Results 1 to 8 of 8

Thread: Martor airbag

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Suceava
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Martor airbag

    Salut!
    Dupa gerurile de zilele astea, am incercat sa-mi pornesc masina(Peugeot 206 1.4 HDi din 2005).A pornit la a 3-a cheie.Mentionez ca am tinut-o in garaj.Si, cand ma uit in bord, vad un martor galben de airbag.Turez putin masina, si o opresc.Pornesc iarasi, si mi s-a inchis bordul.
    Are cineva vreo idee ce as putea sa fac ?
    Multumesc!

  2. #2
    paul_ral's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    slobozia
    Age
    47
    Posts
    975
    Rep Power
    8
    Nu este o problema tehnica. Semnalizeaza ca bateria este slabita datorita gerului.
    Mazda 3 Skyactive sedan Revolution/Peugeot 206 X-Design 1.4 HDI

  3. #3
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Suceava
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Multumesc!
    Am rezolvat , am pornit-o din nou azi dimineata si n-a avut probleme.

  4. #4
    Lion King manu_cyb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bucuresti
    Posts
    528
    Rep Power
    6
    Iti recomand o diagnoza cu PP2000 / Diagbox care iti va spune exact de ce s-a aprins martorul. Foarte posibil ca o mufa de sub bord sau de sub scaun sa nu faca intotdeauna bine contact; merita verificat si remediat.
    206 1.4 HDI 2004 (in curs de imbunatatire). Ma sustineti aici ?

  5. #5
    pedy's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Motru, Gorj
    Posts
    29
    Rep Power
    0
    Mi se intampla si mie de ceva timp, dimineata cand e rece afara si pornesc masina, martorul de la airbag ramane aprins. Daca opresc si repornesc masina, martorul se stinge in mod normal. Deci numai la rece, la prima cheie. Masina porneste bine, am schimbat recent bujiile.

  6. #6
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    brasov
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Asa patesc si eu cu matorul de airbag si am mesajul passenger airbag fault , care e mufa de sub bord care trebuie verificata , sub scaun nu am nicio mufa

  7. #7
    Lion King manu_cyb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bucuresti
    Posts
    528
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by pedy View Post
    Mi se intampla si mie de ceva timp, dimineata cand e rece afara si pornesc masina, martorul de la airbag ramane aprins. Daca opresc si repornesc masina, martorul se stinge in mod normal. Deci numai la rece, la prima cheie. Masina porneste bine, am schimbat recent bujiile.
    Trebuie verificat cu diagnoza, vezi ce eroare s-a inregistrat cand ai pornit masina.

    Quote Originally Posted by adriansoare View Post
    Asa patesc si eu cu matorul de airbag si am mesajul passenger airbag fault , care e mufa de sub bord care trebuie verificata , sub scaun nu am nicio mufa
    Cel mai probabil e mufa de langa BSI, sub bord in dreptul volanului, dar pot fi si alte cauze.
    206 1.4 HDI 2004 (in curs de imbunatatire). Ma sustineti aici ?

  8. #8
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    brasov
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    mufa respectiva e albastra , cum se desface ?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •