Announcement

Collapse

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

Sistem navigatie GPS - Harti Romania + Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • @kr0nick3r
  update de la 7.10 treci la 8.20 dupa care treci la 8.31 .
  update se face in 20 min, nu scoate CD si nu il introduce, cand termina se restarteaza si gata, nu e ca si la RT3.
  Hartile le iei de aici, http://gpsunderground.com/forum/car-...ugeot-citroen/, dar fi atent la proceduri.... si motorul pornit

  bafta....
  Peugeot 508 RXH 2.0

  Comment


  • Salutare,
   Am o problema mare cu un RT4 de pe un 308. Este cineva pe aici care cunoaste bine sistemul?
   Mi-a facut figuri, am schimbat hardul, am pornit motorul si am asteptat sa booteze cd-ul dar nu s-a intamplat nimic 5 minute. Nu invarte cd-ul, nu il scoate, nu face nimic.
   Am softul original de la Magneti Marelli. Orice solutie e bine venita.
   Please help !

   Comment


   • Ai respectat conditiile la schimbarea hardului?
    Info: http://gpsunderground.com/forum/peug...skfailure.html
    Pug 307SW T6 1.6HDI110 navi

    Comment


    • Da, hardul e modelul acceptat, endurastar. Din ce citisem si prin alte parti, hardul se partitioneaza automat cand booteaza programul de pe cd. Corecteaza-ma te rog daca gresesc.

     Comment


     • CD-ul nu partitioneaza HDD-ul , iti rescrie softul.
      Peugeot 508 RXH 2.0

      Comment


      • Citeste ce se scrie prin thread-ul ala. Printre altele, partitionarea hardului cica dureaza foarte mult. Eu am RT3 si nici o experienta cu RT4. Citeste cu atentie ce scrie pe acolo, eventual fa-ti cont si spune-le ce te doare, baietii par sa stie cu ce se mananca.
       Pug 307SW T6 1.6HDI110 navi

       Comment


       • Da, multumesc pt sfat, o sa ma documentez mai bine.....!!!!
        Peugeot 508 RXH 2.0

        Comment


        • Salutare,
         Multumesc mult pentru sfaturi.
         Imi scuze ca nu am raspuns mai devreme, dar ca sa fie toate lucrurile bune si la locul lor, mi s-a mai stricat si laptopul, happy happy joy joy.

         Comment


         • Peugeot 407 - Update harti navigatie

          Salut,
          Am si eu o mica problema. Incerc sa updatez hartile navigatiei RNEG la versiunea 2015-1, urmand pasii din acest tutorial (http://www.gpspower.net/peugeot-citr...-2015-1-a.html ) si bineinteles folosind fisierele din link-uri.
          Asadar, am luat un card SDHC clasa 10 de 16GB. Am efectuat prima data update-ul de firmware de la RNEG 20.16 R20h la R50B 50.03.Totul a decurs normal, nici o eroare, multumit pana aici. Ulterior am sters kit-ul de firmware si am pus kitul de harti. Tutorialul nu specifica altceva suplimentar. Navigatia nu porneste deoarece, probabil, nu detecteaza fisierele navigatiei(afiseaza eroarea din momentul scoaterii cardului original-Please insert media...).
          Am incercat sa fac un pic de troubleshooting comparand fisierele de pe cardul original cu cele din kit, inlocuind si modificand fisierul acios_db. Nici un rezultat. Am ajuns pana la stadiul in care efectiv am copiat continutul cardului original pe cel cumparat si tot nu merge.
          Aveti idee ce se intampla? Nu inteleg de ce cardul a putut fii citit atunci cand am facut update de firmware dar nu functioneaza ca si "clona" a cardului original sau cu fisierele noi din link.

          Comment


          • Pas 1 - formatezi cardul in fat32
           pas 2 - dezarhivezi fisierul zip, rezultand un folder nou, il deschizi si ce e inauntru, copiezi in radacina cardului.
           pas 3- va functiona

           Spor
           Peugeot 508 RXH 2.0

           Comment


           • Multumesc KYN, a mers
            Prima data am facut acelasi lucru, fara pasul 1 deoarece m-am uitat si era deja format fat32. Nu a mers
            Dupa formatare si copy-paste a mers. Ciudat...

            Comment


            • Salutare tuturor,
             Stie/Presupune cineva din experienta proprie cu alte modele noi de masini daca se va putea adauga harta pe noul 3008 in cazul in care nu pun aceasta extraoptiune din start? E vreo sansa sa apară sau sa o pot adăuga dupa achizitie? Parca nu as da 800 si ceva de Euro pe asa ceva, mi se pare o mare hotie...
             Multumesc frumos

             Comment


             • Mai are cineva fisierul cu hartile care includ romania pentru rt3 ? Aveam un cd dar s-a zgariat si e compromis
              Citroen C4 Exclusive 2.0 HDI 138

              Comment


              • Da.

               Uite aici: https://mega.nz/#!BI4xXBxC!Y3UyN6oyi...lKOtZobb1q8vHg

               Am si eu o problema cu un 3008 din 2011. Navigatia nu mai incarca. Versiunea de soft este: NG4_D_N42c_N42.03. Da mesajul:

               Navigation is loading. Please wait ...

               I-am facut soft tot cu NG4_D_N42c_N42.03 ... ca altceva nu am gasit si mesajul persista. Nu pot actualiza hartile pt ca dupa introducere stickului USB in cotiera trebuie sa intru in Navigation Map management Mapping and Updating - Update map si de acolo sa aleg grupul de harti ce se vor copia de pe Stick pe HDD. Dar cat timp este mesajul pe ecran nu pot intra in Navi. Singurul mesaj care apare peste cel de mai sus este la introducerea SD ului cu firmware. Atunci imi apare mesaj daca vreau sa actualizez si pot alege Da sau Nu.

               Merci

               Comment


               • Originally posted by 407SW View Post
                Daca sinteti interesati de harti navigatie suplimentare pentru RT3 (Peugeot 307, 407, 807) cu tarile Europei va rugam precizati (PM) ce tari va intereseaza. In curind vor fi disponibile in premiera in Romania.
                Harta Turciei pentru Peugeot 508 ...?

                Comment

                Working...
                X