Announcement

Collapse
1 of 2 < >

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
2 of 2 < >

Regulament general de utilizare forum Peugeot

<b>1. Generalitati</b>

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

<b>2. Interdictii</b>

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

<u> Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.</u>

<b>3. Recomandari</b>

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

<b>4. Drepturile si obligatiile moderatorilor</b>

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

<b>5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor</b>

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

<b>6. Responsabilitati</b>

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

<b>Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum</b>

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

<b>7. Colaborari</b>

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

<b>8. Prevederi finale</b>

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

peugeot 508 VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mulțumesc =helios=

  Comment


  • Buna seara !
   Daca va rog HELIOS, pt. Leutul meu
   VF38EAHXMEL030469
   Multumesc mult !!!

   Comment


   • salutare sunt nou posesor de peugeot 508 imi puteti spune si mie ce dotari are? Vin VF38D5FV8B072107. Multumesc frumos

    Comment


    • buna seara, ma poate ajuta cieneva cu dotarile pentru un 508? ma intereseaza daca are pachetul de lumini ambientale interioare
     VR3FHEHYRKY121159
     multumesc
     ...

     Comment


     • Cred ca raspunsul e tardiv din pacate

      VR3FHEHYRKY121159
      508 (R8) HATCHBACK 5 UTI 2.0 HDI 163 (DW10FCC) 8 VITEZE AUTOMAT. TIP STT


      Campanii de revizuire
      JTZ 308(T9), 3008(P84), 5008(P87), 508(R8) Logiciel Moteur CSN 04.02.2020 unsprezece
      KPL 508(R8) Portbagajul de acoperiș S.R. 20.07.2021 unsprezece
      K.W.J. Firmware ECU motor TT DW10F ER 07.11.2022 unsprezece
      KWL TT DW10F DPF ER 07.11.2022 unsprezece

      Reparatie in garantie
      30.10.2023 1235002 01 2BQS83N01 00000000000KWLK FILTRE Ŕ PARTICULE SM KWL 164046 NL
      05.12.2022 1235002 01 2BQRQ4K01 00000000000KPLK BARRE DE TOIT KPL 131685 NL
      05.12.2022 1235002 01 2BQRQ4K02 00000000000KWJK FIRMWARE ECU MOTOR TT DW10F K.W.J. 131685 NL
      21.09.2021 1235002 01 2BQQCCN01 9820632280 SUSPENSA SUTENIE D 61A 78624 NL
      03.08.2021 1235002 01 2BQP6S401 000000000001612 CALCULATOR DE TELECHARCARE MOTEUR T 61A 73451 NL
      12.05.2020 2243122 01 2BQN5Y001 00000000000JTZJ FIRMWARE ECU MOTOR JTZ 29023 NL
      13.01.2020 2243122 01 2BQNM7M01 9821395680 MODUL 000 17916 NL
      04.12.2019 2243122 01 2BQNGMI01 1616765780 ROTULE ATTELAGE RDSO 000 14192 NL


      Caracteristicile vehiculului
      Model 508 (R8)
      Nr. APV/PR 15545 88 1 0247
      Data începerii garanției 26.07.2019
      data fabricatiei 01.06.2019
      Numărul de serie al motorului 10 DY2T 4053892
      NRE e2*2007/46*0628*02
      P4A 9835724899
      Informații generale
      FELUL PRODUSULUI O MAȘINĂ
      MARCA MARCA/TIP DE COMPONENT PEUGEOT
      LINEUPUL 508 (R8)
      CORP HATCHBACK 5 UȘI
      NIVEL DE FINISARE SUPER MEDIU
      MOTOR DW10FCC/UE62 2L DIESEL
      TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
      TIP DE VOPSEA LAC METALIZ + CULOARE
      CULOAREA CORPULUI LQV - VOPSEA ROSIE ULTIMATE
      TIP FINISAJ INTERIOR COVORASE SUPERIOARE TEP PU FABRIC GT LINE "73"
      CULOARE TAPITERIE "FH"
      CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) AMNG8
      ORGANIZAREA CONVERSIEI FĂRĂ CONVERSIE
      FINISARE ÎN VINE GAMA ORIGINALA
      TIPUL MOTORULUI) EW/DW
      ALTE AUTOCOLANTE, DIVERSE " GT LINE
      Caracteristicile vehiculului
      NIVEL DE FINISARE SUPER MEDIU
      TIP DE VOPSEA LAC METALIZ + CULOARE
      CULOAREA CORPULUI LQV - VOPSEA ROSIE ULTIMATE
      TIP FINISAJ INTERIOR COVORASE SUPERIOARE TEP PU FABRIC GT LINE "73"
      CULOARE TAPITERIE "FH"
      CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) AMNG8
      Sistem de alimentare cu combustibil
      MOTOR DW10FCC/UE62 2L DIESEL
      SISTEM DE ALIMENTARE CON COMBUSTIBIL TURBO INJECTIE DIRECTA CU SCHIMBATOR DE CALDURA
      SENSOR DE APĂ ÎN FILTRUL DE CURĂȚARE COMBUSTIBIL DIESEL FĂRĂ FILTRU DE COMBUSTIBIL DIESEL SENSOR DE APA
      COMBUSTIBIL COMBUSTIBIL DIESEL DA/DE/DE+ CALITATE
      STANDARD DE EMISII DE GAZE DE ESAPAMENT (MOTOR) SISTEM DE REDUCERE A EMISIILOR DE MOTOR EURO 6.2
      SEMNALUL SENZORULUI DE VITEZA SENSOR PENTRU ROTI FATA FARA IDENTIFICARE, ROTI SPATE CU IDENTIFICARE.
      TIPUL MOTORULUI) EW/DW
      PUTERE 2000CM3
      REZERVOR DE COMBUSTIBIL REZERVORUL DE COMBUSTIBIL NU ESTE SIGLAȘAT CU INSTALARE PIECI
      MOTOR DE RĂCIRE RADIATOR EP28 28DM2, ALUMINIU, CURU
      ÎNCĂLZIREA CALEI DE GAZ CARTER CU GAZ. CIRCUIT DE ÎNCĂLZIRE AL CLĂDIRII
      SUNET SPECIF AL UNITĂȚII DE PUTERE GMP ACUSTICA ÎN DINAMICĂ
      SISTEM DE AUTODIAGNOSTICĂ LA BORD EOBD CU DIAGNOSTICĂ AUTO LA BORD
      INSTRUMENTE TEHNICE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI SISTEM DE EMISII EURO 6.2
      FILTRUL DE PARTICULE CU FILTRU DE PARTICULE
      VENTILATOR 1 PANOU MOBIL AERO VENTILATOR 140 W 2 VITEZE RB45
      UNITATEA DE ALIMENTARE CIRCUIT DE TRACȚIUNE CU GHEAZĂ
      FILTRUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL FILTRU REZERVOR EXTERIOR
      OPRIȚI ȘI PORNIȚI SISTEMUL CU SISTEM STOP AND START SI ALTERNATOR-STARTER
      Cutie de viteze - Transmisie
      TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
      CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) AMNG8
      STILUL ROȚII DISC 17" DECO
      AMBREIAJ FĂRĂ AMBREIE
      DIMENSIUNEA PNEURI/ROȚI INSTALARE PNEURI DE 17 INCI
      PNEURI (TIP, DIMENSIUNE) ANVELOPE 215/55 R17 98W INFORTATA
      ROȚI MOTRICE 2 ROTI MOTRICE
      ROATA (TIP) ANSAMBLU ROȚE DE ALIAN 1
      INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ÎN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
      TIP CUTIE CUTIE TIP AMN8
      Suspensie Direcție Sistem de frânare
      ROLA DE STABILIZARE SPATE STABILIZATOR SPATE 18.5MM DIAM
      DISPOZITIV ANTIFURT COMUTATOR ELECTRIC DE Aprindere
      ROLL BAR STABILIZATOR FATA FAȚĂ DURITATE STABILIZATOR 25000 N.M/RAD
      TIP DE FRANA DISCURI FATA/SPATE VENTILATE
      unghiul volanului CU SENSOR DE unghiul volanului
      SUSPENSIE SUSPENSIUNE CONVENȚIONALĂ
      SISTEM DE STABILITATE DINAMICĂ PROGRAM DE STABILIZARE ELECTRONICĂ
      DIRECȚIE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) SERVODIRECȚIE ELECTRICĂ DE PUTERE MICĂ CU DOUĂ TRIPATE
      SUPORT PEDALA (TIP) BLOC PEDALA ALUMINIU
      Echipament de caroserie
      SISTEM DE REMORCARE FĂRĂ TURN
      MULTURA LATERALĂ (DIMENSIUNI) PROTECTIE LATERALA SUBTIRE + AMPRE PICIOARE PEUGEOT
      ELEMENTE DECORATIVE ALE ROȚILOR (STYL) FĂRĂ CAPAC ROȚĂ
      ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT TUBA DE ESCAPARE CROMATA STANGA
      SUB ECRAN DEFLECTOR FRONTAL INFERIOR
      LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
      FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
      SCUT DE MURDARIE Căptușeală aripă față stânga. ACOUST PER. SPATE+FATA DREAPTA DESCHIS
      TUBIERE DE ESCAPAR NU DEC. VARFURI TEVI DE ESCAPAMENT
      Izolarea fonica a compartimentului motor IZOLARE FONONIC COMPARTIMENT MOTOR + COMPARTIMENT + ISOVAC
      PARBRIZ (TIP) PARBRIZ STANDARD
      ȘTERGĂTOR DE PARBRIZ PERIE FRONTWISH DE LA DATA PLOIEI
      ȘTERGATORUL SPATE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) ȘTERGĂTOR DE GEAM
      BASTĂ DE BAZĂ BAMP. ANTERIOR POSTERIOR CULOARE CAROSERIE GRILĂ GTLINE+MODINE CROMĂ
      ÎNMATRICULARE FĂRĂ NUMĂR DE STAT
      GRILĂ DE PORTBAGAI FĂRĂ SINE PENTRU BAGAJE PE ACOPEȘ
      SISTEM DE ASISTERE PANORAMICĂ CU SISTEM DE ASISTENȚĂ VIZUALĂ PANORAMICĂ SPATE VISIO PARK1
      ROATĂ DE REZERVĂ FARA ROATA DE rezerve
      Oglinda retrovizoare exterioară (sticlă) Oglinzi retrovizoare exterioare din sticlă cu acoperire cu electrocrom
      Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
      LUCA FĂRĂ VENTILAȚIE
      STICLA (ASPECT) STICLA NUAnțată + TENTAȚI GRELE
      FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
      INTRAREA SI PORNIREA MOTORULUI FARA UTILIZAREA CHEIEI CU SISTEM DE ACCES/ PORNIRE FĂRĂ MÂINI
      Echipament intern
      TIP FINISAJ INTERIOR COVORASE SUPERIOARE TEP PU FABRIC GT LINE "73"
      COTIERA LATERALA (TIP) LATERAL FAŢĂ, COTIERE SPATE TEP PU+CUSĂTURĂ
      ALARMA ANTIFURT VOLUM + PERIMETRU + LIFT
      DETECȚIA PATELOR MOARTE MONITORIZAREA ACTIVĂ A PUNTURILOR MOARTE
      COTIERA SCANA SPATE CU COTIERA SCAUNA SPATE
      HAPA BAGAJE (TIP) HAPA BAGAJ TARI
      CLIMA (TEMPERATURA AERULUI AMBIENT) ȚĂRI CU CLIME RECE
      APARAT DE AER CONDITIONAT AER CONDIȚIONAT CU AERO+RECIRCULAT+IEȘIRE SUPLIMENTARĂ
      BLOC DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA COPIILOR SIGURANTA COPII, ELECTRICA SPATE.
      GRADAȚIE PE VITOMETRO CALIBRAREA VITOMETORULUI ÎN KM/H
      MANETA SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE TREBUIE TREBUIE PE POSEA SI PE VOLAN
      MÂNĂRI FĂRĂ MÂNERE
      CONSOLĂ DECOR. CONSOLA LEMN+FLANSA COVOR
      POZIȚIE ÎN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
      Încălzitor suplimentar FĂRĂ ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ
      LINK OGLINDĂ CU FUNCȚIE MIRROR LINK
      ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ PORT PAGA LUMINA + USĂ + PU
      ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
      ECHIPAMENTE PANOUL DE INSTRUMENTE FINISARE LEMN DESCHIS NATURAL
      DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
      FINISARE PLATFORMĂ DE MARFĂ INSTALARE COVORURI + MOCHETARE PARDOSULUI TRUNGIULUI
      TABLUL DE INSTRUMENTE (CARACTERISTICI) PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL CU 29 DE INDICATORI
      PANOU DE COPIE UȘI LEMN DECORAT
      VORTORUL 5 PER. DINAM. +4 SPATE DINAM. +1 SUBWOOFER
      FILTRU DE PRAF FILTRU ANTIALERGEN
      IZOLAREA FONICĂ A INTERIORULUI FILA INTERIOR FONOIZ/PE POT HDG/P. ROATA DIN SPATE ISO
      REGLAREA ÎNĂLȚIMII SCAZULUI FAȚĂ PE LATEA PASagerului REGLAREA ELECTRICĂ A SCAZULUI PASAJUL, ÎNĂLȚIMIA ȘI NIVELUL PERNEI
      COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI SOFERULUI REGLAREA ELECTRICĂ A SCAUNULUI ȘOFER+REGLAREA CAPĂTULUI PERNEI
      COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI PASagerului PASARE FATA SCAUN ELECTRIC + REGLAREA PERNEI
      REGLAREA SCAUNULUI ȘOFERULUI SCAUN ELECTRIC ȘOFER AJUSTARE SUPORT LOMBAR
      REGLAREA SCAUNULUI PASagerului FAȚĂ SUPORT LOMBAR ELECTRONUMATIC PENTRU SCACUL PASagerului FAȚĂ
      CD FĂRĂ CD
      SISTEM DE NAVIGAȚIE prin satelit CU NAVIGAȚIE. SISTEM - ECRAN CULOARE
      FAURI LAMPA CU LED
      SISTEMUL DE INFORMAȚII ȘOFERULUI DE TRAFIC PREVENIREA DEVIERIEI + ȚINEREA PE TRAIECTOR APL
      AFIŞA DISPLAY FRONTAL ECRAN DIGITAL 10C HD
      Oglinda PE PARASOARE Oglinda Șofer + OGGLINDĂ PASager CU ILUMINARE LED
      UN ELEMENT DE ÎNCĂLZIRE SCAUNE ELECTRICE ÎNCĂLZITE ȘOFER ȘI PASAGER R1
      AIRBAG LATERAL FRONTAL SUBSIGURANȚĂ LATERALĂ SIGURANȚA TORAX + PERDEA
      ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
      PROTECTIE SCAUNEA SPATE FĂRĂ PROTECȚIE PASAGER SPATE
      SISTEM DE DEACTIVARE AIRBAG DECONECTARE MANUALĂ AIRBAG-UL
      SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLAREA AUTOMATĂ A FAURILOR
      WIFI Cu WIFI
      RADIO NAVIGARE DIGITALĂ ADAUGĂ
      SISTEM DE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT AUTOMAT
      CONTROL DE CRAZĂ CONTROL DE CRAZĂ ȘI LIMITATOR DE VITEZĂ ACC STOP AND GO
      REGLAREA ÎNĂLŢIMII SCAUNULUI ŞOFERULUI "RIDIC" SCAUNUL SOFER CU ELECTRICA AJUSTARE
      Oglinda retrovizoare interioara Oglinda retrovizoare interioara CU ACCESORII ELECTRO CROM FARA CADRU
      PARDOSELĂ COVOR NEGRU CU CUSCĂ DUBLĂ
      Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
      PLATFORMĂ DE MARFĂ FĂRĂ PLASA DE PORTBAGAI
      TUNER RADIO TUNER TRI-BAND
      SISTEM DE DETECȚIE A OBSTACULELOR DETECTOR DE OBSTACULE, RADAR FATA, SPATE
      INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ÎN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
      ADAPTARE FINISARE FĂRĂ ADAPTATOR DE MULTARE
      EGALISATOR, AMPLIFICATOR AMPLIFICATOR EGALIZATOR CU 12 CANALE
      FRECVENTA RADIO FRECVENȚA RADIO PENTRU EUROPA DE EST
      CONTROLUL SISTEMULUI DE BLOCARE BLOCARE SUPER BLOCARE + AUTOMAT
      FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
      VOLAN VOLAN PLEINE FLEUR DIN PIELE PERFORATA CU INSERȚIE GTLINE
      VENTILATOR 1 PANOU MOBIL AERO VENTILATOR 140 W 2 VITEZE RB45
      OPȚIUNI DE LOCARE OPTIUNE CU SCAZ JOS
      CONECTOR SUPLIMENTAR PENTRU CONECTAREA DISPOZITIVELOR AUDIO 1 JACK + 2 USB
      UNITATEA DE TELECOMUNICATII UNITATEA DE TELEMATICA AUTONOMA 3S
      Echipament electric
      ALTERNATOR GENERATOR ISTT53
      BATERIE BATERIE BATERIE L3 760 70AH EFR 760 EN EF
      INCEPATOR CLASA DE STARTER 6+
      ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ PORT PAGA LUMINA + USĂ + PU
      ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
      DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
      LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
      FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
      FRECVENTA DE OPERARE A COMANDEI DE LA DISTANTA INCHISARE CENTRALIZATĂ FRECVENTA TELECOMANDA 433,92 MHz, LO
      FAURI LAMPA CU LED
      COMUNICARE MULTIPLEX SISTEM ELECTRIC R3 ECO
      ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
      SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLAREA AUTOMATĂ A FAURILOR
      Aprinderea LUMINILE PORNIRE AUTOMATĂ A LUMINII+COMUTARE AUTOMATĂ
      Marci de echipamente
      Diverse
      CARACTERISTICI SPECIALE STANDARD
      MODIFICĂRI FUCITE ÎN ANUL MODELULUI INDEX INFERIOR „00”
      CONDENSATOR (CARACTERISTICI) CONDENSATOR 19.3DM2 GROSIME 12
      VREME ATMOSFERĂ ORDINARĂ
      POZIȚIE ÎN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
      PLACA VIN PLACA TEHNICA UNIUNII EUROPENE + NRE
      STICKER FARA ETICHETA
      TUBATURA AER CONDITIONAT CONDUCTURI DE AER CONDIȚIONAT CU TEHNOLOGIA IHX
      CONECTOR PENTRU CONECTAREA CĂȘTILOR RADIOTELEFONICE PRISA DUBLA PENTRU ACCESORII
      GRAVE LATERALE PROTECTIE LATERALA INFORTATA
      SET DE CHEI SET CHEIE CU BLOCARE+CHEIE DE rezervă
      REFRIGERANT LICHID DE RĂCIRE ​​1234 YF
      ECHIPAMENTE DE URGENȚĂ KIT REPARARE ANVELOPE
      CONDIȚII Drumurilor Drum neted
      UNITATE DE CONTROL AUXILIAR BSI + COM 2008 + SON POLY + FINISAJ CROM
      TRIUNGHI DE AVERTIZARE FĂRĂ SEMN STOP DE AVERTIZARE

      Comment


      • Pentru colegul Vlad

       VR3FBYHZRKY115749
       508 (R8) HATCHBACK 5 UTI 1.5 HDI 130 (DV5RC 96KW) 8 VITEZI AUTOMAT TIP STT


       Campanii de revizuire
       JSZ TT Tuyau d'eau CSN 11.06.2020 unsprezece
       KPL 508(R8) Portbagajul de acoperiș S.R. 16.07.2021 unsprezece
       M.A.S. Tous tipuri de firmware ECU motor S.R. 26.07.2022 unsprezece

       Reparatie in garantie
       16.01.2023 812308Q 95 XAFSFBO01 00000000000MASM FIRMWARE ECU MOTOR TOUS TYPES M.A.S. 168834 R.O.
       23.11.2021 077001T 01 XAETBGL01 00000000000KPLK BARRE DE TOIT KPL 165517 Franţa
       23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS01 000000000001254 CLIMATIZAREA FCE 129643 Franţa
       23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS02 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 129643 Franţa
       23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS03 9823609180 BALAI PLAT G FCU 129643 Franţa
       23.06.2021 077001T 01 XAEF1IS04 000000000009927 VEHICUL DE ASISTENȚĂ DE ÎNLOCUIRE F8R 129643 Franţa
       25.01.2021 730304C 01 XAD1H2Z01 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 97834 Franţa
       23.11.2020 730304C 01 XADUY6701 00004249K1 DISQUE VENTILE DIAM 304 E FCU 87069 Franţa
       12.08.2020 077001T 01 XADKBGP01 000000000001254 CLIMATIZAREA FCE 66968 Franţa
       12.08.2020 077001T 01 XADKBGP02 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 66968 Franţa
       12.08.2020 077001T 01 XADKBGP03 9823609780 BALAI PLAT D FCU 66968 Franţa
       12.08.2020 077001T 01 XADKBGP04 00000000000JSZJ TT TUYAU D'EAU JSZ 66968 Franţa
       24.01.2020 730304C 01 XAC3X7G01 000000000009391 ENTRETIEN,SERVICE,ESSAI ANNUEL FCE 32942 Franţa


       Caracteristicile vehiculului
       Model 508 (R8)
       Nr. APV/PR 15540 88 1 0848
       Data începerii garanției 25.06.2019
       data fabricatiei 27.05.2019
       Numărul de serie al motorului 10 Q4DL 0010512
       NRE e2*2007/46*0628*03
       P4A 9835917699
       Informații generale
       FELUL PRODUSULUI O MAȘINĂ
       MARCA MARCA/TIP DE COMPONENT PEUGEOT
       LINEUPUL 508 (R8)
       CORP HATCHBACK 5 UȘI
       NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
       MOTOR DV5RC 96KW 1.5L DIESEL
       TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
       TIP DE VOPSEA TIP EXTERN FINISAJE METALIZATE. LAC
       CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
       TIP FINISAJ INTERIOR TESTURĂ SEMI TEP +PU "72"
       CULOARE TAPITERIE "FX"
       CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) ATNG8
       ORGANIZAREA CONVERSIEI FĂRĂ CONVERSIE
       FINALIZARE ÎN VINE GAMA ORIGINALA
       TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR DV
       ALTE AUTOCOLANTE, DIVERSE " FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
       Caracteristicile vehiculului
       NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
       TIP DE VOPSEA TIP EXTERN FINISAJE METALIZATE. LAC
       CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
       TIP FINISAJ INTERIOR TESTURĂ SEMI TEP +PU "72"
       CULOARE TAPITERIE "FX"
       CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) ATNG8
       Sistem de alimentare cu combustibil
       MOTOR DV5RC 96KW 1.5L DIESEL
       SISTEM DE ALIMENTARE CON COMBUSTIBIL TURBO INJECTIE DIRECTA CU SCHIMBATOR DE CALDURA
       SENSOR DE APĂ ÎN FILTRUL DE CURĂȚARE COMBUSTIBIL DIESEL FĂRĂ FILTRU DE COMBUSTIBIL DIESEL SENSOR DE APA
       COMBUSTIBIL COMBUSTIBIL DIESEL DA/DE/DE+ CALITATE
       STANDARD DE EMISII DE GAZE DE ESAPAMENT (MOTOR) SISTEM DE REDUCERE A EMISIILOR DE MOTOR EURO 6.2
       SEMNALUL SENZORULUI DE VITEZA SENSOR PENTRU ROTI FATA FARA IDENTIFICARE, ROTI SPATE CU IDENTIFICARE.
       TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR DV
       PUTERE 1500 CM3
       REZERVOR DE COMBUSTIBIL REZERVORUL DE COMBUSTIBIL NU ESTE SIGLAȘAT CU INSTALARE PIECI
       MOTOR DE RĂCIRE RADIATOR EP28 28DM2, ALUMINIU, CURU
       ÎNCĂLZIREA CALEI DE GAZ CARTER CU GAZ. CIRCUIT DE ÎNCĂLZIRE A CLĂDIRII
       SUNET SPECIF AL UNITĂȚII DE PUTERE FĂRĂ IZOLAREA ACUSTICĂ A UNITĂȚII DE PUTERIE
       SISTEM DE AUTODIAGNOSTICĂ LA BORD EOBD CU DIAGNOSTICĂ AUTO LA BORD
       INSTRUMENTE TEHNICE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI SISTEM DE EMISII EURO 6.2
       FILTRUL DE PARTICULE CU FILTRU DE PARTICULE
       VENTILATOR VENTILATOR CU 2 VITEZE 140 W PANOU MOBIL AERO
       UNITATEA DE ALIMENTARE CIRCUIT DE TRACȚIUNE CU GHEAZĂ
       FILTRUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL FILTRU REZERVOR EXTERIOR
       OPRIȚI ȘI PORNIȚI SISTEMUL CU SISTEM STOP AND START
       Cutie de viteze - Transmisie
       TRANSMITERE Transmisie automată cu 8 viteze. TIP STT
       CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) ATNG8
       STILUL ROȚII DISC 17" DECO
       AMBREIAJ FĂRĂ AMBREIE
       DIMENSIUNEA PNEURI/ROȚI INSTALARE PNEURI DE 17 INCI
       PNEURI (TIP, DIMENSIUNE) ANVELOPE 215/55 R17 98W INFORTATA
       ROȚI MOTRICE 2 ROTI MOTRICE
       ROATA (TIP) ANSAMBLU ROȚE DE ALIAN 1
       INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ÎN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
       TIP CUTIE Cutie de viteze TIP ATN8
       Suspensie Direcție Sistem de frânare
       ROLL BAR STABILIZATOR SPATE STABILIZATOR SPATE 17.5MM DIAM
       DISPOZITIV ANTIFURT COMUTATOR ELECTRIC DE Aprindere
       ROLL BAR STABILIZATOR FAȚĂ FAȚĂ DURITATE STABILIZATOR 25000 N.M/RAD
       TIP DE FRANA DISCURI FATA/SPATE VENTILATE
       unghiul volanului CU SENSOR DE unghiul volanului
       SUSPENSIE SUSPENSIUNE CONVENȚIONALĂ
       SISTEM DE STABILITATE DINAMICĂ PROGRAM DE STABILIZARE ELECTRONICĂ
       DIRECȚIE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) SERVODIRECȚIE ELECTRICĂ DE PUTERE MICĂ CU DOUĂ TRIPATE
       SUPORT PEDALA (TIP) UNITATE DE PEDALA SIMPLU STANDARD
       Echipament de caroserie
       SISTEM DE REMORCARE FĂRĂ TURN
       MULTURA LATERALĂ (DIMENSIUNI) FĂRĂ ELEMENTE DE PROTECȚIE ÎN PARTEA INFERIOR A CORPULUI
       ELEMENTE DECORATIVE ALE ROȚILOR (STYL) FĂRĂ CAPAC ROȚĂ
       ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT FĂRĂ TUBA DE ESCAPAMENT
       SUB ECRAN DEFLECTOR FRONTAL INFERIOR
       LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
       FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ Oglinda exterioara cu pliere electrica si LED
       SCUT DE PURZIUNE Căptușeală aripă față stânga. ACOUST PER. SPATE+FATA DREAPTA DESCHIS
       TIMITE TEVI DE ESCAPARE TUBA DE ESCAPARE CROMATA
       Izolarea fonica a compartimentului motor IZOLARE FONONIC COMPARTIMENT MOTOR + COMPARTIMENT + ISOVAC
       PARBRIZ (TIP) PARBRIZ STANDARD
       ȘTERGĂTOR DE PARBRIZ PERIE FRONTWISH DE LA DATA PLOIEI
       ȘTERGATORUL SPATE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) ȘTERGĂTOR DE GEAM
       BASTĂ DE BAZĂ STANDARD BARĂ FAȚĂ/SPATE, CULOAREA CAROSERIEI
       ÎNMATRICULARE FĂRĂ NUMĂR DE STAT
       GRILĂ DE PORTBAGAI FĂRĂ SINE PENTRU BAGAJE PE ACOPEȘ
       SISTEM DE ASISTERE PANORAMICĂ CU SISTEM DE ASISTENȚĂ VIZUALĂ PANORAMICĂ SPATE VISIO PARK1
       ROATĂ DE REZERVĂ ROATA DE rezerve mai mica
       Oglinda retrovizoare exterioară (sticlă) Oglinda exterioara pictata pe sticla
       Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
       LUCA FĂRĂ VENTILAȚIE
       STICLA (ASPECT) STICLA NUAnțată + TENTAȚI GRELE
       FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
       INTRAREA SI PORNIREA MOTORULUI FARA UTILIZAREA CHEIEI CU SISTEM DE ACCES/ PORNIRE FĂRĂ MÂINI
       Echipament intern
       TIP FINISAJ INTERIOR TESTURĂ SEMI TEP +PU "72"
       COTIERA LATERALA (TIP) COTIERA LATERALA FATA SPATE TER PU
       ALARMA ANTIFURT FARA ALARMA ANTIFURT
       DETECȚIA PATELOR MOARTE MONITORIZARE ACTIVĂ A PUNTURILOR MOARTE
       COTIERA SCANA SPATE CU COTIERA SCAUNA SPATE
       HAPA BAGAJE (TIP) HAPA BAGAJ TARI
       CLIMA (TEMPERATURA AERULUI AMBIENT) ȚĂRI CU CLIME RECE
       APARAT DE AER CONDITIONAT CU ÎNCĂLZIRE+IEȘIRE SUPLIMENTARĂ
       BLOC DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA COPIILOR SIGURANTA COPII SPATE MANUALA
       GRADAȚIE PE VITOMETRO CALIBRAREA VITOMETORULUI ÎN KM/H
       MANETA SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE TREBUIE TREBUIE PE POSEA SI PE VOLAN
       mâner FĂRĂ MÂNERE
       CONSOLĂ DECOR CONSOLA NEGRU ÎNALT+FLANȘĂ COVOR
       POZIȚIE ÎN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
       Încălzitor suplimentar FĂRĂ ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ
       LINK OGLINDĂ CU FUNCȚIE MIRROR LINK
       ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ CUTIE DE DEPOZITARE SUB RÂNDUL 1 COTIERA CENTRALĂ
       ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
       ECHIPAMENTE PANOUL DE INSTRUMENTE FINIS CARBON
       DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
       FINISARE PLATFORMĂ DE MARFĂ INSTALARE COVORURI + MOCHETARE PARDOSULUI TRUNGIULUI
       TABLUL DE INSTRUMENTE (CARACTERISTICI) PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL CU 29 DE INDICATORI
       PANOU DE COPIE UȘI FINISARE USI CU FIBRA DE CARBON
       VORTORUL 4 VOLUM FAȚĂ (2 TWEETERE + 2 GR.) + 4 GR. SPATE
       FILTRU DE PRAF CU FILTRU + CARBON ACTIVAT
       IZOLAREA FONICĂ A INTERIORULUI FILA INTERIOR FONOIZ/PE POT HDG/P. ROATA DIN SPATE ISO
       REGLAREA ÎNĂLȚIMII SCAZULUI FAȚĂ PE LATEA PASagerului CONTROL DE TRAFIC Căptușeală pentru scaunul pasagerului
       COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI SOFERULUI REGLAREA MANUALĂ A PERNEI ȘOFERULUI
       COMUTATOR REGLARE SCAUN PASager REGLAREA MANUALĂ A PERNEI SCAZUL PASagerului FAȚĂ
       REGLAREA SCAUNULUI ȘOFERULUI SPATAR REGLABIL, SUPPORT LOMBAR PENTRU SCAZUL SOFERULUI
       REGLAREA SCAUNULUI PASagerului FAȚĂ SPATAR REGLABIL SI SUPPORT LOMBAR PENTRU SCAUNUL PASager
       CD FĂRĂ CD
       SISTEM DE NAVIGAȚIE prin satelit CU NAVIGAȚIE. SISTEM - ECRAN CULOARE
       FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
       SISTEMUL DE INFORMAȚII ȘOFERULUI DE TRAFIC AVERTISMENT+CORECȚIE+DETECȚIE BRUTARE
       AFIŞA DISPLAY FRONTAL ECRAN DIGITAL 10C HD
       Oglinda PE PARASOARE Oglinda Șofer + OGGLINDĂ PASager CU ILUMINARE LED
       UN ELEMENT DE ÎNCĂLZIRE SCAUN NEINCALZIT
       AIRBAG LATERAL FRONTAL SUBSIGURANȚĂ LATERALĂ SIGURANȚA TORAX + PERDEA
       ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
       PROTECTIE SCAUNEA SPATE FĂRĂ PROTECȚIE PASAGER SPATE
       SISTEM DE DEACTIVARE AIRBAG DECONECTARE MANUALĂ AIRBAG-UL
       SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
       WIFI Cu WIFI
       RADIO NAVIGAȚIE ANALOGĂ ATASATĂ
       SISTEM DE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT AUTOMAT
       CONTROL DE CRAZĂ CONTROL DE CRAZĂ PROGRAMABILE ȘI LIMITATOR DE VITEZĂ
       REGLAREA ÎNĂLŢIMII SCAUNULUI ŞOFERULUI REGLAREA MECANĂ A ÎNĂLŢIMII PERNEA SCAZULUI ŞOFER
       Oglinda retrovizoare interioara Oglinda retrovizoare interioara ELECTROCROMICA "ZI-NOAPTE"
       PARDOSELĂ COVOR NEGRU CU CUSCUT+PVC OTD
       Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) FĂRĂ CARACTERISTICI Oglinzile exterioare
       PLATFORMĂ DE MARFĂ FĂRĂ PLASA DE PORTBAGAI
       TUNER RADIO TUNER RADIO DUAL
       SISTEM DE DETECȚIE A OBSTACULELOR DETECTOR DE OBSTACULE, RADAR FATA, SPATE
       INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA INDIRECTĂ A PIERDEREI DE PRESIUNE ÎN ANVELOPE FĂRĂ LOCALIZARE
       ADAPTARE FINISARE FARA ADAPTATOR DE MULTARE
       EGALISATOR, AMPLIFICATOR FARA AMPLIFICATOR CU EGALISATOR
       FRECVENTA RADIO FRECVENȚA RADIO PENTRU EUROPA DE EST
       CONTROLUL SISTEMULUI DE BLOCARE BLOCARE SIMPLU + AUTOMAT
       FEREASTRĂ (TIP) PARBRIZ LAMINAT FONOABORBIANT + GEAM SPATE CALIT
       VOLAN HUSĂ DE PIELE „FLEUR” PENTRU VOLAN
       VENTILATOR VENTILATOR CU 2 VITEZE 140 W PANOU MOBIL AERO
       OPȚIUNI DE LOCARE OPTIUNE CU SCAZ JOS
       CONECTOR SUPLIMENTAR PENTRU CONECTAREA DISPOZITIVELOR AUDIO 1 JACK + 2 USB
       UNITATEA DE TELECOMUNICAȚII UNITATEA DE TELEMATICA AUTONOMA 3S
       Echipament electric
       ALTERNATOR GENERATOR CLASA 18
       BATERIE BATERIE BATERIE L3 760 70AH EFR 760 EN EF
       INCEPATOR STARTER STTD
       ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ CUTIE DE DEPOZITARE SUB RÂNDUL 1 COTIERA CENTRALĂ
       ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ ILUMINARE AUTOMATĂ PORGAI + ILUMINARE MARFĂ 2 LED-uri
       DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ LAMPĂ LED + ILUMINARE INTERIOARĂ + LAMPĂ INDIVIDUALĂ SPATE
       LAMPĂ DE PRAG DE UȘĂ FĂRĂ ILUMINARE DE PRAG
       FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ Oglinda exterioara cu pliere electrica si LED
       FRECVENTA DE OPERARE A COMANDEI DE LA DISTANTA INCHISARE CENTRALIZATĂ FRECVENTA TELECOMANDA 433,92 MHz, LO
       FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
       COMUNICARE MULTIPLEX SISTEM ELECTRIC R3 ECO
       ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINAT PENTRU PICIOARE PENTRU ȘOFER + PASAGERI FAȚĂ ȘI SPATE
       SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
       Aprinderea LUMINILOR PORNIRE AUTOMATĂ A LUMINII+COMUTARE AUTOMATĂ
       Marci de echipamente
       Diverse
       CARACTERISTICI SPECIALE STANDARD
       CONDENSATOR (CARACTERISTICI) CONDENSATOR 19.3DM2 GROSIME 12
       VREME ATMOSFERĂ ORDINARĂ
       POZIȚIE ÎN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
       PLACA VIN PLACA TEHNICA UNIUNII EUROPENE + NRE
       STICKER FARA ETICHETA
       TUBATURA AER CONDITIONAT CONDUCTURI DE AER CONDIȚIONAT CU TEHNOLOGIA IHX
       CONECTOR PENTRU CONECTAREA CĂȘTILOR RADIOTELEFONICE PRISA DUBLA PENTRU ACCESORII
       GRAVE LATERALĂ PROTECTIE LATERALA INFORTATA
       SET DE CHEI SET CHEIE CU BLOCARE+CHEIE DE rezervă
       REFRIGERANT LICHID DE RĂCIRE ​​1234 YF
       ECHIPAMENTE DE URGENȚĂ FĂRĂ ECHIPAMENT DE BACKUP
       CONDIȚII Drumurilor Drum neted
       UNITATE DE CONTROL AUXILIAR BSI + COM 2008 + SON POLY + FINISAJ CROM
       TRIUNGHI DE AVERTIZARE FĂRĂ SEMN STOP DE AVERTIZARE

       Comment


       • Salutare!Cine poate sa ma ajute cu niste informatii despre nivelul de echipare pt masina mea peugeot 3008 1.2 130CP VF3MRHNYWJS047219.Multumesc!

        Comment


        • Originally posted by takle View Post
         Salutare!Cine poate sa ma ajute cu niste informatii despre nivelul de echipare pt masina mea peugeot 3008 1.2 130CP VF3MRHNYWJS047219.Multumesc!

         VF3MRHNYWJS047219
         3008 (P84E) CROSSOVER 5 UȘI 1.2 i THP 130 (EB2DTS) 6 VITEZI TRANSMISIE AUTOMATĂ TIP STT


         Campanii de revizuire
         HZH 3008(P84),5008(P87): Soft BSI RSU 23.02.2018 unsprezece
         KGH Distribuția Tous tip Courroie S.R. 09.12.2022 unsprezece

         Reparatie in garantie
         19.10.2023 3305004 01 4CESML801 9675350280 BOITIER PGA 61A 38118 FI
         12.10.2023 3305004 01 4CESKNB01 00000000000KGHK DISTRIBUȚIE COURROIE KGH 38063 FI
         22.11.2022 3305004 01 4CEP68N01 000000000009391 ENTRETIEN,SERVICE,ESSAI ANNUEL FCE 32915 FI
         22.11.2022 3305004 01 4CEP68N02 1678168480 JEU 4 PLAQUETE FCU 32915 FI
         13.07.2021 3305004 01 4CEMITH01 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 26375 FI
         13.07.2020 3305004 01 4CEJJJH01 000000000009383 OPERATIONS SYSTEMATIQUES ENTRETIEN FCE 19931 FI
         16.04.2019 3305004 01 4CEFSLH01 00000000000HZHH SOFT BSI HZH 11702 FI
         16.04.2019 3305004 01 4CEFSLH02 000000000009391 ENTRETIEN,SERVICE,ESSAI ANNUEL FCE 11702 FI


         Caracteristicile vehiculului
         Model 3008 (P84E)
         Nr. APV/PR 15033 89 2 0852
         Data începerii garanției 30.01.2018
         data fabricatiei 01/05/2018
         Numărul de serie al motorului 10 XTA4 0929532
         NRE e2*2007/46*0534*04
         P4A 9817422799
         Informații generale
         FELUL PRODUSULUI O MAȘINĂ
         MARCA MARCA/TIP DE COMPONENT PEUGEOT
         LINEUPUL 3008 (P84E)
         CORP CROSSOVER 5 UȘI
         NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
         MOTOR INJECTIE EB2DTS 96KW
         TRANSMITERE 6-viteze TRANSMISIE AUTOMATĂ TIP STT
         TIP DE VOPSEA SMAL CU LAC CU METAL
         CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
         TIP FINISAJ INTERIOR PIELE CLAUDIA MISTRAL L019 "QR"
         CULOARE TAPITERIE "FX"
         CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) transmisie automată AT6
         FINALIZARE ÎN VINE GAMA ORIGINALA
         TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR EB
         ACOPERIS (VEDERE EXTERIOR) CULOAREA CORPOIULUI
         ALTE AUTOCOLANTE FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
         ALTE AUTOCOLANTE, DIVERSE " FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
         EMBLEME FĂRĂ SUPLIMENTARE EMBLEME
         Caracteristicile vehiculului
         NIVEL DE FINISARE MEDIE MARE PLUS
         TIP DE VOPSEA SMAL CU LAC CU METAL
         CULOAREA CORPULUI KCA - VOPSEA GREY ARTENSE
         TIP FINISAJ INTERIOR PIELE CLAUDIA MISTRAL L019 "QR"
         CULOARE TAPITERIE "FX"
         CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) transmisie automată AT6
         ACOPERIS (VEDERE EXTERIOR) CULOAREA CORPOIULUI
         Sistem de alimentare cu combustibil
         MOTOR INJECTIE EB2DTS 96KW
         SISTEM DE ALIMENTARE CON COMBUSTIBIL TURBO INJECTIE DIRECTA CU SCHIMBATOR DE CALDURA
         SENSOR DE APĂ ÎN FILTRUL DE CURĂȚARE COMBUSTIBIL DIESEL FĂRĂ FILTRU DE COMBUSTIBIL DIESEL SENSOR DE APA
         COMBUSTIBIL BENZINA FĂRĂ PLUMB 95 CALITATE A/B/E/E+
         STANDARD DE EMISII DE GAZE DE ESAPAMENT (MOTOR) SISTEM DE REDUCERE A EMISIILOR DE MOTOR EURO 6.1
         SEMNALUL SENZORULUI DE VITEZA SENSOR PENTRU ROTI FATA FARA IDENTIFICARE, ROTI SPATE CU IDENTIFICARE.
         TIPUL MOTORULUI) TIP MOTOR EB
         PUTERE 1200 CM3
         CONVERTOR CATALITIC CONVERTITOR CALITIC INFERIOR 50PPM
         REZERVOR DE COMBUSTIBIL REZERVOR DE COMBUSTIBIL FĂRĂ CHEIE
         MOTOR DE RĂCIRE RADIATOR 28DM2 18 ALUMINIU GRESO, LIPITURA PERFO
         ÎNCĂLZIREA CALEI DE GAZ CARTER FĂRĂ CIRCUIT DE GAZ ÎNCĂLZIRE CLĂDIR
         SUNET SPECIF AL UNITĂȚII DE PUTERE FĂRĂ IZOLAREA ACUSTICĂ A UNITĂȚII DE PUTERIE
         SISTEM DE AUTODIAGNOSTICĂ LA BORD EOBD CU DIAGNOSTICĂ AUTO LA BORD
         INSTRUMENTE TEHNICE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI VEHICUL CU EMISII EURO 6.1
         FILTRUL DE PARTICULE FARA FILTRU DE PARTICULE
         VENTILATOR 1 VENTILATOR DYNAMIQUE AERO VOLET 95W CU 2 VITEZE
         OPȚIUNI DE CONFIGURARE A SISTEMULUI DE INJECȚIE SISTEM DE INJECȚIE VALEO
         UNITATEA DE ALIMENTARE CIRCUIT DE TRACȚIUNE CU GHEAZĂ
         FILTRUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL FILTRU REZERVOR INTERN
         OPRIȚI ȘI PORNIȚI SISTEMUL CU SISTEM STOP AND START
         Cutie de viteze - Transmisie
         TRANSMITERE 6-viteze TRANSMISIE AUTOMATĂ TIP STT
         CUTIA DE VITERE (SPECIFICAȚII TEHNICE) transmisie automată AT6
         RAPORTUL DE ACTIONARE FINAL PERECHE DE ACȚIUNI FINALE 15 X 61
         STILUL ROȚII JANTE DE ALIE DETROIT ÎNALTE 18" 7.5 J18 CH 5-49
         AMBREIAJ FĂRĂ AMBREIE
         PNEURI (TIP, DIMENSIUNE) ANVELOPE 225/55 R18 98 V NEARMATURA
         ROȚI MOTRICE 2 ROTI MOTRICE
         ROATA (TIP) ANSAMBLU ROȚE DE ALIAN 1
         INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA PIERDERI DE PRESIUNE CU ANVELOPE CU LOCALIZAREA ROȚII
         TIP CUTIE AT6 3 CUTIE DE VITERE
         Suspensie Direcție Sistem de frânare
         ROLL BAR STABILIZATOR SPATE ROLL BAR STABILIZATOR SPATE CU RIGIDITATE 30000 N.M/RAD
         ROLL BAR STABILIZATOR FATA ROLL BAR STABILIZATOR FATA, RIGIDITATE 30000 N.M/RAD
         TIP DE FRANA DISCURI FATA/SPATE VENTILATE
         unghiul volanului CU SENSOR DE unghiul volanului
         SUSPENSIE SUSPENSIUNE CONVENȚIONALĂ
         SISTEM DE STABILITATE DINAMICĂ PROGRAM DE STABILIZARE ELECTRONICĂ
         DIRECȚIE (PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE) SERVODIRECȚIE ELECTRICĂ CU O SINGURĂ PUTERE DE PUTERE MICĂ
         SUPORT PEDALA (TIP) UNITATE DE PEDALE STANDARD
         Echipament de caroserie
         SISTEM DE REMORCARE FĂRĂ TURN
         SEMNALE SUNETARE SEMNALE SUNETARE - MELODICE
         MULTURA LATERALĂ (TIP) MULTURI DE PROTECȚIE LATERALĂ CROMATE
         MULTURA LATERALĂ (DIMENSIUNI) FARA PROTECTII LATERALE+SUPPORT PLASTIC
         ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT SISTEM SIMPLU DE EVACUARE
         SUB ECRAN DEFLECTOR FRONTAL INFERIOR
         ECRAN SUPLIMENTAR (SUB MOTOR) FARA PROTECTIE CARTER MOTOR
         REȚINERE PENTRU ASIGURAREA ÎNCĂRCĂRII ÎN EXTERIOR CAROSERIEI (ATCHES) FĂRĂ OCHIUL DE REMORCARE EXTERN
         FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
         Izolarea fonica a compartimentului motor SOUMOISOL. rafturi + hota + roata. ARKA + GMP
         ACOPERIS (VEDERE EXTERIOR) CULOAREA CORPOIULUI
         PARBRIZ (TIP) PARBRIZ STANDARD
         ȘTERGĂTOR DE PARBRIZ PERIE FRONTWISH DE LA DATA PLOIEI
         CURĂȚAT FAURI FĂRĂ ȘTERGĂTOR DE FAURI
         COMUTATOR PANOUL FRONTAL FĂRĂ BUCĂ BARĂ FAȚĂ
         STICLA TRAPA ACOPERȘ CULISANT DE STICLĂ ÎN PRIMIAL DESCHIS ANTI-PATCH
         BASTĂ DE BAZĂ BARĂ DE BĂRĂ CULOARE + GRILĂ CU 2 căptușeli cromate + CAPETE PLASTIC
         LAMPĂ DE CĂTĂ FAȚĂ LAMPURI DE CATA FATA
         SISTEM DE ASISTERE PANORAMICĂ FĂRĂ FUNCȚIE DE ASISTENȚĂ PANORAMICĂ
         ROATĂ DE REZERVĂ JANTE aliaj+STANDARD. OBOSI
         Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) STICLA CONVEXA A OGLIZIEI EXTERIOARE
         STICLA (ASPECT) STICLA NUAnțată + TENTAȚI GRELE
         INTRAREA SI PORNIREA MOTORULUI FARA UTILIZAREA CHEIEI ACCES UȘĂ FAȚĂ + PORGAI + PORNIRE MÂINI LIBERE
         Echipament intern
         TIP FINISAJ INTERIOR PIELE CLAUDIA MISTRAL L019 "QR"
         COTIERA LATERALA (TIP) COTIERA LATERALA FATA SPATE TER
         ALARMA ANTIFURT FARA ALARMA ANTIFURT
         ABRICHETA FĂRĂ ABRICHETĂ
         DETECȚIA PATELOR MOARTE CU SISTEM DE MONITORIZAREA ANGULUI ORB
         HAPA BAGAJE RAFT REVISTA
         Centura de siguranta fata SIGURANȚA REPARAȚILOR CU PYROT.PRODENT. ȘI SEMNAL.
         CLIMA (TEMPERATURA AERULUI AMBIENT) ȚĂRI CU CLIME RECE
         APARAT DE AER CONDITIONAT CU RADIATOR DE ÎNCĂLZIRE ȘI SISTEM DE RECIRCULARE AUTO
         BLOC DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA COPIILOR SIGURANTA COPII SPATE MANUALA
         MANETA SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE COMANDA SCHIMBĂTORULUI DE VIPTĂ PE POSA + VOLAN
         POZIȚIE ÎN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
         Încălzitor suplimentar FĂRĂ ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ
         LINK OGLINDĂ CU FUNCȚIE MIRROR LINK
         ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ ILUMINARE COMPARTIMENT DE DEPOZITARE * LUMINA CUTIIE DE TORPUP LED
         ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ BAGAJE AUTO ILUMINAT. SAU PER. ÎNCĂRCĂRI
         ECHIPAMENTE PANOUL DE INSTRUMENTE ECHIPAMENT PANOUL DE COMANDĂ CU BORNIERE DIN TESSA
         DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ ILUMINARE INDIVIDUALĂ LED FAȚĂ/SPATE FĂRĂ ILUMINARE INTERIOARĂ LED CU ILUMINARE
         TABLUL DE INSTRUMENTE (CARACTERISTICI) PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL CU 29 DE INDICATORI
         PANOU DE COPIE UȘI GARNITURĂ UȘĂ CU ȚESATĂ
         PUNCTE DE ATASA SCAUN COPII FĂRĂ ISOFIX ÎN FAȚĂ. SI SCAUNEE SPATE
         VORTORUL 4 difuzoare frontale (2 TWITTERE + 2 difuzoare frontale) + 2 difuzoare spate
         VENTILATOR SUPLIMENTAR FĂRĂ SUPLIMENTARE PULS.
         IZOLAREA FONICĂ A INTERIORULUI IZOLARE FONICA PENTRU PANOUL FRONTAL INTERIOR 7 KG+APAC ROATA+TUNEL+PRIPA DE AER
         REGLAREA ÎNĂLȚIMII SCAZULUI FAȚĂ PE LATEA PASagerului REGLAREA PARALELA A RIDICATORULUI PERNELOR SCAZUL PASagerului din fata
         COMUTATOR DE REGLARE A SCACULUI SOFERULUI SCAUNUL ȘOFER REGLARE MANUALĂ DRIVE+RELAX
         COMUTATOR REGLARE SCAUN PASager SCAUN PASager FAȚĂ CU REGLARE MANUALĂ + RELAX
         REGLAREA SCAUNULUI ȘOFERULUI SPATAR REGLABIL, SUPPORT LOMBAR PENTRU SCAZUL SOFERULUI
         REGLAREA SCAUNULUI PASagerului FAȚĂ REGLAREA PERNEI SCAZULUI PASagerului FAȚĂ, INCLINAREA SPĂTARULUI
         SCAUN PASager FAȚĂ rabatabil PERNA SAC PASager FAȚĂ PLIABLE
         ELEMENTE DE TAPIERE TAPIERII INTERIOARE SALIN ACOPERIS+STOLPI DE PARBRIZ+PERET LATERAL
         COTIERA SCAUN FATA COTIERA CENTRALĂ FURRY + TER
         CD FĂRĂ CD
         SISTEM DE NAVIGAȚIE prin satelit CU NAVIGAȚIE. SISTEM - ECRAN CULOARE
         FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
         SISTEMUL DE INFORMAȚII ȘOFERULUI DE TRAFIC PREVENIREA REMILOR + CORECTAREA TRAIECTORII LATERALE
         AFIŞA DISPLAY DIGITAL TOUCH
         Oglinda PE PARASOARE UNITĂȚI. + PASAJ RABAT. CU ILUMINARE
         INDICATOR NIVEL ULEI STANDARD INDICATOR NIVEL ULEI
         UN ELEMENT DE ÎNCĂLZIRE SCAUN NEINCALZIT
         AIRBAG LATERAL FRONTAL SUBSIGURANȚĂ LATERALĂ SIGURANȚA TORAX + PERDEA
         ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINARE LED PENTRU NISE DE PICIOARE
         PROTECTIE SCAUNEA SPATE FĂRĂ PROTECȚIE PASAGER SPATE
         SET DE ECHIPAMENTE FĂRĂ PACHET ECHIPAMENT
         SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
         WIFI Cu WIFI
         DEPOZITARE MARFĂ (POZIȚIA ÎN CADRUL CONDUCEREI) PORTBAGAJE + TAVĂ CROMĂ
         RADIO NAVIGAȚIE DIGITALĂ ADAUGĂ
         SISTEM DE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT AUTOMAT
         CONTROL DE CRAZĂ CONTROL ȘI LIMITATOR DE VITEZĂ
         REGLAREA ÎNĂLŢIMII SCAUNULUI ŞOFERULUI CONTROL PARALEL ÎNĂLȚIMILE SCAUNULUI ȘOFER
         Oglinda retrovizoare interioara Oglinda retrovizoare interioara ELECTROCROMICA "ZI-NOAPTE"
         PARDOSELĂ Covoraș TUFT F470
         Oglinda retrovizoare exterioară (raza din partea șoferului) STICLA CONVEXA A OGLIZIEI EXTERIOARE
         PLATFORMĂ DE MARFĂ COMPARTIMENT DE DEPOZITARE CU CAPAC ASCUNS
         SISTEM DE DETECȚIE A OBSTACULELOR DETECTOR DE OBSTACULE, RADAR FATA, SPATE
         INDICATOR DE PRESIUNE SCASA IN ANVELOPE DETECȚIA PIERDERI DE PRESIUNE CU ANVELOPE CU LOCALIZAREA ROȚII
         Covoraș Covorase fata si spate
         EGALISATOR, AMPLIFICATOR FARA AMPLIFICATOR CU EGALISATOR
         FRECVENTA RADIO FRECVENȚA RADIO PENTRU EUROPA DE EST
         CONTROLUL SISTEMULUI DE BLOCARE BLOCARE SIMPLU + AUTOMAT
         VOLAN PIELE CU INSERȚII DE SATIN
         VENTILATOR 1 VENTILATOR DYNAMIQUE AERO VOLET 95W CU 2 VITEZE
         CONECTOR SUPLIMENTAR PENTRU CONECTAREA DISPOZITIVELOR AUDIO 1 CONECTOR USB+CONECTOR VIDEO LVDS2
         UNITATEA DE TELECOMUNICAȚII UNITATEA AUTONOMA DE TELEMATICA EVOLUTIA 2.0
         Echipament electric
         ALTERNATOR GENERATOR 120 A
         SEMNALE SUNETARE SEMNALE SUNETARE - MELODICE
         BATERIE BATERIE BATERIE L3 760 70AH EFR 760 EN EF
         INCEPATOR STARTER STTD
         ILUMINAT PLATFORMĂ DE MARFĂ ILUMINARE COMPARTIMENT DE DEPOZITARE * LUMINA CUTIIE DE TORPUP LED
         ILUMINAT PORTBAGAJE ȘI MARFĂ BAGAJE AUTO ILUMINAT. SAU PER. ÎNCĂRCĂRI
         ILUMINAT SPECIAL LUMINILE DE RUNSAȚI FAȚĂ (DRL)
         DIVERSE LĂMPURI DE ILUMINAT INTERIOARĂ ILUMINARE INDIVIDUALĂ LED FAȚĂ/SPATE FĂRĂ ILUMINARE INTERIOARĂ LED CU ILUMINARE
         FUNCȚIA OGLINZĂ EXTERIORĂ IN AFARA Oglinda CU ELECTRIC PLIERE CU MEMORIE
         FRECVENTA DE OPERARE A COMANDEI DE LA DISTANTA INCHISARE CENTRALIZATĂ FRECVENTA TELECOMANDA 433,92 MHz, LO
         FAURI LAMPĂ CU HALOGEN
         ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE FĂRĂ ÎNCĂRCĂTOR INSTALAT
         COMUNICARE MULTIPLEX ARHITECTURA ELECTRICA COMPLETA
         ILUMINAT CAMERA DE PIEDERI ILUMINARE LED PENTRU NISE DE PICIOARE
         LAMPĂ DE CĂTĂ FAȚĂ LAMPURI DE CATA FATA
         SISTEM DE REGLARE FAURILOR REGLARE MANUALĂ A FAURILOR DE LA DISTANȚĂ
         Aprinderea LUMINILOR PORNIRE AUTOMATĂ A LUMINII+COMUTARE AUTOMATĂ
         Marci de echipamente
         OPȚIUNI DE CONFIGURARE A SISTEMULUI DE INJECȚIE SISTEM DE INJECȚIE VALEO
         Diverse
         CARACTERISTICI SPECIALE STANDARD
         CONDENSATOR (CARACTERISTICI) CONDENSATOR 23,5DM2 GROSIME 12
         POZIȚIE ÎN TIMP DE CONDUCERE CONDUCEREA STANGA
         STICKER FARA ETICHETA
         TUBATURA AER CONDITIONAT CONDUCTURI DE AER CONDIȚIONAT CU TEHNOLOGIA IHX
         CONECTOR PENTRU CONECTAREA CĂȘTILOR RADIOTELEFONICE PRISA TRIPLA PENTRU ECHIPAMENTE AUXILIARE
         SET DE CHEI SET CHEIE CU BLOCARE+CHEIE DE rezervă
         GARNITURA UȘI GARNITURĂ UȘĂ FAȚĂ + INFERIOR FAȚĂ/SPATE. UȘI
         REFRIGERANT LICHID DE RĂCIRE ​​1234 YF
         ECHIPAMENTE DE URGENȚĂ FĂRĂ ECHIPAMENT DE BACKUP
         UNITATE DE CONTROL AUXILIAR BSI + COM 2008 + SON POLY + FINISAJ CROM         Toate drepturile rezervate. © PSA ServiceBox


         Comment

         Working...
         X