Results 1 to 6 of 6

Thread: Vitezometru "cu figuri"

  1. #1
    coco75ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Baia Mare
    Age
    43
    Posts
    66
    Rep Power
    12

    Question Vitezometru "cu figuri"

    Salut tuturor,
    Am patit o chestie interesanta: pornesc motorul, merg un pic si observ ca vitezometrul arata 0. Deja imi puneam intrebarea unde o fi siguranta, eram convins ca e arsa. Dupa vreo 10 minute de mers isi revine vitezometrul. Asa face de vreo cateva zile, merge , nu merge, ba mai arata si mult mai putin decat este real.
    Ce ar trebui sa fac?? Este din soft? sa merg la tester sau e ceva mecanic??
    O zi buna va doresc !

  2. #2

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Tg.Mures
    Posts
    264
    Rep Power
    13
    Daca bine imi amintesc, in bord contactele vitezometrului se fac prin presare. Probabil sunt doar oxidate. Intai as da jos bordul si as incerca sa le curat...

  3. #3
    coco75ro's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Baia Mare
    Age
    43
    Posts
    66
    Rep Power
    12
    Hm, usor de zis. Nu am desfacut niciodata bordul. Imi suna complicat, dar daca persista nu voi avea ce face

  4. #4
    Baby Lion
    Join Date
    May 2011
    Location
    alba iulia
    Posts
    156
    Rep Power
    9
    Este din ceasuri. Desfa-le si o sa gasesti lipiturile la contactele motoarelor ( arata ca niste cuie ) fisurate.
    406 a fost singurul peugeot care a suferit de boala asta.

  5. #5

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Tg.Mures
    Posts
    264
    Rep Power
    13
    Pai ai vreo 3 hexagoane care tin masca de sus din fata ceasurilor. dai jos masca aia de plastic si apoi eliberezi clemele de plastic cu care ceasurile sunt fixate in bord. Si ceasurile sunt prinse cu vreo 3-5 hexagoane (suruburi cu cap hexagonal). Lasi volanul complet jos din parghia de reglaj si vei putea trage ceasurile afara spre stanga.

  6. #6

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Teleorman
    Age
    37
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Salutare. Aceeasi problema o am si eu. Sigur nu este de la senzorul de kilometraj? Cel care se afla pe cutie?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •