Results 1 to 7 of 7

Thread: 406 - Nu porneste

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    May 2020
    Location
    Slatioara
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    406 - Nu porneste

    S-a sudat la 406-le meu și nu ma pornește. Afișează econom mode, cheia și martorul motor. Am schimbat ecu, la fel. Cānd pun contactul se aprind farurile și pleacă ștergătoarele. Ce pot sa fac. Mașina o am de o luna.

  2. #2
    (*&^%$#@!) bobovis's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Targoviste
    Posts
    8,352
    Rep Power
    23
    Daca ii dai la cheie, invarte electromotorul?
    Sau este intrata in Economy Mode si nu se intampla nimic?
    Cele mai interesante sunt aici si aici, intrati si nu veti regreta!

    Tigaia

  3. #3
    Vizitator
    Join Date
    May 2020
    Location
    Slatioara
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Electromotor funcționează perfect, pompa de joasa bāzāie. Se aprind farurile și pornesc stergatoarele
    . Radioul funcționează. Am schimbat ecu. Nimic
    . Toate siguranțele și relele verificate
    . Am īncercat varianta cu resetare a BSI-ului și tot nimic! Ce pot sa mai fac? Apropo, băiatul cu testerul zice ca nu poate comunica cu motorul?

  4. #4
    (*&^%$#@!) bobovis's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Targoviste
    Posts
    8,352
    Rep Power
    23
    Ce tester, Lexia sau universal?

    Acum am citit mai bine postarea ta initiala, care incepe cu "s-a sudat"...
    E clar ca ai prajit ceva (masa necorespunzătoare), ori ECU ori BSI, sau chiar cip-ul din cheie. Din cauza asta probabil nici nu poti intra cu testerul pe ea.

    Din pacate iti va trebui ECU, BSI si cheie noi (in sensul de "altele", pot fi si din dezmembrari sau de pe alta masina) imperecheate.
    Cele mai interesante sunt aici si aici, intrati si nu veti regreta!

    Tigaia

  5. #5
    Vizitator
    Join Date
    May 2020
    Location
    Slatioara
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Am luat un alt ecu, īnsă difera puțin la cod, Bsm am găsit cu același cod, cheie am cu inel, sh și asta caut un bsi cu un cod identic
    Ecu - ul pe care l-am găsit are o singura mufă, iar al meu are trei
    Cum sa procedez?

  6. #6
    (*&^%$#@!) bobovis's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Targoviste
    Posts
    8,352
    Rep Power
    23
    Dacă la ECU ai trei mufe in cel vechi, īnseamnă ca ai si trei mufe pe instalatia electrica, care trebuie introduse undeva, nu?
    Cele mai interesante sunt aici si aici, intrati si nu veti regreta!

    Tigaia

  7. #7
    Vizitator
    Join Date
    May 2020
    Location
    Slatioara
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Am schimbat ecu, bsm, bsi, inel, cheia, ceasuri. Nimic! Īn alta ordine de idei, are cineva un manual Haynes pt. PUG. 406 2.0., īn format electronic. Contracost!
    adriantoretoiu@gmail.com?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •