Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Navigatie 607

  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    botosani
    Age
    51
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Navigatie 607

    Exista de cumparat cd-ul pentru Romania la sistemul de navigatie pentru 607? Sistemul este marca Clarion.
    Last edited by Cristi_M.; 20-03-2012 at 10:06 AM.

  2. #2
    AlexTm's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    Pt Romania NU.. dar gaseti pe net restul eurppei 23 de tari----
    Da-mi un PM si iti dau indicii....
    din ce an e masina si daca ecranule color ??
    Sa ai o zi buna.
    ALEX

  3. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    botosani
    Age
    51
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    masina este din 2001 cu ecranul color
    multumesc.

  4. #4
    AlexTm's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    eu am una la fel 607, 2001, ecran color..
    cauta pe net cu programul "emule" dau bit torent si vei gasi.Cuvinte cheie: Navteq vdo dayton
    sau BMW europe 2007
    da, fuctioneaza cu acelasi sistem ca la BMW ...
    dimensiunea fisierului trenuie sa fie sub 700 mega...cele mai mari sunt pt DVD nu merg la masina ta.Succes.
    Pt lamuriri da-mi un pm sau lasa-mi un nr de tel si te sun...
    PS Nu te sfatui sa piratezi vreun spft..informatiile de mai sus sunt doat pt curiozitatea ta.Cumpara softul (400 Euro) nu il pirata !! Nu sunt responsabil de actiunile tale in nici un fel

  5. #5

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    botosani
    Age
    51
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    navigatie 607

    scuze pt intarziere. am fost plecat.
    tel. 0745509935
    multumesc

  6. #6

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Constanta
    Age
    41
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    problema navigatie

    Am cumparat de curand un cd cu harta Romaniei (de la Navteq), pt un 607. Problema este ca masina mea este localizata pe undeva prin Faroe. Adica introduc o adresa din Buc. si imi spune ca mai am 3500 de km pana la destinatie. In manualul de utilizare al masinii, am vazut ca se vorbeste de un cd de instalare sau ceva de genul. Are cineva idee cum rezolv problema, sau de unde fac rost de cd-ul respectiv?

  7. #7
    iribun's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Age
    51
    Posts
    311
    Rep Power
    14
    vezi sa nu fie cumva activata functia "navigation demonstration"! Daca este activata si are adresa de plecare Faroe, asa se intampla. Asa este la 407 dar cred ca si latine este acelasi principiu.
    PEUGEOT 407, MOTOR 2.2i, ECHIPARE SPORT, DVD, TV ........

  8. #8
    totel's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    timisoara
    Age
    34
    Posts
    140
    Rep Power
    12
    din ce an este 607-le?

  9. #9

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Constanta
    Age
    41
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by totel View Post
    din ce an este 607-le?
    Din 2004. Am adus-o din Germania anul trecut.

  10. #10

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bucuresti
    Age
    34
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    rugaminte - peugeout 607 2001 navi

    as vrea sa ma ajute si pe mine cineva cu cateva sfaturi la o navigatie a unui 607 din 2001, din cate am citit am nevoie de rt2 ,dar am nelamuriri... am luat de pe torrent 2007 2008, rt 3 cred ca e si sunt mai multe chestii. ce ar trebui sa instalez ca sa mearga harta pe romania ,sau de unde fac rost de un rt2 pt romania ?!nu ma interesesaza ca e app nefolositoare si are 2 ,3 orase doar sa fie. multumesc si sunt recunoscator.

  11. #11

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Constanta
    Age
    41
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Cumperi cd-ul original de la navteq.

  12. #12
    energising's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    93
    Rep Power
    15
    Daca vroia sa cumpere cd-ul original crezi ca mai posta aici? La cat de prost mapata e Romania parca e si pacat sa dea banii pe el. Pentru RT2 a aparut navigatia in august 2008, cred ca ce ai tras tu nu e ok.
    Urmeaza sfatul lui @AlexTm. Eu am reusit datorita lui.
    Cand arzi imaginea, trebuie sa ai in calculator programul PowerISO.Il iei gratis de pe net, e demo dar iti faci treaba. Sa arzi cd, nu dvd.
    Daca nu te descurci, lasa-mi un mesaj privat si te ajut cu mare placere.
    Bafta!
    S-a mai discutat despre RT2 aici:http://www.peugeotclubromania.ro/for...?t=6529&page=5
    Last edited by energising; 25-12-2008 at 10:22 PM.

  13. #13
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    romania
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by AlexTm View Post
    eu am una la fel 607, 2001, ecran color..
    cauta pe net cu programul "emule" dau bit torent si vei gasi.Cuvinte cheie: Navteq vdo dayton
    sau BMW europe 2007
    da, fuctioneaza cu acelasi sistem ca la BMW ...
    dimensiunea fisierului trenuie sa fie sub 700 mega...cele mai mari sunt pt DVD nu merg la masina ta.Succes.
    Pt lamuriri da-mi un pm sau lasa-mi un nr de tel si te sun...
    PS Nu te sfatui sa piratezi vreun spft..informatiile de mai sus sunt doat pt curiozitatea ta.Cumpara softul (400 Euro) nu il pirata !! Nu sunt responsabil de actiunile tale in nici un fel



    Salut.
    Am o problema mare
    am incercat sa fac update la o navi la un 607 din 2003 si a murit pentru ca nu am pornit motorul.
    Acum nu mai vede nimic si am nevoie de cd firmware al masinii. Multumesc

  14. #14
    Intu's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    913
    Rep Power
    11
    Fara reprezentanta nu cred ca scapi.

  15. #15
    FL0RIN's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Rep Power
    13
    Ceva noutati?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •