Announcement

Collapse

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

Discutii generale despre PDA si Smartphone-uri

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  @Smardu - Ce se zgarie la HTC? Al meu a venit in cutie inclusiv cu foita protectoare pt ecran. Sincer sa fiu, nu am nimic de reprosat la HTC, e prea tare! Eram croit sa imi cumpar Touch Pro, dar m-a cam speriat pretul (il iau sigur la vara)
  Ferma Urbana

  Comment


  • #47
   Are cineva idee de unde pot lua programul pt Cititorul de cod de bare pt Nokia E66?

   Comment


   • #48
    1. De HTC am citit pe forumu EMAG problemele celor ce l-au cumparat, acolo e si partea cu zgariatul.
    2. Asus P750 are VGA daca scrii alt soft.
    3. Asus p750 are TASTE!! De asemenea un bundle complet si o autonomie excelenta.
    4. Asus p750 de de toata jena la capitolul scapat pe jos (se sparge plasticul ala argintiu foarte repede)
    5. Daca e sa te uiti dupa ecran atunci uita-te la PDA din start. Eu unul urasc Iphoneu, iubesc Ipodu (am 2).
    6. Ecran mare insemna consum mare.
    etc etc.

    Fiecare isi ia ce ii place. Eu lucrez in domeniul tehnic, am idee ce inseamna si electronica si tehnologie si imi cumpar ce stiu eu ca e ok nu ce citesc dp net sau ce iese din gura altora.

    Si nu, nu laud Asus si nici fan nu sunt, am MSI acasa dar acum cateva luni din pct de vedere strict tehnic/tehnologic+caracteristici era cea mai buna alegere. Astept oricum ceva tot cu taste si cu mult RAM.

    Comment


    • #49
     La Multi Ani! Va solicit sfatul in legatura cu achizitionarea unui smartphone, cu pret cuprins intre 500 si 1000 de lei, sfat bazat, daca se poate, pe experiente proprii ! Telefonul il vreau pentru sotie si as dori sa aiba: camera de minim 8 MP - spate - si 2 MP fata, memorie interna minim 16 Gb, cu slot de card de memorie, un procesor decent minim quad sau octa, un RAM de minim 1 Gb...Va multumesc in avans pentru opinii si pareri!
     Cateva marci asupra carora mi-am indreptat atentia: Allview, Samsung (cam scump), de Iphone ce sa mai...si cam astea-s! Am gasit pe site-urile "Made in China" (cunoscatorii "stie" ), niste telefoane ce par foarte "tari" la prima vedere, dar poti sa ai incredere??? Preturile sunt decente, in jur de 250 de $ dar...
     Nu uitam! Nu iertam! Ne vom razbuna in viata asta sau in urmatoarele! Noi suntem Europa!

     Comment


     • #50
      De gama Nokia Lumia ce zici? Eu am zis sa incerc si altceva decat Android si mi-am luat un 730 acum vreo 2 luni (cu Windows 8.1). Chiar daca pe hartie caracteristicile sunt mai slabute, se misca foarte bine, nu are deloc lag-uri cum pateam pe Samsung/Android. Am dat doar ca exemplu 730-ul ca din ala mi-am luat eu (stiu ca nu intruneste criteriile tale), dar sunt destule alte modele de Lumia, ai de unde alege.

      LE: Tot ca exemplu, jocuri ca Asphalt 8 sau Temple Run 2 merg excelent pe el, cursiv, fara lag-uri, fara blocaje. Aceleasi jocuri pe Samsung cu caracteristici mai bune mi-au facut figuri.
      Peugeot 205 XS 1.4l 80CP
      COM: Storm Defender II + Midland ML145
      NAV: DreimGO DG100 PNA
      ICE: Kenwood KDC-F327
      DRL: SMD3528 IP65

      Comment


      • #51
       Multumesc frumos pentru raspuns! Am fost azi la Fla...si am gasit o "super oferta": Allview X1 Soul negru + tableta tot Allview Speed Quad (nu cine stie ce, da' daca-i moca...) la 1080 de lei pachetul. Ne-a mai vrajit baiatu' din magazin si am luat si garantie extinsa la tableta 3 ani la 40 de lei si gata, asta a fost! Acuma sper sa n-avem noi ghinionul cu bateriile, ca astea cam dau rateuri la Allview, dar ...
       Telefonul arata foarte bine, chiar mai bine ca pe net, iar tableta se misca chiar bine cu quad-core-ul ala. Si ca o ironie, telefonul are KittyKat 4.2 si tableta 4.4 JellyBean ! Nu tin neaparat sa fie ultimul, cel din urma, cel mai cel... update la SO ! Merge si asa !
       Nu uitam! Nu iertam! Ne vom razbuna in viata asta sau in urmatoarele! Noi suntem Europa!

       Comment


       • #52
        Originally posted by Cristi_M. View Post
        Multumesc frumos pentru raspuns! Am fost azi la Fla...si am gasit o "super oferta": Allview X1 Soul negru + tableta tot Allview Speed Quad (nu cine stie ce, da' daca-i moca...) la 1080 de lei pachetul. Ne-a mai vrajit baiatu' din magazin si am luat si garantie extinsa la tableta 3 ani la 40 de lei si gata, asta a fost! Acuma sper sa n-avem noi ghinionul cu bateriile, ca astea cam dau rateuri la Allview, dar ...
        Telefonul arata foarte bine, chiar mai bine ca pe net, iar tableta se misca chiar bine cu quad-core-ul ala. Si ca o ironie, telefonul are KittyKat 4.2 si tableta 4.4 JellyBean ! Nu tin neaparat sa fie ultimul, cel din urma, cel mai cel... update la SO ! Merge si asa !
        Telefon mai reusit decat Samsung S2 (si nu vorbim de S2+) nu a aparut momentan...pana si S3 si restul sunt mai slabe ca si facilitati care intr-adevar sunt necesare plus durata baterie...
        Sent from my Peugeot 2008 - online Comm.

        Comment


        • #53
         Salut! O intrebare de "incepator": daca se face "root-are" la un telefon cu 5.1 mai merge dupa aia facut upgrade la 6.0? Adica au ceva legatura sau imi fac griji aiurea ? Merci!
         Nu uitam! Nu iertam! Ne vom razbuna in viata asta sau in urmatoarele! Noi suntem Europa!

         Comment

         Working...
         X