Announcement

Collapse
1 of 2 < >

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
2 of 2 < >

Regulament sectiune.

1. Masina prezentata sa existe, nu se accepta prezentari la "ce o sa am" peste 1, 2, 3, 6 luni .
2. Prezentarea sa fie insotita si de poze reale.

Anunturile care nu se incadreaza celor doua cerinte se sterg fara atentionare.
See more
See less

Blu By PEUGEOT Sport

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Blu By PEUGEOT Sport

  Povestea a inceput cu multe multe luni in urma, undeva catre sfarsitul anului trecut, cand imi doream o benzinara, care trebuia sa indeplinesca niste criterii cam imposibile

  Bineinteles primul lucru care l-am facut a fost sa ma uit la noi in ograda (PSA), dar nimic interesant pentru Romania, apoi sar la Honda Civic White sau Winter Edition, masina aflata in promotie in acel moment. Ce sa zic, masina arata fain in poze, cer oferte, ma programez la drive test dar, intamplarea face s-o vad expusa inainte de drive test. Bleah, dezamagire totala...nu zic decat atat...MADE IN CHINA.
  Tot caut, Toyota, Hyundai, Kia evident nu, Ford Focus pentru mine este o dezamagire, deci nu, apoi de trisori sa nu aud, greu greu, nu imi place nimic.

  Ajung si la BMW Seria 3. Masina faina nu am ce zice, dar in configuratia aleasa cu 2.0xd saream prea mult din buget asa ca am zis pas. Mai stau o vreme si gasesc in luna februarie a acestui an in Germania cateva Hondite Accord noi, printre ultimele exemplare aflate in Europa. 99% zic asta ramane, caut bilete de avion/tren, totul acceptabil pana cand, cateva zile mai tarziu, intr-o zi mohorata tot de februarie, intru la Eurial sa programez ghiuleua pentru un schimb de ulei de primavara
  Din vorba in vorba aflu ca tocmai au introdus o bunaciune in Romania, ceva care se plia la fix pe cerintele mele, 308 GT. Platit avansul in martie, data de fabricatie mai 2016, timp maxim de livrare 30 iunie 2016. UHUUUUUU.....3 luni asteptare...asta e si plec fericit la treburile mele. 3 saptamani mai tarziu sa fac infarct, ma pune gaia sa intru pe configuratorul Peugeot si in timp ce tastam ma gandeam, sa vezi ca astia au comis-o...shit au comis-o, au comis-o si chiar au comis-o. Bottom of the list , ca sa zic asa era trecuta ea. Avea doar 3 zile de cand fusese trecuta in oferta, dupa cum aveam sa aflu in scurt timp. Muream, imi venea sa sparg monitorul, pun mana pe telefon, schimbam comanda, mai vreau un i in plus. Ok, dar trebuie ca Franta sa-si dea acceptul. A durat 4 saptamani pana l-au dat, dar .....in sfarsit BLU a ajuns


  [  ex. Peugeot 607 2.2 HDi /ex. Peugeot 307 1.6 HDi / Peugeot 308 GTi By Peugeot SPORT

 • #2
  Sa o alergi cu bine . De ce nu ai ales cele doua culori ? Si aceasta este una frumoasa dar in doua era mai altfel

  Comment


  • #3
   MS Sebi!
   Bi-ton mai costa inca 2000 de euro. Sunt nebuni, asa ca am zis pas.
   ex. Peugeot 607 2.2 HDi /ex. Peugeot 307 1.6 HDi / Peugeot 308 GTi By Peugeot SPORT

   Comment


   • #4
    Rrrrrrrrrrrrockeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt !!!!!!! ...
    [URL="http://www.peugeotclubromania.ro/forum/threads/28646-Golden-Lion"][B]Leul turbat[/B] [COLOR=#0000FF][B]4[/B][/COLOR][COLOR=#D3D3D3][B]0[/B][/COLOR][COLOR=#FF0000][B]7[/B][/COLOR][/URL]

    Comment


    • #5
     S-o alergi sanatos! Ii pui gaz?
     Cele mai interesante sunt aici si aici, intrati si nu veti regreta!

     Tigaia

     Comment


     • #6
      Peugeot se lauda cu niste consumuri extraordinare, dar cam toti se lauda. In conditiile de la noi s-ar putea sa fie departe de consumurile declarate, dar partea buna este ca o avantajeaza greutatea de doar 1200 kg, cu doar un kilogram mai mult decat Clio RS
      In plus niciodata propriu zis nu am mers la consum, ma rog am mers de cateva ori doar ca sa am termeni de comparatie.
      @bobo I-as fi pus GPL, dar nu am loc in portbagaj , asa ca raman pe RON. Sunt curios ce capacitate are rezervorul, pt ca momentan nu am acces la servicebox.
      ex. Peugeot 607 2.2 HDi /ex. Peugeot 307 1.6 HDi / Peugeot 308 GTi By Peugeot SPORT

      Comment


      • #7
       Foarte misto jucaria. Sa o stapanesti sanatos!

       270cp pe 1200kg Franele sunt senzatie, disc fata de 380mm

       Vad ca ai zis si de consum. Care este?
       GTI Edition 35 Stage 2+

       Comment


       • #8
        Multumesc!

        Nu am apucat inca s-o conduc, pt ca nu sunt in tara. Mai am aproape o saptamana de chinuri
        Sunt curios, la tine parca numai 98 RON trebuie sa-i pui, nu?
        Intr-adevar are etrieri de 380.....huge...dar vor fi o problema, mai jos de 18" nu cred ca pot sa cobor Asta e, la iarna cred ca voi folosi mai mult balena, daca o voi mai tine pana atunci pt ca nu am loc de parcare in curte pt toate, iar sa stric o parte de gradina ar insemna instant a doua zi divort , iar pe trotuar ar insemna reclamatii.
        Asgard
        Lion Veteran
        Last edited by Asgard; 17-06-2016, 11:29 AM.
        ex. Peugeot 607 2.2 HDi /ex. Peugeot 307 1.6 HDi / Peugeot 308 GTi By Peugeot SPORT

        Comment


        • #9
         Nu ai nicio sansa la jante sub 18... Poate nu incap nici cele pe 18", trebuie sa te interesezi
         Eu pun doar 99/100. Am pus o singura data 95 cand am ajuns in tara cu ea ca eram aproape pe rosu si avea doar 95 statia.. Nu a sughitat Nu sunt un capat de tara 20 lei /plin

         E senzatie masina! Sa urci mai multe poze cand ajungi in tara
         GTI Edition 35 Stage 2+

         Comment


         • #10
          Andrei, nu-i bai, zi-ne unde-s cheile ca-ti spunem noi consumul, ca si colegi de forum saritori ce existam....pana te intorci din tarile calde ii facem si rodajul.
          Cele mai interesante sunt aici si aici, intrati si nu veti regreta!

          Tigaia

          Comment


          • #11
           Alo , alo , stati la rand
           [URL="http://www.peugeotclubromania.ro/forum/threads/28646-Golden-Lion"][B]Leul turbat[/B] [COLOR=#0000FF][B]4[/B][/COLOR][COLOR=#D3D3D3][B]0[/B][/COLOR][COLOR=#FF0000][B]7[/B][/COLOR][/URL]

           Comment


           • #12
            @ Edy.EEM GTi 250 vine echipata cu jante de 18", dar nu are etrierii de pe 270, asa ca va fi tricky, astept cartea masinii sa vad ce dimensiuni au omologat. Pe service box, pe vremea cand inca nu aveam vin-ul masinii apareau in dreptul GTi-ului niste dimensiuni ciudate la jante, inclusiv 15" , iar acum cand am vin-ul nu pot sa accesez site-ul . Ca si idee, imediat cand ajung vreau sa vad ce spatiu exista in portbagaj si imi comand o janta de rezerva de dimensiuni reduse, pt ca acum are numai kit reparatie pana.

            Intrebam de benzina, nu datorita pretului ci pt ca mai zilele trecute citeam niste vs. intre Vw GTI Performace si Peugeot 308 GTi, unde specificau ca Vw merge numai pe 98, iar PUG-ul are doua alternative si eram curios care este justificarea.


            Oricum ciudata strategia Peugeot Romania de a aduce numai varianta de 270, cea de 250 dupa parerea mea ar fi fost mult mai potrivita si ar fi avut poate mai mult succes fiind mai ieftina, ok nu are etrierii de 380 mm, diferentialul Torsen si aceleasi scaune, dar cat la suta din timp o vei folosi pe circuit? De fapt care circuit la noi in tara? Am inteles ca s-ar fi apropiat prea mult ca si pret de GT, iar ei vor sa vanda GT

            Ha ha....boys...masina nu e a mea eu ii fac doar o prezentare...trebuie sa cer voie sus sa ma lase sa o conduc , asta daca m-a pus ....sa o pun pe numele ei
            ex. Peugeot 607 2.2 HDi /ex. Peugeot 307 1.6 HDi / Peugeot 308 GTi By Peugeot SPORT

            Comment


            • #13
             Ok , dupa amaiaza sunt la Anda )
             [URL="http://www.peugeotclubromania.ro/forum/threads/28646-Golden-Lion"][B]Leul turbat[/B] [COLOR=#0000FF][B]4[/B][/COLOR][COLOR=#D3D3D3][B]0[/B][/COLOR][COLOR=#FF0000][B]7[/B][/COLOR][/URL]

             Comment


             • #14
              A? Nici-o sansa...e fugita deja
              ex. Peugeot 607 2.2 HDi /ex. Peugeot 307 1.6 HDi / Peugeot 308 GTi By Peugeot SPORT

              Comment


              • #15
               Linie de produs 308 (T9)
               Nr. APV/PR 14444 89 1 0550
               Data de Inceput de Garantie 16.06.2016
               NRE e2*2007/46*0405*12
               Informatii generale
               GENRE DE PRODUIT VEHICUL PARTICULAR
               MARQUE COMMERCIALE, TYPE ORGANE PEUGEOT
               LIGNE DE PRODUIT 308 (T9)
               SILHOUETTE BERLINA CU 5 USI
               FINITION GTI
               MOTEUR INJECTIE EP6FDTR 199KW BENZINA
               TRANSMISSION CUTIE DE VITEZE MANUALA 6 TREPTE TIP STOP AND START
               TYPE DE PEINTURE VOPSEA METALIZATA LACUITA
               COULEUR DE CAISSE EEG - VOPSEA ALBASTRU MAGNETIC
               TYPE D’HABILLAGE INTÉRIEUR ALCANTARA PIELE CLUB "0J"
               COULEUR DE GARNISSAGE "FJ"
               EVOLUTIE DEFINITIE TEHNICA GAMA VECHE
               MOTEUR (TYPE) MOTOR TIP EP
               MONOGRAMME COMPLÉMENTAIRE, DIVERS GTI

               FINITION GTI
               TYPE DE PEINTURE VOPSEA METALIZATA LACUITA
               COULEUR DE CAISSE EEG - VOPSEA ALBASTRU MAGNETIC
               TYPE D’HABILLAGE INTÉRIEUR ALCANTARA PIELE CLUB "0J"
               COULEUR DE GARNISSAGE "FJ"
               COUPLE TACHYMÈTRE FARA RAPORT TAHOMETRU


               TRANSMISSION CUTIE DE VITEZE MANUALA 6 TREPTE TIP STOP AND START
               COUPLE RAPPORT RAPORT PUNTE 17 X 71
               COUPLE TACHYMÈTRE FARA RAPORT TAHOMETRU
               STYLE ROUE JANTA ALUMINIU GTI 19"
               EMBRAYAGE AMBREIAJ HIDRAULIC
               JANTE / PNEU DIMENSION MONTARE PNEU 19 INCI
               PNEUMATIQUE (DIMENSIONS, TYPE) PNEU 235/35 ZR19 91Y EXTRA LOAD
               ROUES MOTRICES 2 ROTI MOTOARE
               ROUE (TYPE) ECHIPARE ROATA CU JANTA DIN ALIAJ 1
               INDICATEUR DE PERTE DE PRESSION DE GONFLAGE DETECTARE INDIRECTA DE PNEU DEZUMFLAT CU LOCALIZARE
               BOITE DE VITESSES TYPE CUTIE DE VITEZE MANUALA MC

               BARRE ANTIDÉVERS ARRIÈRE BARA ANTIRULIU SPATE CU RIGIDITATE 35000 NM/RAD
               ANTIDÉVERS AVANT BARA ANTIRULIU FATA DIAMETRU 21 TUBULARA
               FREIN TYPE DISCURI FATA VENTILATE / DISCURI SPATE
               UNGHI VOLAN CU SENZOR DE UNGHI VOLAN
               SUSPENSION SUSPENSIE NORMALA
               SUSPENSION (TYPE ARCHITECTURE) SUSPENSIE METALICA
               CONTRÔLE DYNAMIQUE DE STABILITÉ CU SISTEM ESP
               DIRECTION (FONCTIONNEMENT) DIRECTIE ELECTRICA ASISTATA PINION SIMPLU LOW POWER
               PÉDALIER (TYPE) PEDALIER ALUMINIU


               Caroserie Echipamente
               ATTACHE-REMORQUE FARA DISPOZITIV DE REMORCARE
               AVERTISSEURS SISTEM DE AVERTIZARE ACORD
               ANTENNE ANTENA PAVILION SCURTA + INTEGRATA
               ENJOLIVEMENT LATÉRAL (DIMENSION) FARA ELEMENTE DE PROTECTIE LATERALE CU TREAPTA CROMATA
               ENJOLIVEUR ROUE (STYLE) FARA CAPAC DE ROATA
               PROTECTION SOUS CAISSE DEFLECTOR SUB PLANSEU FATA
               FEU DE RECUL CU 2 LUMINI DE MERS INAPOI
               COMPLÉMENT DE PROTECTION (SOUS MOTEUR) FARA PROTECTIE SUPLIMENTARA SUB MOTOR
               ANNEAU D’ARRIMAGE EXTÉRIEUR (RAPPORTÉ) FARA INEL DE ARIMARE EXTERIOARA SUPRAPUS
               FONCTION COMPLÉMENTAIRE RÉTROVISEUR EXTÉRIEUR RETROVIZOR EXTERIOR RABATABIL ELECTRIC + DIODA/LED
               PARE-BOUE APARATOARE DE NOROI STANDARD CU SPUMA FATA
               VITRE PARE-BRISE (GENRE) GEAM PARBRIZ STANDARD
               ESSUIE-VITRE AVANT MECANISM STERGERE PARBRIZ CU SENZOR DE PLOAIE
               ESSUIE-VITRE ARRIÈRE CU MECANISM DE STERGERE LUNETA
               ESSUIE-PROJECTEUR FARA MECANISM DE STERGERE PROIECTOR
               OBTURATEUR FACE AVANT FARA OBTURATOR PARTE FRONTALA FATA
               VITRE PAVILLON FARA ELEMENT VITRAT DE PAVILION
               PARE-CHOCS GRILA GTI LAME ROSU + INEL CROMAT
               PARE-BOUE (BAVETTE) CU APARATOARE DE NOROI FATA
               PLAQUE POLICE FARA PLACUTA DE INMATRICULARE
               PORTE-BAGAGES MONTARE FARA BARE DE ACOPERIS LONGITUDINALE
               PROJECTEUR ANTIBROUILLARD FARA PROIECTOARE ANTI-CEATA
               ROUE DE SECOURS FARA ROATA DE REZERVA
               ACCESSOIRES EXTÉRIEURS MANER EXTERIOR CULOARE CORSERIE
               RÉTROVISEUR EXTÉRIEUR (RAYON COTÉ CONDUCTEUR) OGLINDA BOMBATA LA RETROVIZORUL EXTERIOR
               VITRE (ASPECT) GEAM FUMURIU + FUMURIU INCHIS SPATE
               VITRE (TYPE) PARBRIZ STRATIFICAT CU IZOLARE ACUSTICA + LUNETA SECURIZATA
               ACCÈS ET DÉMARRAGE MAINS LIBRES CU SISTEM DE ACCES/PORNIRE MAINI LIBERE

               TYPE D’HABILLAGE INTÉRIEUR ALCANTARA PIELE CLUB "0J"
               ALARME ANTIVOL FARA ALARMA ANTIFURT
               ALLUME-CIGARE FARA BROCHETA
               DETECTION ANGLEMORT FARA SISTEM DE SUPRAVEGHERE UNGHI MORT
               ACCOUDOIR ASSISE ARRIÈRE CU COTIERA SPATE
               ARRIMAGE INTÉRIEUR CU SISTEM DE ARIMARE INTERIOARA
               CACHE-BAGAGES PANOU/MASUTA
               CEINTURE DE SÉCURITÉ ARRIÈRE CENTURI DE SIGURANTA SPATE CU 3 RETRACTOARE IN 3 PUNCTE + MARTOR LUMINOS DE CUPLARE
               CEINTURE DE SÉCURITÉ AVANT RETRACTOR CU ALARMA CUPLARE CENTURA CONDUCATOR + PASAGER
               CENDRIER FARA SCRUMIERA
               CLIMAT (TEMPERATURE AMBIANTE) TARI CU CLIMA RECE
               GRADUATION VITESSES GRADATIE IN KM/H
               COMMANDE DE VITESSES COMANDA DE VITEZE LA PODEA
               COTÉ DE CONDUITE (POSTE DE CONDUITE) VOLAN PE STANGA
               CHAUFFAGE ADDITIONNEL FARA SISTEM DE INCALZIRE SUPLIMENTAR
               MIRROR LINK FARA OGLINDA LINK
               VARIATION D’HABILLAGE D’ÉQUIPEMENT INTÉRIEUR FARA PRIZA PENTRU ACCESORII
               FEUX INT. DIVERS LUMINI PENTRU CITIT HARTA FATA/SPATE CU LED-URI FARA LED DE AMBIANTA CU LUMINI PENTRU ILUMINAT AMBIENTAL
               GARNISSAGE VOLUME CHARGEMENT COVORAS + PODEA + MOCHETA PE LATERAL
               COMBINÉ (CARACTÉRISTIQUES) CU AFISAJ MATRICE + CONTUR NEGRU STRALUCITOR
               GARNISSAGE DE PORTE TAPITERIE USA DECORATIUNE CROM SATINAT
               ANCRAGE SIÈGE ENFANT FARA SISTEM DE ANCORARE ISO PENTRU SCAUNE DE COPII SPATE
               HAUT-PARLEUR 4 DIFUZOARE FATA (2 TWEETERE + 2 DIFUZOARE) + 5 DIFUZOARE SPATE (2 TWEETERE + 2 DIFUZOARE + 1 SUBWOOFER)
               COMMANDE D’AUTORADIO COMANDA SISTEM AUDIO LA DISTANTA
               INSONORISATION HABITACLE IZOLARE FONICA (HABITACLU) TABLIER 2,8 KG
               REHAUSSE ASSISE AVANT PASSAGER DISPOZITIV DE INALTARE PERNA PASAGER REGLARE PARALELA + AVANSARE
               COMMANDE ASSISE AVANT CONDUCTEUR COMANDA MANUALA SCAUN CONDUCATOR
               RÉGLAGE ASSISE AVANT CONDUCTEUR REGLARE MANUALA SUPORT LOMBAR CONDUCATOR
               RÉGLAGE ASSISE AVANT PASSAGER SUPORT LOMBAR PASAGER
               ACCOUDOIR ASSISE AVANT COTIERA CENTRALA
               COMPACT DISQUE MONTARE COMPACT DISCURI
               SYSTÈME DE NAVIGATION SISTEM DE NAVIGATIE 2 ECRANE COLOR
               LAMPES DE PROJECTEURS LAMPA CU LED
               LÈVE-VITRE ARRIÈRE MECANISM ACTIONARE ELECTRICA GEAMURI SPATE CU COMANDA SECVENTIALA
               LECTEUR D’INFORMATIONS ROUTIÈRES FARA SISTEM DE SUPRAVEGHERE TRAIECTORIE LATERALA
               AFFICHEUR ECRAN DIGITAL SENSIBIL LA ATINGERE
               MIROIR DE COURTOISIE OGLINDA CONDUCATOR + PASAGER ILUMINATA CU CAPAC
               INDICATEUR D’HUILE INDICATOR DE NIVEL DE ULEI
               MONTAGE APPUI-TÊTE ARRIÈRE MONTARE 3 TETIERE SPATE
               NAPPE CHAUFFANTE SCAUNE CU INCALZIRE
               SAC GONFLABLE LATÉRAL AVANT AIRBAG LATERAL ZONA TORACE + AIRBAG CORTINA
               ECLAIRAGE BAS HABITACLE ILUMINAT ZONA PICIOARE CONDUCATOR + PASAGER FATA
               PROTECTION PASSAGER ARRIÈRE FARA ELEMET DE PROTECTIE PASAGER SPATE
               NEUTRALISATION COUSSIN GONFLABLE DEZACTIVARE MANUALA AIRBAG
               PLANCHER ARRIÈRE CHARGE FARA PLANSEU SPATE DE INCARCARE
               PROJECTEUR CORRECTEUR ASSIETTE REGLARE AUTOMATA A PROIECTOARELOR
               PROTECTION POSTE AVANT FARA PROTECTIE POST FATA
               PARE-SOLEIL AVANT PE PARTEA CONDUCATORULUI + PASAGERULUI CU SUPORT HARTA + INSCRIPTIONARE
               WIFI FARA WIFI
               RÉCEPTEUR RADIO SISTEM AUDIO ANALOG SMEG
               RÉFRIGÉRATION SISTEM DE REFRIGERARE AUTOMATA
               RÉGULATEUR DE VITESSES SISTEM DE REGULARIZARE SI LIMITARE VITEZA PROGRAMABIL
               REHAUSSE ASSISE AVANT CONDUCTEUR SISTEM DE INALTARE PERNA SCAUN CONDUCATOR REGLAJ PARALEL + INAINTE
               RÉTROVISEUR INTÉRIEUR RETROVIZOR INTERIOR CROMAT ELECTROCHIMIC CU POZITII ZI-NOAPTE
               SURTAPIS (ASPECT) COVORASE SUPLIMENTARE MOCHETA LOGO GT
               RÉTROVISEUR EXTÉRIEUR (RAYON COTÉ CONDUCTEUR) OGLINDA BOMBATA LA RETROVIZORUL EXTERIOR
               RANGEMENT VOLUME CHARGEMENT CHINGA GARNITURA LATERALA PORTBAGAJ
               TUNER-RADIO TUNER DUBLU RADIO
               TÉMOIN DE NIVEAU DE LIQUIDE DE REFROIDISSEMENT MARTOR LUMINOS PENTRU NIVEL LICHID DE RACIRE
               DÉTECTION D’OBSTACLE SISTEM DE DETECTARE OBSTACOLE CU RADAR FATA SPATE + CAMERA VIDEO SPATE
               STORES LATÉRAUX FARA TRANSPERANTE LATERALE
               INDICATEUR DE PERTE DE PRESSION DE GONFLAGE DETECTARE INDIRECTA DE PNEU DEZUMFLAT CU LOCALIZARE
               SURTAPIS COVORASE SUPLIMENTARE FATA + SPATE
               AMPLI-ÉQUALISEUR CU AMPLIFICATOR EGALIZATOR
               FRÉQUENCE RADIO FRECVENTA RADIO EUROPA OCCIDENTALA
               COMMANDE VERROUILLAGE BLOCARE PRIN SIMPLA INCHIDERE + AUTOMATA
               VITRE (TYPE) PARBRIZ STRATIFICAT CU IZOLARE ACUSTICA + LUNETA SECURIZATA
               VOLANT VOLAN IMBRACAT IN PIELE CU DECORATIUNE
               VENTILATEUR 1 VENTILATOR 2 TREPTE DE TURATIE 140W AERO VOLET DYNAMIQUE
               VARIANTE ASSOCIÉE ASSISE JOASA
               MAINTIEN LOMBAIRE ASSISE (FONCTIONNEMENT) SUPORT LOMBAR CONDUCATOR + PASAGER CU COMANDA ELECTRIC
               PRIZA AUXILIARA PACK AUDIO CU 1 PRIZA JACK + USB
               BOITIER TELEMATIQUE FARA MODUL TELEMATIC

               ALTERNATEUR ALTERNATOR CLASA 15
               AVERTISSEURS SISTEM DE AVERTIZARE ACORD
               BATTERIE BATERIE L3 760 VRLA2 EN AGM
               DÉMARREUR DEMAROR STTD
               ECLAIREMENT PARTICULIER LUMINI DE ZI FATA
               FEU DE RECUL CU 2 LUMINI DE MERS INAPOI
               FEUX INT. DIVERS LUMINI PENTRU CITIT HARTA FATA/SPATE CU LED-URI FARA LED DE AMBIANTA CU LUMINI PENTRU ILUMINAT AMBIENTAL
               FONCTION COMPLÉMENTAIRE RÉTROVISEUR EXTÉRIEUR RETROVIZOR EXTERIOR RABATABIL ELECTRIC + DIODA/LED
               FRÉQUENCE TÉLÉCOMMANDE DE CONDAMNATION FRECVENTA TELECOMANDA DE BLOCARE 433,92 MHZ HETERODINA
               LAMPES DE PROJECTEURS LAMPA CU LED
               MULTIPLEXAGE ARHITECTURA ELECTRICA FULL
               ECLAIRAGE BAS HABITACLE ILUMINAT ZONA PICIOARE CONDUCATOR + PASAGER FATA
               PROJECTEUR ANTIBROUILLARD FARA PROIECTOARE ANTI-CEATA
               PROJECTEUR CORRECTEUR ASSIETTE REGLARE AUTOMATA A PROIECTOARELOR
               ALLUMAGE FEUX APRINDERE AUTOMATA LUMINI

               VARIANTE ASSOCIÉE INJECTION SISTEM DE INJECTIE BOSCH


               CRITÈRE VARIANCE, CLIENTÈLE CONCEPTION STANDARD
               ATMOSPHÈRE ATMOSFERA NORMALA
               COTÉ DE CONDUITE (POSTE DE CONDUITE) VOLAN PE STANGA
               PLAQUE CONSTRUCTEUR PLACUTA CONSTRUCTOR UNIUNEA EUROPEANA + NRE
               ETIQUETTE FARA ETICHETA
               PRISE D’ÉCOUTE RADIO PRIZA ACCESORII 220V + ACCESORIU DUBLU
               COTÉ CIRCULATION CIRCULARE PE DREAPTA
               CHOCS LATÉRAUX USA CARE NU ESTE INTARITA
               JEUX DE CLÉS SET DE CHEI EMBLEMA + CHEIE DE REZERVA
               JOINT ANTISALISSURE GARNITURA IMPOTRIVA MURDARIRII IMBUNATATITA + FATA USA FATA
               LIQUIDE RÉFRIGÉRANT LICHID DE REFRIGERARE 1234 YF
               EQUIPEMENT DE SECOURS KIT REPARARE PROVIZORIE PNEU
               ROULAGE DRUM CORECT
               ACCESSOIRES EXTÉRIEURS MANER EXTERIOR CULOARE CORSERIE
               SURVEILLANCE VITESSE FARA SISTEM DE MONITORIZARE VITEZA
               BOÎTIER SERVITUDE BSI + COM 2008 + SUNET POLY
               [URL="http://www.peugeotclubromania.ro/forum/threads/28646-Golden-Lion"][B]Leul turbat[/B] [COLOR=#0000FF][B]4[/B][/COLOR][COLOR=#D3D3D3][B]0[/B][/COLOR][COLOR=#FF0000][B]7[/B][/COLOR][/URL]

               Comment

               Working...
               X