Announcement

Collapse

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

Camere foto digitale compacte - sfaturi achizitionare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Camere foto digitale compacte - sfaturi achizitionare

  In viitorul foarte apropiat vreau sa imi cumpar o camera foto si vream sa aud ceva pareri de la voi.

  In principiu as vrea sa aleg una din variantele astea:

  - Panasonic FZ-18
  - Sony H9
  - Olympus SP570-UZ
  - Fuji S9600


  Dar sunt binevenite si alte modele/marci.

  Ce ziceti? Sfaturi, pareri, opinii, experienta.

  Mentionez ca nu sunt expert in fotografiere dar nici incepator.

  Specificatii si review-uri:
  http://dpreview.com/
  http://www.cameralabs.com/reviews/di..._reviews.shtml

  .
  Last edited by Cata77; 19-12-2008, 03:08 PM.
  Peugeot 206, 1.4 HDi, 68 cp, oct 2007, 103569 km >> 5.3 l/100km

 • #2
  Nici eu nu sunt expert in foto digitale.
  Eu zic sa mergi pe firme consacrate gen Olympus care au ceva traditie in producerea partii optice, obiective...

  Primul meu aparat digital a fost un Olympus care facea poze foarte bune calitativ inclusiv la lumina slaba; dar dupa vre-o 4 ani a luat-o razna asa ca l-am ajutat putin sa ia o pauza, i-am demontat obiectivul si n-am mai reusit sa-l asamblez corect inapoi, asa ca acum face poze ok dar fara zoom.

  Am trecut pe Fuji anul trecut si sunt dezamagit ce calitate scoate la lumina slaba, desi are teoretic dublul performantelor Olympus-ului care l-am avut.

  Cred ca am sa-l vand si am sa trec inapoi pe Olympus.

  Comment


  • #3
   Eu personal folosesc de doi ani un Panasonic FZ7, poze bune, zoom bun, posibilitatea de a lucra manual aproape cu toate functiile, singura chestie ce nu mia placut a fost faptul ca nu are posibilitatea sa faca zoom pe filmare, este posibil ca pe urmatoarele versiuni sa fi rezolvat acest inconvenient.
   Panasonic Lumix DMC-FZ18 review

   Eu pe viitor planuiesc sa schimb actualul Panasonic fie cu un FZ18 fie cu un Canon Powershot SX 10is.

   Iata o serie de poaze facute cu FZ7, majoritatea fara nicio prelucrare in diferite programe http://www.panoramio.com/user/1767014
   Vand piese auto originale si aftermarket. Pentru cereri si oferte vezi sectiunea Vanzari Piese, Roti, Accesorii / [Vānd] Piese Peugeot originale si producator (aftermarket)

   Comment


   • #4
    Pana acum sunt hotarat 90% sa iau Panasonicul FZ 18.
    Am tot citit review-uri, vazut poze facute cu ele, specificatii si cam asta ar fii pe placul meu in principiu.

    @Citroen_C5 pai toate cele care le-am enumerat eu sunt firme consacrate. Adica daca ar fii sa ma iau dupa lentile, mai bune mi se par Leica de la Panasonic sau Carl Zeiss de la Sony decat lentilele de la Olympus. Am vazut un review video aici la predecesorul lui Olympus 570UZ, si anume 550UZ, si mi se pare mult mai slab calitativ decat Panasonicul FZ-18.
    Peugeot 206, 1.4 HDi, 68 cp, oct 2007, 103569 km >> 5.3 l/100km

    Comment


    • #5
     Am uitat sa spcific stabilizatorul optic de imagine de la Panasonic, face o super treaba
     Vand piese auto originale si aftermarket. Pentru cereri si oferte vezi sectiunea Vanzari Piese, Roti, Accesorii / [Vānd] Piese Peugeot originale si producator (aftermarket)

     Comment


     • #6
      Eu am un Sony DSC-W120 FULL HD... sunt super multumit de el , l-am cumparat din Amsterdam cu 140Euro. Calitatea este foarte foarte tare , va atasez si niste poze facute cu el. Uitati aparatul http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921665339422
      Pacat ca nu le pot pune in dimensiunea originala sa se vada clar HD.. dar daca doresti baga puya_oo7 la yahoo si ti le dau pe mesenger. Sunt SUPERBE
      Peugeot 308 , 1.6 VTI

      Comment


      • #7
       Eu pe langa in Pentax K200 , pe care incet incet reusesc sa-l descopar, mai am un Sony DSC-W170 FULL HD, de 10 Mpix. Are o sumedenie de functii destepte, filmeaza video in rezolutie 640x480 la 30 fps, zoom pe filmare, compresie divx, descarcat avi-ul pe PC da clasa la multe camere video, focus continuu pe filmare si foto, acumulatorul tine lejer 500 poze cu blitz, detectarea fetelor, functie "smile", Super Steady Shot care chiar isi face treaba cu brio, lentile Carl Zeiss Vario Tessar, zoom optic 5x, pretul ei a fost 820 ron, dar acum din cate am vazut a mai scazut.
       Am uitat, este cat un pachet de tigari.

       Comment


       • #8
        Panasonic FZ, e urata si are displayul super mic. La poze facute intr-o camera, cu blitul incorporat, da cu virgula la culori.

        Sony H9 e o teapa si jumatate, o fi avand el face tracking, night mode shooting, si n uimi mai aduc aminte ce,, sta foarte prost la capitolul culoare. Unu, nu este sharp si tinde sa dea un softness la colturi si intercalari de culoare, lentilele or fi ele carl zeis dar au un purple fringing de te doare capu cand de uiti. Night shot-ul e de toata jena, super noisy si chiar fara rost. ingura inovatie este ecranul rabatabil, dar si ala sus, jos. stanga dreapta nu.

        Sony cu siguranta, NU.

        Recomand NIKON, oricare model, pana si sapunierele astea de mici dimensiuni sunt de calitate. NIKON D40 sa fiu ma specific.

        13 bulioane CEL MAI BINE investiti intr-o camera foto. Este un start excelent pentru poze de o calitate superba, calitate la care nici o camera din cele pe care le vrei (mai sus enumerate) nu se apropie.

        Si din moment ce s-ar putea sa zici, da, dar astea au mai multi megapixeli, e adevcarat, dar cu megapixelii aia nu faci nimic.

        De fapt sa iti explic cam cum sta treaba:

        O camera de 1o mpioxeli de cu o dimensiune destul de redusa are senzorul foarte fortat la 10 mpix, adica senzorul este de maxim 5 si este interpolat (simulare de pixeli de umplutura prin analiza software interna a camerei) pana la 10. Interpolarea nu face abosulut nimic decat "sa fure ochiul" la un necunoscator.
        Pe romaneste, o camera de 10 megapixeli sau apropiat, intr-o suma de genu "pana in 10 bulioane" e o gluma.

        Camera mea foto, e de 12 mpix, si a costat 43 de bulioane asta ca o completare ca sa te gandesti ca de cei 10 mpix care ii iei la 10 milioane, tu defapt, cumperi 5 in cel mai fericit caz .

        Succes la achizitie si nu uita, nikon d40 primeste cea mai buna recomandare a mea.

        P.S. De cele 2 camere vorbesc in cunostinta de cauza. Panasonic am avut acum vreo 2 ani pe cand sony acu 1 an, dar sony-u n-a stat la mine mai mult de 3 zile din care 2 au facut pe curier de la si inapoi la magazin.
        http://razvan.us
        http://blog.razvan.us/:blush: - Chesti de pe-aici :)

        Comment


        • #9
         Panasonic FZ18 nu are display-ul mic, are 2,5 inch, ca si Nikon-ul care l-ai recomandat tu si nici urat nu mi se pare, oricum nu cumpar un aparat foto dupa felul cum arata. Asta chiar e ultimul aspect la care ma uit...poate culoarea sa ma intereseze, atat.

         In legatura cu Sony ai perfecta dreptate nici eu nu ma gandeam la Sony prea mult...dar am zis sa o pun ca optiune...

         Nu ma intereseaza multi megapixeli, stiu cu ce se mananca megapixelii destul de bine, si camerele care le-am enumerat nu au megapixeli interpolati ci reali, daca pot sa ma exprim asa.

         Panasonic am folosit mai multe modele, chiar si din astea mici de 3-4 milioane maxim si fac niste poze impecabile, au meniu foarte usor de utilizat, au un super stabilizator optic de imagine, de zoom ce sa mai zic...23 x optic deja e de vis (pt FZ18), filmeaza la 640x480 @ 30 fps cu sunet (la fel FZ18)...

         PS: Mi-am cumparat deja Panasonic-ul FZ18 si sunt super multumit, este exact ce asteptam de la aceasta camera, ba poate mai mult, pentru cei 1200 ron cheltuiti pe ea.

         PS2: Oricum raman la parerea mea ca Panasonicul este peste Sony, Fuji, Olympus, Canon, etc. Nikon si Pentax, din auzite (nu am lucrat pe niciunul pana acum), ar fi peste Panasonic.
         Last edited by Cata77; 23-12-2008, 03:00 PM.
         Peugeot 206, 1.4 HDi, 68 cp, oct 2007, 103569 km >> 5.3 l/100km

         Comment


         • #10
          Si eu tot fan nikon sunt. Vreau sa imi achizitionez in curand un D40, pe care ti'l recomand si tie. Deocamdata ma chinui cum pot dintr'un nikon s200, dar face poze de calitate si el.
          3008 (P84) 1.6 blueHDI 120 EAT6

          Comment


          • #11
           @spooker, am o curiozitate, la FZ18-le tau ai posibilitatea sa folosesti zoom-ul optic in timp ce filmezi?
           Sa-l folosesti sanatos si la cat mai multe poze reusite
           Vand piese auto originale si aftermarket. Pentru cereri si oferte vezi sectiunea Vanzari Piese, Roti, Accesorii / [Vānd] Piese Peugeot originale si producator (aftermarket)

           Comment


           • #12
            Originally posted by Puya View Post
            Eu am un Sony DSC-W120 FULL HD... sunt super multumit de el , l-am cumparat din Amsterdam cu 140Euro. Calitatea este foarte foarte tare , va atasez si niste poze facute cu el. Uitati aparatul http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921665339422
            Pacat ca nu le pot pune in dimensiunea originala sa se vada clar HD.. dar daca doresti baga puya_oo7 la yahoo si ti le dau pe mesenger. Sunt SUPERBE
            Si eu am acelasi aparat si chiar imi place. E ok si faptul ca singura limita a filmuletelor este limita memoriei introduse prin card.

            In fine, felicitari pt achizitie, Spooker, si sa il stapanesti sanatos!
            Cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa-l creezi!

            http://www.peugeotclubromania.ro/for...ead.php?t=8640

            Comment


            • #13
             @razvan, spune la oameni ca tu pui la munca D90 tau si nu l-ai luat pentru strictul personal, totusi daca ne gandim bine pentru multa lume si suma de 1500 ron investiti intro camera foto este mult prea mare, asa ca ce sa mai zicem de cei investiti de mine pana acum in aparatul foto si cea video, cred ca imi mai luam un 206 cu acesti bani ), dar mai ales de tine care iti luai cam 2-3

             Comment


             • #14
              Originally posted by adioperator View Post
              @spooker, am o curiozitate, la FZ18-le tau ai posibilitatea sa folosesti zoom-ul optic in timp ce filmezi?
              Sa-l folosesti sanatos si la cat mai multe poze reusite

              Nu poti folosi zoom-ul in timp ce filmezi dar il poti folosii inainte sa incepi filmarea am observat...ciudat totusi. Adica dau pe filmare, bag zoom 10x sa zic si apoi dau drumu la filmare si imi filmeaza la 10x zoom .
              Dar filmeaza excelent, 640x480 vga @30 fps. Am ramas uimit.

              Multumesc tuturor pentru urari.
              Peugeot 206, 1.4 HDi, 68 cp, oct 2007, 103569 km >> 5.3 l/100km

              Comment


              • #15
               daca te intereseaza am un nikon d40x de vanzare.

               daca nu, recomand nikon s60 ca sapuniera.

               Comment

               Working...
               X