Results 1 to 9 of 9

Thread: Touchscreen blocat

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    bucharest
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Exclamation Touchscreen blocat

    Salut,

    Sper sa nu fi gresit prin deschiderea topicului,chiar la primul meu post. Am urmatoarea problema, la un 208 1.4 din 2012, prima editie cred(deci probabil cu probleme)

    Consola centrala a ramas blocata si nu mai poate fi folosita. Cand pornesc masina, device-ul respectiv de deschide si ramane blocat cu sigla de la Peugeot si cu fundalul albastru. In timpul mersului,dupa cam 1h~ isi da restart, se face negru apoi din nou ramane blocat cu singla
    Am aceasta problema de 1 an,timp in care marii mecanici de la mine din oras de la reprezentata nu au stiut ce sa ii faca! Dispozitivul nu este ars, deoarece cat de cat merge(aka nu e mort complet).


    Am schimbat si bateria si tot are aceasta problema.Am apasat concomitenent pe toate butoanele si tot nu am reusit sa repar aceasta defectiune.

    Sunt programat pt o vizita in bucuresti,la eurial.


    Intrebare: A patit cineva ceva similar? Si daca da, imi poate spune cum a rezolvat si cat l-a costat? Multumesc.
    Last edited by 205; 24-08-2017 at 09:39 AM. Reason: Cratima

  2. #2
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    560
    Rep Power
    10
    Asteptam parerea reprezentantei.

    Este blocata in boot navigatia , in termeni tehnici "Modul telematic (RTx) sau sistem de radionavigatie" , deci nu este touchscreen blocat .
    Daca ajunge la mine incerc sa o resoftez folosind metoda de la Rt6.
    Se poate lua in calcul si update la versiunea cu mirrorlink.

    Bafta multa.
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  3. #3
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    86
    Rep Power
    3
    Din ce oras esti ca ai trecut Bucuresti. La Buzau cred ca te pot rezolva. Sunt convins si ca nu faci nimic la eurial in proportie de 99%.
    @gabi_1050 il desfaci degeba ca nu are os pe card.

  4. #4
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    bucharest
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Sunt din Galați, acum locuiesc in București. Mnah, tipul de la electronica de la Eurial mi a spus foarte relaxat ca "orice problema ar fi, o rezolvam noi" . Acum sper ca rezolvarea sa fie prin reparare,nu înlocuire. Consola asta. S a blocat când am băgat un stick cu multe melodii in timp ce muzica rula De pe un cd. Nu m am gândit ca ii da dauna treaba asta

  5. #5
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    86
    Rep Power
    3
    Normal ca rezolva, dar depinde si pe ce bani ca daca te rezolva prin inlocuire adica 30 milioane unul nou la reprezentanta, fara montaj si telecodare nu cred ca e asa bine.
    eu vorbesc din ce am auzit ca se practica pe acolo si cat de capabili sunt pe smeguri adica. as fii bucuros sa aflu ca este unul in tara la un sercvice psa care sa se priceapa la smeguri. Tu probabil de pe stickul ala cu muzica ai facut sau incercat sa faci vreun update de harti sau firmware inainte de a pune muzica pe el.

    Daca te duci in Gl in weekend si nu ajungi la eurial pana atunci, treci pe la Bz in drum si poate te rezolv mai ieftin. Am sa ti-l si inlocuiesc daca e nevoie si nu o sa te coste nici jumate cat te-ar costa inlocuirea la psa.

  6. #6
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    560
    Rep Power
    10
    Cel mai bun pret este pentru nivel de echipare B-fara navigatie prezentata si comparata cu nivel de echipare E-cu navigatie aici.
    Un nivel-doua mai sus : versiunea cu mirrorlink .

    Sa alegi intelept .
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  7. #7
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    bucharest
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Astazi m-am intalnit cu domnul gabi mi-a schimbat unitatea. Totul a decurs fara probleme si rapid, iar acum imi merg toate functiile. Dupa mai bine 1 an jumate aud si eu muzica/radio in masina. Recomand!

  8. #8

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BUCHAREST
    Age
    70
    Posts
    61
    Rep Power
    13
    da
    Quote Originally Posted by nikolas94 View Post
    Salut,

    Sper sa nu fi gresit prin deschiderea topicului,chiar la primul meu post. Am urmatoarea problema, la un 208 1.4 din 2012, prima editie cred(deci probabil cu probleme)

    Consola centrala a ramas blocata si nu mai poate fi folosita. Cand pornesc masina, device-ul respectiv de deschide si ramane blocat cu sigla de la Peugeot si cu fundalul albastru. In timpul mersului,dupa cam 1h~ isi da restart, se face negru apoi din nou ramane blocat cu singla
    Am aceasta problema de 1 an,timp in care marii mecanici de la mine din oras de la reprezentata nu au stiut ce sa ii faca! Dispozitivul nu este ars, deoarece cat de cat merge(aka nu e mort complet).


    Am schimbat si bateria si tot are aceasta problema.Am apasat concomitenent pe toate butoanele si tot nu am reusit sa repar aceasta defectiune.

    Sunt programat pt o vizita in bucuresti,la eurial.


    Intrebare: A patit cineva ceva similar? Si daca da, imi poate spune cum a rezolvat si cat l-a costat? Multumesc.
    Trimis de pe al meu Passport folosind Tapatalk

  9. #9
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    86
    Rep Power
    3
    @jackie
    Vezi ca a si rezolvat problema, a schimbat unitatea . Probabil trebuia doar rescris firmware cu stick-ul, dar fiecare alege pe banii lui.
    Last edited by Corin; 23-09-2017 at 04:33 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •