Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Thread: IPod MP3 pentru radio-cd RD4 cu activare linie input AUX 1

  1. #31
    tedybear's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Brasov
    Age
    32
    Posts
    277
    Rep Power
    10
    Eu vorbeam de omvladon ca are 207
    Ca pozele de pe site si schemele de el sunt facute
    Se pare ca nu ne-am inteles de la inceput
    Peugeot 207 Trendy 1.4 HDI 70cp Orange Salamanque :naughty:

  2. #32
    pauljmekeru's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Age
    31
    Posts
    283
    Rep Power
    11
    si oare pe 307 nu e posibil sa am rcd RD4?
    am observat si eu ca sa vorbeste de 207.am pus o simpla intrebare.poate pot sa fac si la 307 aceasta inginerie.
    i love my car...:naughty:

  3. #33
    tedybear's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Brasov
    Age
    32
    Posts
    277
    Rep Power
    10
    @pauljmekeru e posibil sa ai RD4
    Trebuie doar sa te interesezi sau daca nu iti e greu sa scoti casetofonul si sa te uiti pe spatele lui.Acolo scrie modelul.
    Exemplu aici:
    http://www.ireal.ro/gallery/index.php?id=3
    Peugeot 207 Trendy 1.4 HDI 70cp Orange Salamanque :naughty:

  4. #34
    vlad_207's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    baia mare
    Posts
    580
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by tedybear View Post
    Dupa schema lui mi-am facut si eu la masina si functioneaza perfect
    Da ceva nu inteleg. Trebuie activat ceva din cd-player?

  5. #35
    pauljmekeru's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Age
    31
    Posts
    283
    Rep Power
    11
    @tedybear multumesc penreu sfat.nu mi-a dat prin cap sa ma uit pe spate sa vad ce scrie pe acolo
    i love my car...:naughty:

  6. #36
    tedybear's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Brasov
    Age
    32
    Posts
    277
    Rep Power
    10
    Nu ai pt ce pauljmekeru
    Peugeot 207 Trendy 1.4 HDI 70cp Orange Salamanque :naughty:

  7. #37
    ionutzp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti / Buzau
    Age
    31
    Posts
    34
    Rep Power
    0
    Old topic but..
    Am intrare aux in torpedo si am conectat un ipod touch... se aude foarte clar... dar trebuie dat vol hu la maxim si nu se aude basul deloc...
    Ceva sfaturi?
    B 79 WEB

  8. #38
    Bongo's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    932
    Rep Power
    13
    Sunt singuru care nu poate vedea pozele?)

  9. #39
    ionutzp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti / Buzau
    Age
    31
    Posts
    34
    Rep Power
    0
    Nici o idee?
    B 79 WEB

  10. #40

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    buc
    Age
    34
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    exact ce zicea si un forumist mai sus...iti trebuie o mica preamplificare pt a se auzi mai tare...

  11. #41
    Deesse's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bucuresti
    Age
    32
    Posts
    891
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by ionutzp View Post
    Old topic but..
    Am intrare aux in torpedo si am conectat un ipod touch... se aude foarte clar... dar trebuie dat vol hu la maxim si nu se aude basul deloc...
    Ceva sfaturi?
    Da, pune-ti un USB Box.
    Mon noire vagabonde: Citroen C4 1600

  12. #42
    Vizitator
    Join Date
    May 2015
    Location
    Bucuresti
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    Salut!
    Mai are cineva schema de legatura a pinilor ? Vreau sa imi activez si eu aux am si cablu dar nu stiu cum sa pun pinii in mufa. Merci anticipat.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •