Announcement

Collapse

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

Produse din China & Co.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Asa am citit si eu dar nu am comandat pana acum de pe e bay si nu ma prea pricep...
  Asistenta auto non stop 0742287940.

  Comment


  • Pretul final este US $119.29

   Free shipping
   Romania
   Standard International Flat Rate Postage

   Estimated between Thu. Jun. 27 and Mon. Jul. 15
   Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.

   Comment


   • Multumesc domnilor.
    Luni fac comanda print-un prieten.Va tin la curent cu calitatea....
    Asistenta auto non stop 0742287940.

    Comment


    • Azi am ridicat senzorii de parcare pentru Bobo, par OK, calitatea este la fel cu a celor de pe piata dar la alte preturi, maine ridic si cardul lui GGG (astept un SMS cu o adresa sa ti-l trimit) si am ridicat si rackul pentru HDD, ce se pune in locul DVDRWului la laptop pentru a adauga un HDD/SSD in plus. Cum am un DVDRW extern si nevoia de spatiu si viteza se simte, o sa renunt la unitatea optica si fac loc unui SSD Corsair

     Comment


     • Calitatea senzorilor e buna. Eu ii am pe masina si sunt buni...cam tot ce e piata e tot din china. Mie imi pare rau ca nu mi-am luat camera cu display...
      Si eu astept sa imi vina din china carcasa de cheie...
      406 206 C4 508

      Comment


      • Originally posted by Basti77 View Post
       Azi am ridicat senzorii de parcare pentru Bobo, par OK, calitatea este la fel cu a celor de pe piata dar la alte preturi, maine ridic si cardul lui GGG (astept un SMS cu o adresa sa ti-l trimit) si am ridicat si rackul pentru HDD, ce se pune in locul DVDRWului la laptop pentru a adauga un HDD/SSD in plus. Cum am un DVDRW extern si nevoia de spatiu si viteza se simte, o sa renunt la unitatea optica si fac loc unui SSD Corsair
       Pacat ca nu am stiut de comanda ta pentru rackul pentru HDD. Eram si eu interesat. de unde ai luat si in cat timp a sosit?


       L.E. Mai comanda cineva setul pentru pedale si rest foot din aluminiu pentru 407?
       E pur si muove! EX : Peugeot 309, 307 si 407

       Comment


       • Adi daca este urgenta la tine ti-l dau pe al meu, este SATA-SATA, dar este un rack care se baga in unitatea optica la laptop si in el mai pui un HDD sau SSD, ramai fara DVDRW la laptop. Daca este OK ti-l dau pentru ca acum pe primul loc este achizitionarea unul BluRay RW extern, poate pana vine al doilea Rack mai scad predurile la SSDuri, deci la mine nu este urgenta, mai pot sta 3 sapt. pana vine urmatorul

        http://www.ebay.com/itm/281045992326...#ht_8193wt_932
        Basti77
        Gold Lion
        Last edited by Basti77; 03-07-2013, 09:07 PM.

        Comment


        • Da, asta doream. Vreau sa pun HDD pe unitatea optica si in locul HDDului din laptop un SSD. Te sun azi, cu multumiri. Poate sambata trec prin Ploiesti, in drum spre Cornu.
         E pur si muove! EX : Peugeot 309, 307 si 407

         Comment


         • mi-am comandat maneta, scrie pe ea ca-i facuta in Spania si arata foarte ok.
          revin cu feedback dupa ce o montez.
          subtilii se recunosc intre ei ...

          Comment


          • Azi am ridicat balamalele pentru laptop (Asus F5), sunt ok, au venit repede, acum sa ma apuc de schimbat Saptamana trecuta am ridicat un acumulator pentru lampa foto, este incarcat, pana acum se prezinta bine (optic), ramana sa vad cum sta cu rezistenta

           Comment


           • Originally posted by Basti77 View Post
            Azi am ridicat balamalele pentru laptop (Asus F5), sunt ok, au venit repede, acum sa ma apuc de schimbat Saptamana trecuta am ridicat un acumulator pentru lampa foto, este incarcat, pana acum se prezinta bine (optic), ramana sa vad cum sta cu rezistenta
            Am si eu laptop din ala...de unde ai luat balamalele...cum arata?!
            406 206 C4 508

            Comment


            • Uite aici: http://www.ebay.com/itm/360657283911...84.m1497.l2649

             Le-am montat, vin super, este ca nou iar

             La noi se vand cu 90-120 ron.

             Comment


             • Deci se poate

              Good news! We issued you a full refund of US $67.48 on Aug 21, 2013. The refund includes the purchase price plus original shipping and has been credited to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.

              Decision:
              This case has been decided in your favor.

              Comments:
              We didn't receive valid tracking information from the seller. We're sorry you have a problem with your purchase, and we're issuing you with a refund in this case.
              eBay ruled in your favor in your dispute case, and a full refund of $67.48 USD was sent to your PayPal account for your purchase from newfrog.com. It may take 3-5 business days to receive the refund in your account. eBay will then consider the dispute closed. If you have any questions, please go to the eBay Resolution Center.

              Comment


              • Salut! Reinvii acest topic cu urmatoarea problemuta : Am cumparat de pe Aliexpress o baterie de laptop, am primit-o dupa vreo 3 saptamani dar nu merge - adica bagata in laptop nu se incarca, iar laptopul un vechi Asus F3M nu o recunoaste sau "o uraste" sau nu vrea sa "vorbeste cu ea" ! Am discutat cu nenea vanzatorul si mi-a scris sa o trimit inapoi ca imi vireaza banii inapoi in cont! Acuma eu sa zic ca am incredere sa i-o trimit, dar l-am intrebat cine plateste transportul? Astept raspuns, desi mai am numai 4 zile de "buyer protection", apoi se considera marfa primita si OK daca nu se deschide o "DISPUTE"! Intrebarea este: a mai patit cineva asa ceva, procedura asta cu trimisul trebuie neaparat legata de deschiderea unei "dispute" sau sa merg pe incredere? Va rog un raspuns avizat! Multumesc anticipat!
               Nu uitam! Nu iertam! Ne vom razbuna in viata asta sau in urmatoarele! Noi suntem Europa!

               Comment


               • As putea zice ca e de la Bios sau motherboard si nu de la baterie,insa te las sa descoperi😉bafta

                Inviato da mTalk per Windows Phone 10
                ''ex 607 2.2 hdi''-''new 607 2.0 hdi''both made by Peugeot

                Comment

                Working...
                X