Results 1 to 2 of 2

Thread: problema la pornire

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Constanta
    Age
    36
    Posts
    26
    Rep Power
    0

    problema la pornire

    Salutare!
    Am un peugeot 207 din 2006, 1.4hdi, care a fost abandonat pentru cateva luni si acum nu mai reactioneaza in nici un fel la contact. La primul contact imi apare mesajul "economy mode", dar dupa ce dau contact, nu se intampla nimic (nici un click, pac, poc sau vroom).
    Ceva idei?
    Mentionez faptul ca, in urma cu cca 1 luna, a fost probata o baterie noua pe el, la fel, fara succes.
    Multumesc anticipat!

  2. #2
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by thebeing View Post
    Salutare!
    Am un peugeot 207 din 2006, 1.4hdi, care a fost abandonat pentru cateva luni si acum nu mai reactioneaza in nici un fel la contact. La primul contact imi apare mesajul "economy mode", dar dupa ce dau contact, nu se intampla nimic (nici un click, pac, poc sau vroom).
    Ceva idei?
    Mentionez faptul ca, in urma cu cca 1 luna, a fost probata o baterie noua pe el, la fel, fara succes.
    Multumesc anticipat!

    Cred ca noi avem cam aceeasi problema la mine a murit in mers, si dupa n vizite la service-uri, am ajuns la reprezentanta (eurial-Pantelimon), exact de ce ma feream. nu raspundea la niciun soft si nimeni nu putea sa afle problema. acum se pare ca au intrat in soft, au observat niste erori la pedala de acceleratie ,si trebuie sa dau vreo 6 mil pt o diagnoza mai amanuntita ..

    astept acum verdictul. la tine care a fost pb?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •