Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: Inlocuire kit ambreiaj 1.6 e-hdi

  1. #31
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Braila
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    salut tuturor.Am achizitionat anul trecut un peugeot 508 hybrid din 2012.M-am dus cu el la reprezenta br am facut revizia masini pt siguranta mea prin care au schimbat si o rola cu o curea care au zis ei ca duce la motorul electric.Dupa trei zile am sezisat ca masina nu mai avea demaraj la plecare pleca foarte greu de pe loc.M-am reintors la ei au pus cureaua si au inceput probleme sa apara imediat dupa schimbarea rolei.Cand se incalzeste motorul si franez aproape de oprirea masini in loc am ca un fel de soc(gen cum ai avea un tambur la motor sa inteleaga toata lumea).Au bagat masina pe testar a zis ca e ambreajul am schimbat tot kitul si volanta tot.Problema nu a disparut.Mi-au facut update la masina undeva la 80% sa blocat leptopul si am lasat masina la ei.A doua zi mam dus au zis ca intrat cineva de la cluj si a rezolvat problema.(cand sa blocat masina nu mai functiona deloc nu pornea nu raspundea la nici o comanda).Am luat masina dupa o alta zi sa blocat navigatia.Mam reintors la ei au zis ca e modulatorul rt6 .Imi apare sigla de la peugeot pe navigatie dupa care se restarteaza intruna am incercat treaba cu cd soft si cu usb.
    De la ce as avea acel soc .Citez inainte sa umbe sa schimbe rola masina schimba si mergea corespunzator fara sgomot.Mrs mult

  2. #32
    Vizitator AdrianDanciu's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Satu Mare
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    Salut Alberto, nu cred ca intelege nimeni simptomele "Cand se incalzeste motorul si franez aproape de oprirea masini in loc am ca un fel de soc(gen cum ai avea un tambur la motor sa inteleaga toata lumea)." Poti sa reformulezi? Mersi

  3. #33
    Vizitator AdrianDanciu's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Satu Mare
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    Salut Mihai, mai astept putin pentru ca am avut un furtun desprins la bidonul cu aditivul de particule si cei de la repr. BM au pus inapoi acel furtun. Consumul masini a scazut pentru ca aveam consum si de 9L in oras si cred ca filtrul a facut mai multe regenerari. Ori mi se pare mie ori la pornirea de pe loc nu mai smaceste atat de tare. Mai astept putin sa mai fac cativa km si sa vad daca nu cumva asta a fost problema infundarea fap.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •