Am uitat.... Am auzit ca in Italia si alte tari nu mai face revizie mai inainte de 10.000 Km sau 1 an: este valabil si in Romania sau nu? Eu sunt italianca... dc am probleme aici eventual fac acolo revizie... nu?..Problema meu este ca , dc reusiesc, prefer sa nu fac acum pt ca masina merge foarte bine, prietenul meu are o masina identica, el cand a facut revizie si schimb de ulei a avuut probleme cu masina, dar acum nu stiu ce probleme sa intamplat... am frica... pt moment masina merge f. bine, nu vreau probleme....
AICI, Cineva, a avut probleme in urma schimbul de ulei si altceva??
O alta persoana care cunoasc are o masina 207, avea masina perfecta, a fost acolo (la service Peugeot din Sibiu) si ei au facut o sgriatura pe usa masina: proprietarul a spus de problema asta dar au raspuns "a fost deja!" (Nu stiu dc se intelege... scuze, vb. putin romaneste!!:naughty
Pe toate aceste motive prefer sa fac revizie mai incolo.... sau unde pot sa fac? in ce oras sunt mai serioasi de aici??
Va multumesc pt. tot!!!
Anna
[mod edit]: te rog sa citesti regulamentul inainte de a posta si postul inainte de a da "Publish". Foloseste cu incredere functia de previzualizare!
Bookmarks