Results 1 to 9 of 9

Thread: Problema rulou plafon panoramic

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Mioveni
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Question Problema rulou plafon panoramic

    Salutare
    Am o problema cu ruloul ce acopera plafonul panoramic, in sensul ca la inchidere nu se mai duce pana la pozitia de capat si ramane o fanta de 1 cm prin care intra lumina...
    Ma puteti ajuta care ar fi cauza?
    Atasat si foto.
    Va multumesc.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 20171009_123629.jpg   20171009_123642.jpg  

  2. #2
    andy's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    BUCURESTI/MORENI
    Age
    37
    Posts
    545
    Rep Power
    14
    Daca nu ma insel si la mine parca e tot la fel,esti sigur ca mergea mai mult?
    307 2.0 HDI 110 ,508 2.0HDI 163->193

  3. #3
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Mioveni
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Pai sincer nu stiu...am luat masina sh si asa statea de cand am luat-o dar totusi cred ca ar trebui sa mearga pana la capat...e aiurea asa...poate ne confirma cineva care mai are plafon panoramic.

  4. #4
    Baby Lion
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    297
    Rep Power
    5
    La mine se Ónchide complet. Cred ca are un mod de recalibrare. Vedeți manualul mașinii.

  5. #5
    andy's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    BUCURESTI/MORENI
    Age
    37
    Posts
    545
    Rep Power
    14
    Nu am incercat ,posibil sa mearga!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Untitled.jpg  
    307 2.0 HDI 110 ,508 2.0HDI 163->193

  6. #6
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Mioveni
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Da..asta era.Dupa recalibrare se inchide complet acum.
    Dupa inchidere se tine apasat pe exteriorul rotitei (butonului de comanda.
    Multumesc mult baieti.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 20171010_172121.jpg  

  7. #7
    Vizitator
    Join Date
    May 2016
    Location
    Cluj_Napoca
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Salut. Poti te rog sa explici mai exact cum se face procedura? Am urmat pasii descrisi in fisier dar nu rezolv nimic.Dupa ce e complet deschisa,cum trebuie tinut butonul?
    Mersi

  8. #8
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Mioveni
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Dupa ce se inchide (cum e la mine in prima poza) apesi pe exteriorul rotitei de comanda si tii apasat pana incepe sa plece singur....o sa se plimbe de nebun cateva secunde pana se calibreaza dupa care merge perfect...eu asa am facut.
    .

  9. #9
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    timisoara
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by andy View Post
    Nu am incercat ,posibil sa mearga!
    Am incercat eu si a mers.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •