL SISTEMULUI DE BLOCARE BLOCARE SIMPLU + AUTOMAT
              FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
              VOLAN HUSĂ DE PIELE „FLEUR” PENTRU VOLAN
              VENTILATOR VENTILATOR CU 2 VITEZE 140 W PANOU MOBIL AERO
              OPȚIUNI DE LOCARE OPTIUNE CU SCAZ JOS
              CONECTOR SUPLIMENTAR PENTRU CONECTAREA DISPOZITIVELOR AUDIO 1 JACK + 2 USB
              UNITATEA DE TELECOMUNICAȚII UNITATEA DE TELEMATICA AUTONOMA 3S
              Echipament electric
              ALTERNATOR GENERATOR CLASA 18
              BATERIE BATERIE BATERIE L3 760 70AH EFR 760 EN EF
              INCEPATOR STARTER STTD
              ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ CUTIE DE DEPOZITARE SUB RĀNDUL 1 COTIERA CENTRALĂ
              ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
              DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
              LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
              FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ Oglinda exterioara cu pliere electrica si LED
              FRECVENTA DE OPERARE A COMANDEI DE LA DISTANTA INCHISARE CENTRALIZATĂ FRECVENTA TELECOMANDA 433,92 MHz, LO
              FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
              COMUNICARE MULTIPLEX SISTEM ELECTRIC R3 ECO
              ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
              SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
              Aprinderea LUMINILOR PORNIRE AUTOMATĂ A LUMINII+COMUTARE AUTOMATĂ
              Marci de echipamente
              Diverse
              CARACTERISTICI SPECIALE STANDARD
              CONDENSATOR (CARACTERISTICI) CONDENSATOR 19.3DM2 GROSIME 12
              VREME ATMOSFERĂ ORDINARĂ
              POZIȚIE ĪN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
              PLACA VIN PLACA TEHNICA UNIUNII EUROPENE + NRE
              STICKER FARA ETICHETA
              TUBATURA AER CONDITIONAT CONDUCTURI DE AER CONDIȚIONAT CU TEHNOLOGIA IHX
              CONECTOR PENTRU CONECTAREA CĂȘTILOR RADIOTELEFONICE PRISA DUBLA PENTRU ACCESORII
              GRAVE LATERALĂ PROTECTIE LATERALA INFORTATA
              SET DE CHEI SET CHEIE CU BLOCARE+CHEIE DE rezervă
              REFRIGERANT LICHID DE RĂCIRE ​​1234 YF
              ECHIPAMENTE DE URGENȚĂ FĂRĂ ECHIPAMENT DE BACKUP
              CONDIȚII Drumurilor Drum neted
              UNITATE DE CONTROL AUXILIAR BSI + COM 2008 + SON POLY + FINISAJ CROM
              TRIUNGHI DE AVERTIZARE FĂRĂ SEMN STOP DE AVERTIZARE

              Comment


              • Salutare!Cine poate sa ma ajute cu niste informatii despre nivelul de echipare pt masina mea peugeot 3008 1.2 130CP VF3MRHNYWJS047219.Multumesc!

                Comment


                • Originally posted by takle View Post
                  Salutare!Cine poate sa ma ajute cu niste informatii despre nivelul de echipare pt masina mea peugeot 3008 1.2 130CP VF3MRHNYWJS047219.Multumesc!

                  VF3MRHNYWJS047219
                  3008 (P84E) CROSSOVER 5 UȘI 1.2 i THP 130 (EB2DTS) 6 VITEZI TRANSMISIE AUTOMATĂ TIP STT


                  Campanii de revizuire
                  HZH 3008(P84),5008(P87): Soft BSI RSU 23.02.2018 unsprezece
                  KGH Distribuția Tous tip Courroie S.R. 09.12.2022 unsprezece

                  Reparatie in garantie
                  19.10.2023 3305004 01 4CESML801 9675350280 BOITIER PGA 61A 38118 FI
                  12.10.2023 3305004 01 4CESKNB01 00000000000KGHK DISTRIBUȚIE COURROIE KGH 38063 FI
                  22.11.2022 3305004 01 4CEP68N01 000000000009391 ENTRETIEN,SERVICE,ESSAI ANNUEL FCE 32915 FI
                  22.11.2022 3305004 01 4CEP68N02 1678168480 JEU 4 PLAQUETE FCU 32915 FI
                  13.07.2021 3305004 01 4CEMITH01 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 26375 FI
                  13.07.2020 3305004 01 4CEJJJH01 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 19931 FI
                  16.04.2019 3305004 01 4CEFSLH01 00000000000HZHH SOFT BSI HZH 11702 FI
                  16.04.2019 3305004 01 4CEFSLH02 000000000009391 ENTRETIEN,SERVICE,ESSAI ANNUEL FCE 11702 FI


                  Caracteristicile vehiculului
                  Model 3008 (P84E)
                  Nr. APV/PR 15033 89 2 0852
                  Data īnceperii garanției 30.01.2018
                  data fabricatiei 01/05/2018
                  Numărul de serie al motorului 10 XTA4 0929532
                  NRE e2*2007/46*0534*04
                  P4A 9817422799
                  Informații generale
                  FELUL PRODUSULUI O MAȘINĂ
                  MARCA MARCA/TIP DE COMPONENT PEUGEOT
                  LINEUPUL 3008 (P84E)
                  CORP CROSSOVER 5 UȘI
                  NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
                  MOTOR INJECTIE EB2DTS 96KW
                  TRANSMITERE 6-viteze TRANSMISIE AUTOMATĂ TIP STT
                  TIP DE VOPSEA SMAL CU LAC CU METAL
                  CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
                  TIP FINISAJ INTERIOR PIELE CLAUDIA MISTRAL L019 "QR"
                  CULOARE TAPITERIE "FX"
                  CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) transmisie automată AT6
                  FINALIZARE ĪN VINE GAMA ORIGINALA
                  TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR EB
                  ACOPERIS (VEDERE EXTERIOR) CULOAREA CORPOIULUI
                  ALTE AUTOCOLANTE FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
                  ALTE AUTOCOLANTE, DIVERSE " FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
                  EMBLEME FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
                  Caracteristicile vehiculului
                  NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
                  TIP DE VOPSEA SMAL CU LAC CU METAL
                  CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
                  TIP FINISAJ INTERIOR PIELE CLAUDIA MISTRAL L019 "QR"
                  CULOARE TAPITERIE "FX"
                  CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) transmisie automată AT6
                  ACOPERIS (VEDERE EXTERIOR) CULOAREA CORPOIULUI
                  Sistem de alimentare cu combustibil
                  MOTOR INJECTIE EB2DTS 96KW
                  SISTEM DE ALIMENTARE CON COMBUSTIBIL TURBO INJECTIE DIRECTA CU SCHIMBATOR DE CALDURA
                  SENSOR DE APĂ ĪN FILTRUL DE CURĂȚARE COMBUSTIBIL DIESEL FĂRĂ FILTRU DE COMBUSTIBIL DIESEL SENSOR DE APA
                  COMBUSTIBIL BENZINA FĂRĂ PLUMB 95 CALITATE A/B/E/E+
                  STANDARD DE EMISII DE GAZE DE ESAPAMENT (MOTOR) SISTEM DE REDUCERE A EMISIILOR DE MOTOR EURO 6.1
                  SEMNALUL SENZORULUI DE VITEZA SENSOR PENTRU ROTI FATA FARA IDENTIFICARE, ROTI SPATE CU IDENTIFICARE.
                  TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR EB
                  PUTERE 1200 CM3
                  CONVERTOR CATALITIC CONVERTITOR CALITIC INFERIOR 50PPM
                  REZERVOR DE COMBUSTIBIL REZERVOR DE COMBUSTIBIL FĂRĂ CHEIE
                  MOTOR DE RĂCIRE RADIATOR 28DM2 18 ALUMINIU GRESO, LIPITURA PERFO
                  ĪNCĂLZIREA CALEI DE GAZ CARTER FĂRĂ CIRCUIT DE GAZ ĪNCĂLZIRE CLĂDIR
                  SUNET SPECIF AL UNITĂȚII DE PUTERE FĂRĂ IZOLAREA ACUSTICĂ A UNITĂȚII DE PUTERIE
                  SISTEM DE AUTODIAGNOSTICĂ LA BORD EOBD CU DIAGNOSTICĂ AUTO LA BORD
                  INSTRUMENTE TEHNICE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI VEHICUL CU EMISII EURO 6.1
                  FILTRUL DE PARTICULE FARA FILTRU DE PARTICULE
                  VENTILATOR 1 VENTILATOR DYNAMIQUE AERO VOLET 95W CU 2 VITEZE
                  OPȚIUNI DE CONFIGURARE A SISTEMULUI DE INJECȚIE SISTEM DE INJECȚIE VALEO
                  UNITATEA DE ALIMENTARE CIRCUIT DE TRACȚIUNE CU GHEAZĂ
                  FILTRUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL FILTRU REZERVOR INTERN
                  OPRIȚI ȘI PORNIȚI SISTEMUL CU SISTEM STOP AND START
                  Cutie de viteze - Transmisie
                  TRANSMITERE 6-viteze TRANSMISIE AUTOMATĂ TIP STT
                  CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) transmisie automată AT6
                  RAPORTUL DE ACTIONARE FINAL PERECHE DE ACȚIUNI FINALE 15 X 61
                  STILUL ROȚII JANTE DE ALIE DETROIT ĪNALTE 18" 7.5 J18 CH 5-49
                  AMBREIAJ FĂRĂ AMBREIE
                  PNEURI (TIP, DIMENSIUNE) ANVELOPE 225/55 R18 98 V NEARMATURA
                  ROȚI MOTRICE 2 ROTI MOTRICE
                  ROATA (TIP) ANSAMBLU ROȚE DE ALIAN 1
                  INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA PIERDERI DE PRESIUNE CU ANVELOPE CU LOCALIZAREA ROȚII
                  TIP CUTIE AT6 3 CUTIE DE VITERE
                  Suspensie Direcție Sistem de frānare
                  ROLL BAR STABILIZATOR SPATE ROLL BAR STABILIZATOR SPATE CU RIGIDITATE 30000 N.M/RAD
                  ROLL BAR STABILIZATOR FATA ROLL BAR STABILIZATOR FATA, RIGIDITATE 30000 N.M/RAD
                  TIP DE FRANA DISCURI FATA/SPATE VENTILATE
                  unghiul volanului CU SENSOR DE unghiul volanului
                  SUSPENSIE SUSPENSIUNE CONVENȚIONALĂ
                  SISTEM DE STABILITATE DINAMICĂ PROGRAM DE STABILIZARE ELECTRONICĂ
                  DIRECȚIE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) SERVODIRECȚIE ELECTRICĂ CU O SINGURĂ PUTERE DE PUTERE MICĂ
                  SUPORT PEDALA (TIP) UNITATE DE PEDALE STANDARD
                  Echipament de caroserie
                  SISTEM DE REMORCARE FĂRĂ TURN
                  SEMNALE SUNETARE SEMNALE SUNETARE - MELODICE
                  MULTURA LATERALĂ (TIP) MULTURI DE PROTECȚIE LATERALĂ CROMATE
                  MULTURA LATERALĂ (DIMENSIUNI) FARA PROTECTII LATERALE+SUPPORT PLASTIC
                  ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT SISTEM SIMPLU DE EVACUARE
                  SUB ECRAN DEFLECTOR FRONTAL INFERIOR
                  ECRAN SUPLIMENTAR (SUB MOTOR) FARA PROTECTIE CARTER MOTOR
                  REȚINERE PENTRU ASIGURAREA ĪNCĂRCĂRII ĪN EXTERIOR CAROSERIEI (ATCHES) FĂRĂ OCHIUL DE REMORCARE EXTERN
                  FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
                  Izolarea fonica a compartimentului motor SOUMOISOL. rafturi + hota + roata. ARKA + GMP
                  ACOPERIS (VEDERE EXTERIOR) CULOAREA CORPOIULUI
                  PARBRIZ (TIP) PARBRIZ STANDARD
                  ȘTERGĂTOR DE PARBRIZ PERIE FRONTWISH DE LA DATA PLOIEI
                  CURĂȚAT FAURI FĂRĂ ȘTERGĂTOR DE FAURI
                  COMUTATOR PANOUL FRONTAL FĂRĂ BUCĂ BARĂ FAȚĂ
                  STICLA TRAPA ACOPERȘ CULISANT DE STICLĂ ĪN PRIMIAL DESCHIS ANTI-PATCH
                  BASTĂ DE BAZĂ BARĂ DE BĂRĂ CULOARE + GRILĂ CU 2 căptușeli cromate + CAPETE PLASTIC
                  LAMPĂ DE CĂTĂ FAȚĂ LAMPURI DE CATA FATA
                  SISTEM DE ASISTERE PANORAMICĂ FĂRĂ FUNCȚIE DE ASISTENȚĂ PANORAMICĂ
                  ROATĂ DE REZERVĂ JANTE aliaj+STANDARD. OBOSI
                  Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) STICLA CONVEXA A OGLIZIEI EXTERIOARE
                  STICLA (ASPECT) STICLA NUAnțată + TENTAȚI GRELE
                  INTRAREA SI PORNIREA MOTORULUI FARA UTILIZAREA CHEIEI ACCES UȘĂ FAȚĂ + PORGAI + PORNIRE MĀINI LIBERE
                  Echipament intern
                  TIP FINISAJ INTERIOR PIELE CLAUDIA MISTRAL L019 "QR"
                  COTIERA LATERALA (TIP) COTIERA LATERALA FATA SPATE TER
                  ALARMA ANTIFURT FARA ALARMA ANTIFURT
                  ABRICHETA FĂRĂ ABRICHETĂ
                  DETECȚIA PATELOR MOARTE CU SISTEM DE MONITORIZAREA ANGULUI ORB
                  HAPA BAGAJE RAFT REVISTA
                  Centura de siguranta fata SIGURANȚA REPARAȚILOR CU PYROT.PRODENT. ȘI SEMNAL.
                  CLIMA (TEMPERATURA AERULUI AMBIENT) ȚĂRI CU CLIME RECE
                  APARAT DE AER CONDITIONAT CU RADIATOR DE ĪNCĂLZIRE ȘI SISTEM DE RECIRCULARE AUTO
                  BLOC DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA COPIILOR SIGURANTA COPII SPATE MANUALA
                  MANETA SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE COMANDA SCHIMBĂTORULUI DE VIPTĂ PE POSA + VOLAN
                  POZIȚIE ĪN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
                  Īncălzitor suplimentar FĂRĂ ĪNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ
                  LINK OGLINDĂ CU FUNCȚIE MIRROR LINK
                  ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ ILUMINARE COMPARTIMENT DE DEPOZITARE * LUMINA CUTIIE DE TORPUP LED
                  ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ BAGAJE AUTO ILUMINAT. SAU PER. ĪNCĂRCĂRI
                  ECHIPAMENTE PANOUL DE INSTRUMENTE ECHIPAMENT PANOUL DE COMANDĂ CU BORNIERE DIN TESSA
                  DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ ILUMINARE INDIVIDUALĂ LED FAȚĂ/SPATE FĂRĂ ILUMINARE INTERIOARĂ LED CU ILUMINARE
                  TABLUL DE INSTRUMENTE (CARACTERISTICI) PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL CU 29 DE INDICATORI
                  PANOU DE COPIE UȘI GARNITURĂ UȘĂ CU ȚESATĂ
                  PUNCTE DE ATASA SCAUN COPII FĂRĂ ISOFIX ĪN FAȚĂ. SI SCAUNEE SPATE
                  VORTORUL 4 difuzoare frontale (2 TWITTERE + 2 difuzoare frontale) + 2 difuzoare spate
                  VENTILATOR SUPLIMENTAR FĂRĂ SUPLIMENTARE PULS.
                  IZOLAREA FONICĂ A INTERIORULUI IZOLARE FONICA PENTRU PANOUL FRONTAL INTERIOR 7 KG+APAC ROATA+TUNEL+PRIPA DE AER
                  REGLAREA ĪNĂLȚIMII SCAZULUI FAȚĂ PE LATEA PASagerului REGLAREA PARALELA A RIDICATORULUI PERNELOR SCAZUL PASagerului din fata
                  COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI SOFERULUI SCAUNUL ȘOFER REGLARE MANUALĂ DRIVE+RELAX
                  COMUTATOR REGLARE SCAUN PASager SCAUN PASager FAȚĂ CU REGLARE MANUALĂ + RELAX
                  REGLAREA SCAUNULUI ȘOFERULUI SPATAR REGLABIL, SUPPORT LOMBAR PENTRU SCAZUL SOFERULUI
                  REGLAREA SCAUNULUI PASagerului FAȚĂ REGLAREA PERNEI SCAZULUI PASagerului FAȚĂ, INCLINAREA SPĂTARULUI
                  SCAUN PASager FAȚĂ rabatabil PERNA SAC PASager FAȚĂ PLIABLE
                  ELEMENTE DE TAPIERE TAPIERII INTERIOARE SALIN ACOPERIS+STOLPI DE PARBRIZ+PERET LATERAL
                  COTIERA SCAUN FATA COTIERA CENTRALĂ FURRY + TER
                  CD FĂRĂ CD
                  SISTEM DE NAVIGAȚIE prin satelit CU NAVIGAȚIE. SISTEM - ECRAN CULOARE
                  FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
                  SISTEMUL DE INFORMAȚII ȘOFERULUI DE TRAFIC PREVENIREA REMILOR + CORECTAREA TRAIECTORII LATERALE
                  AFIŞA DISPLAY DIGITAL TOUCH
                  Oglinda PE PARASOARE UNITĂȚI. + PASAJ RABAT. CU ILUMINARE
                  INDICATOR NIVEL ULEI STANDARD INDICATOR NIVEL ULEI
                  UN ELEMENT DE ĪNCĂLZIRE SCAUN NEINCALZIT
                  AIRBAG LATERAL FRONTAL SUBSIGURANȚĂ LATERALĂ SIGURANȚA TORAX + PERDEA
                  ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINARE LED PENTRU NISE DE PICIOARE
                  PROTECTIE SCAUNEA SPATE FĂRĂ PROTECȚIE PASAGER SPATE
                  SET DE ECHIPAMENTE FĂRĂ PACHET ECHIPAMENT
                  SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
                  WIFI Cu WIFI
                  DEPOZITARE MARFĂ (POZIȚIA ĪN CADRUL CONDUCEREI) PORTBAGAJE + TAVĂ CROMĂ
                  RADIO NAVIGAȚIE DIGITALĂ ADAUGĂ
                  SISTEM DE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT AUTOMAT
                  CONTROL DE CRAZĂ CONTROL ȘI LIMITATOR DE VITEZĂ
                  REGLAREA ĪNĂLŢIMII SCAUNULUI ŞOFERULUI CONTROL PARALEL ĪNĂLȚIMILE SCAUNULUI ȘOFER
                  Oglinda retrovizoare interioara Oglinda retrovizoare interioara ELECTROCROMICA "ZI-NOAPTE"
                  PARDOSELĂ Covoraș TUFT F470
                  Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) STICLA CONVEXA A OGLIZIEI EXTERIOARE
                  PLATFORMĂ DE MARFĂ COMPARTIMENT DE DEPOZITARE CU CAPAC ASCUNS
                  SISTEM DE DETECȚIE A OBSTACULELOR DETECTOR DE OBSTACULE, RADAR FATA, SPATE
                  INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA PIERDERI DE PRESIUNE CU ANVELOPE CU LOCALIZAREA ROȚII
                  Covoraș Covorase fata si spate
                  EGALISATOR, AMPLIFICATOR FARA AMPLIFICATOR CU EGALISATOR
                  FRECVENTA RADIO FRECVENȚA RADIO PENTRU EUROPA DE EST
                  CONTROLUL SISTEMULUI DE BLOCARE BLOCARE SIMPLU + AUTOMAT
                  VOLAN PIELE CU INSERȚII DE SATIN
                  VENTILATOR 1 VENTILATOR DYNAMIQUE AERO VOLET 95W CU 2 VITEZE
                  CONECTOR SUPLIMENTAR PENTRU CONECTAREA DISPOZITIVELOR AUDIO 1 CONECTOR USB+CONECTOR VIDEO LVDS2
                  UNITATEA DE TELECOMUNICAȚII UNITATEA AUTONOMA DE TELEMATICA EVOLUTIA 2.0
                  Echipament electric
                  ALTERNATOR GENERATOR 120 A
                  SEMNALE SUNETARE SEMNALE SUNETARE - MELODICE
                  BATERIE BATERIE BATERIE L3 760 70AH EFR 760 EN EF
                  INCEPATOR STARTER STTD
                  ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ ILUMINARE COMPARTIMENT DE DEPOZITARE * LUMINA CUTIIE DE TORPUP LED
                  ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ BAGAJE AUTO ILUMINAT. SAU PER. ĪNCĂRCĂRI
                  ILUMINAT SPECIAL LUMINILE DE RUNSAȚI FAȚĂ (DRL)
                  DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ ILUMINARE INDIVIDUALĂ LED FAȚĂ/SPATE FĂRĂ ILUMINARE INTERIOARĂ LED CU ILUMINARE
                  FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
                  FRECVENTA DE OPERARE A COMANDEI DE LA DISTANTA INCHISARE CENTRALIZATĂ FRECVENTA TELECOMANDA 433,92 MHz, LO
                  FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
                  ĪNCĂRCĂTOR DE BATERIE FĂRĂ ĪNCĂRCĂTOR INSTALAT
                  COMUNICARE MULTIPLEX ARHITECTURA ELECTRICA COMPLETA
                  ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINARE LED PENTRU NISE DE PICIOARE
                  LAMPĂ DE CĂTĂ FAȚĂ LAMPURI DE CATA FATA
                  SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
                  Aprinderea LUMINILOR PORNIRE AUTOMATĂ A LUMINII+COMUTARE AUTOMATĂ
                  Marci de echipamente
                  OPȚIUNI DE CONFIGURARE A SISTEMULUI DE INJECȚIE SISTEM DE INJECȚIE VALEO
                  Diverse
                  CARACTERISTICI SPECIALE STANDARD
                  CONDENSATOR (CARACTERISTICI) CONDENSATOR 23,5DM2 GROSIME 12
                  POZIȚIE ĪN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
                  STICKER FARA ETICHETA
                  TUBATURA AER CONDITIONAT CONDUCTURI DE AER CONDIȚIONAT CU TEHNOLOGIA IHX
                  CONECTOR PENTRU CONECTAREA CĂȘTILOR RADIOTELEFONICE PRISA TRIPLA PENTRU ECHIPAMENTE AUXILIARE
                  SET DE CHEI SET CHEIE CU BLOCARE+CHEIE DE rezervă
                  GARNITURA UȘI GARNITURĂ UȘĂ FAȚĂ + INFERIOR FAȚĂ/SPATE. UȘI
                  REFRIGERANT LICHID DE RĂCIRE ​​1234 YF
                  ECHIPAMENTE DE URGENȚĂ FĂRĂ ECHIPAMENT DE BACKUP
                  UNITATE DE CONTROL AUXILIAR BSI + COM 2008 + SON POLY + FINISAJ CROM







                  Toate drepturile rezervate. © PSA ServiceBox


                  Comment

                  Working...
                  X