Page 132 of 133 FirstFirst ... 3282122128129130131132133 LastLast
Results 1,966 to 1,980 of 1993

Thread: NOUL 3008

  1. #1966
    Baby Lion marius23mvp's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    143
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by alfa 147 View Post
    @marius23mvp și eu tot un a3 2016 am ținut în mașină, un timp. Gps-ul mergea perfect, vezi să nu fie o problemă cu vreo calibrare la al tău. Crezi că nu merge noul android auto și pe a3?
    A3 il am cu root, imi merg toate cele pe el. De ce sa stric ceva perfect functional ... pe a3-ul rootat raman cu varianta mea mai veche de android auto. Imi e ca daca instalez ultima varianta nu-mi mai apare carstream sau aa mirror. O sa mai studiez problema sa vad daca pot calibra gps-ul ... uneori stau pe loc si-mi apare ca merg cu 3 km pe ora, sau uneori cu abatere de vreo 20 - 30 de metri ... Ar fi bine daca as reusi sa-l calibrez din soft cumva.

    & Albert ... nu-i rea ideea. Am citit de aa wireless, dar superficial, daca ma intrebi acum n-as stii exact ce presupune treaba asta. O sa sap pe xda-developers sa vad ce si cum.
    De-asta sunt bune forumurile
    Michael for President !

  2. #1967
    Baby Lion albert.arifovici's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    București
    Posts
    151
    Rep Power
    2
    Îți spun eu toată procedura dacă vrei și dacă sunt mai mulți interesați pe aici. Eu am facut aceasta operatiune pentru un prieten. Pentru mine nu am facut, folosesc iPhone, iar pentru Apple CarPlay inca nu a aparut nicio metoda de a-l face wireless. Ca sa scurtez, operațiunea consta in mare in:
    1. Se descarca aplicația XdaLabs de pe internet ( pe telefonul care este folosit pe post de “sclav”)
    2. Din XdaLabs se descarcă AAGateway, aplicatie care costa 1€ ( pe telefonul care este folosit pe post de “sclav”)
    3. Se face hotspot de pe telefonul bun și se conectează “sclavul” la hotspot
    4. De pe telefonul “sclav” se porneste headunit server
    5. Cu “sclavul” conectat la USB-ul mașinii se pornește AAGateway
    6. De pe telefonul bun se deschide AndroidAuto și cam asta e ultimul pas.

    Majoritatea acestor pași se fac o singura data, singurii care raman de facut sunt pornitul hotspot-ului și conectatul “scalavului” la hotspot. Dar am reusit sa fac automatizări și pentru acestea. Adică când prietenul pe care l-am ajutat sa facă acest lucru doar se urca in masina și ii pornește AndroidAuto automat. Momentan lucrez la o alta modalitate mult mai simpla care consta intru-un stick cu Android care sta mereu bagat in USB-ul mașinii și doar face acești pași automat. Problema e ca fiind vorba despre un stick, nu poti interacționa cu el și trebuie făcute mai multe automatizări. Dacă reușesc sa fac ceva va anunț, iar dacă sunteți interesați de varianta cu 2 telefoane pot sa dau toate detaliile necesare aici.
    2019 Peugeot 3008 1.6 PureTech 180 cp

  3. #1968
    Baby Lion
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    176
    Rep Power
    2
    Mi-ar fi placut sa am pe display-ul de deasupra volanului numele postului de radio sau al melodiei. Ca loc este.

  4. #1969
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Timisoara
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DigitalElf View Post
    Mi-ar fi placut sa am pe display-ul de deasupra volanului numele postului de radio sau al melodiei. Ca loc este.
    Exista un cadran care iti arata asta. Sau tu zici sa iti afiseze informatia asta mereu indiferent de ce ti-ai configurat la cadrane?

  5. #1970
    Baby Lion
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    176
    Rep Power
    2
    Folosesc cadranele din Personal, unde pun in stanga consumurile iar in dreapta turometrul. Pe mijloc am viteza, dedesubt am limitatorul, iar si mai jos sunt o gramada de liniute subtiri degeaba. Acolo as fi pus detaliile media.
    In plus, nu am nici ceasul. Care vorba fie intre noi, pe tableta apare in locuri diferite daca ai sau nu telefonul conectat la cablu.
    Sunt mici detalii care pe mine unul ma deranjeaza un pic, de principiu.

  6. #1971
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Iasi
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    Urmeaza intr o luna revizia la doi ani. Am parcurs pana acum aproape 35.000 km, consumul s-a plafonat undeva pe la 7,2 la suta, masina se comporta impecabil, singura problema observata a fost resetarea displayului cand am pus Android Auto, si a trebuit sa parcurg traseul Budapesta - Satu Mare fara nici o informatie pe tableta. Sunt sigur ca a fost un bug, un conflict intre unitatea masinii si telefon. Daca vorbim de consum vara, in afara la trasee lungi consum 6.7/100km , in oras 9/100km. In rest, nu am observat absolut nici o problema tehnica.( model Active,motor 1.2 cu 130 CP, automata in 6 trepte)

  7. #1972
    Vizitator
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Brasov
    Posts
    78
    Rep Power
    3
    Acelasi motor , acelasi consum după 2 ani juma la 30.000km

  8. #1973

    Join Date
    May 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    64
    Rep Power
    13
    Și la mine un 6.5 afară, sub 10 în București - eat8 1.2.
    Allure 1.2 EAT8 2019 alb/negru, focal, trapă, i-amplify, full led, masaj, visio2

  9. #1974
    Baby Lion albert.arifovici's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    București
    Posts
    151
    Rep Power
    2
    Azi am avut ghinionul ca in timp ce mergeam pe autostrada sa-mi sara o piatra pe parbriz. M-am ales cu doua ciobituri mici, cam cât grosimea unui ac fiecare. Stie cineva un centru de parbrize bun in Bucuresti unde sa il repar?
    2019 Peugeot 3008 1.6 PureTech 180 cp

  10. #1975
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Sibiu
    Posts
    54
    Rep Power
    2
    Impresii dupa 2700Km facuti in vacanta (Craiova-Karlovy Vary-Craiova):
    - consum mediu 6.3, foarte multumit (Masina este 1.6 benzina EAT8.)
    - navigatia mai face figuri:
    - o data s-a blocat pentru cateva secunde (nu a fost asa deranjant)
    - a schimbat traseul chiar cand trebuia sa schimb autostrada, dar dupa cateva secunde a revenit la traseul initial (asta mi-a cam dat palpitatii)
    - de cateva ori a disparut traseul, dar imediat a reaparut, chestiune de o secunda
    - geamul din dreapta-fata scartaie daca e folosit dupa ploaie, sper sa rezolv la revizie
    - zgomot undeva in usa fata in stanga si in dreapta, dar apare aleatoriu si nu este tot timpul, am impresia ca este de la plasticul de deasupra luminii ambientale, inca nu am gasit un mod de a reproduce tot timpul asta. Nu stiu daca pot rezolva asta la revizie pentru ca daca nu se intampla tot timpul nu am ce sa arat, dar este foarte deranjant zgomotul.
    In rest sunt foarte multumit de masina, nu regret ca am cumparat-o.
    Last edited by Iwant3008; 09-09-2019 at 05:00 PM.

  11. #1976
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Salut băieți,

    Revin și eu cu o întrebare. Ieri mi a apărut pe bord martorul pentru ulei, după un drum făcut in Grecia și înapoi. Ce ulei îmi recomandați sa îmi pun? Motor 1.2 Puretech 130 HP. Am sunat ieri la Peugeot și i am întrebat ce mi au pus ei la revizia din primăvara și mi au zis 0 W30 dar nu mi au spus și marca.

    Mulțumesc!

  12. #1977
    Vizitator
    Join Date
    May 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Quartz, Peugeot lucreaza cu Quartz

  13. #1978
    Vizitator Davos's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Adică "TOTAL".

    Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

  14. #1979
    Baby Lion qalex21's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Ilfov
    Posts
    207
    Rep Power
    7
    Total Ineo First 0w-30

  15. #1980
    Baby Lion marius23mvp's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    143
    Rep Power
    3
    Salutare. Incerc sa fiu scurt.
    Azi, jucandu-ma pe la tableta am accesat din greseala meniul engineering mode. Se tine apasata timp de 4 secunde tasta pian cea mai din stanga (tasta muzica sau media).
    Cautand pe net am descoperit ca la unitatea mea media Bosch Rcc fara navigatie parola pentru engineering mode este 7503900. Pentru cealalta unitate am gasit ca parola ar fi 1111, dar evident ca n-am avut cum sa verific. Stiti ca a fost acum cateva pagini ditamai discutia cu ce versiuni de soft avem ... eu ziceam ca am .075 pe masina produsa in 2017, si alti colegi aveau 063 parca, pentru masini pe 2019.
    Nu, deci nu e ca nu e facut la ei update, sunt unitati diferite produse se producatori diferiti (Bosch si Continental) , cu softuri diferite.
    Nu asta voiam sa spun.
    1) In primul si in primul rand se plangeau destui pe aici ca nu le merg usb hub-urile. Prin engineering mode am gasit optiunea "usb hub on/off". La mine era pe off. Chestia e ca la mine a mers din prima usb hub-ul achizitionat. In fine, am dat pe on, inca nu am mai facut vreun drum cu masina de acum 2 ore cand am modificat setarea. Ma gandesc ca merita sa aruncati o privire si sa puneti bifa pe on, poate poate ...
    2) Masina mea (si sunt convins ca toate ...) desi nu are navigatie ... ghici ce ... are capabilitati hardware ... cred ca efectiv trebuie dat drumul din soft si se poate face orice ... traiasca era digitala.
    Un filmulet face cat 1000 de cuvinte si se vede clar ca masina mea are gps ... unitatea multimedia stie in permanenta coordonatele unde se afla masina, viteza de deplasare, directia de deplasare.
    Sunt destul de impresionat de descoperire (asta ca are gps pe ea ... e oarecum ca la Tesla ... toate au capabilitati la fel, dar in functie de cat platesti iti dau drumul la optiuni sau nu) si ma gandesc ca efectiv se poate face orice ... se poate schimba softul, se poate pune navigatie intre cadrane in bord, etc etc ...
    https://www.youtube.com/watch?v=1hJG...ature=youtu.be
    Michael for President !

Page 132 of 133 FirstFirst ... 3282122128129130131132133 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •