Results 1 to 3 of 3

Thread: Probleme pornire, mers intrerupt 1.6 hdi 112 cai

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Galati
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Exclamation Probleme pornire, mers intrerupt 1.6 hdi 112 cai

    Salutare tuturor!
    Am nevoie de ajutor si astept parerile voastre.
    Am un 207 Sw, 1.6 hdi 112 cai, 2010, euro5,157 mii km
    Intampin ceva probleme la pornire si nu stiu de la ce poate fi si la ce sa ma astept.
    Am luat de curand masina si are urmatoarea simptoma.
    La prima pornire, porneste la prima cheie, nu invarte mult adica nu se chinuie nimic, dar primele 3-4 minute sa zic asa pana cand se incalzeste cat de cat motorul merge ca si cum at merge in 3 pistoane sa zic asa.
    Se zgaltaie, daca o turez la 1300 1500 de ture merge rotund, daca las acceleratia inapoi la relanti iar incepe sa se zgaltaie, dar v-am spus doar pana se incalzeste motorul, dupa merge normal.
    Nu am martori aprinsi in bord, masina trage normal.
    Nu stiu de la ce poate fi si la ce sa ma astept.
    Astept o parere de la voi, daca a mai patit cineva ceva asemanator.
    Va multumesc

  2. #2
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Posibil sa fie sonda lambda 1. Cam asa patesc eu la un 1.4, urmeaza sa o schimb si sa vad apoi cum o merge

  3. #3
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Galati
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Eu am 1.6 hdi, motorul tau este 1.4 benzina cred.
    Din cate stiu la hdi nu exista sonda lambda, deci la tine posibil asta sa fie rezolvarea, la mine...nu stiu. Am postat de ceva timp problema care o am dar nu am primit nici un raspuns. Mai astept poate ma ajuta cineva.
    Iti multumesc pentru parere. La tine trage normal?
    Ai martorul motor aprins?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •