Results 1 to 7 of 7

Thread: Caut tester/diagnoza in Brasov sau imprejurimi

  1. #1
    Vizitator
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Brasov
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Caut tester/diagnoza in Brasov sau imprejurimi

    Salut,


    Am nevoie sa modific intervalul de timp pentru economy mode, acum este la 0 (cand opresc motorul se opreste tot, becuri interioare, geamuri, casetofon etc).


    Nu este de la baterie, am schimbat-o in vara, nici de la alternator.


    Preferabil cat mai aproape de Brasov, contra cost evident

  2. #2
    norishor's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti / Campina (uneori in weekend))
    Posts
    169
    Rep Power
    7
    Intervalul de timp nu se poate modifica. Este prestabilit de catre producator la un maxim de 30 de minute (in cazul unei baterii bune). Faptul ca ai schimbat o baterie in vara, nu inseamna ca poate fi scoasa din ecuatie.
    Diagnoza - Lexia/DiagBox - Tester original ->o722.222.577

  3. #3
    Vizitator
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Brasov
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Si totusi altii au modificat

    Exclud bateria pentru ca nu am absolut nici o problema la pornire, chiar daca masina sta o saptamana nemiscata. Si chiar daca ar fi mai descarcata, ar dura mai putin sa intre in economy mode, sa zicem 10 minute, sau 5, sau 1. Dar la mine se activeaza instantaneu.

  4. #4
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    42
    Rep Power
    0
    Nu poti sa scoti functia aia . Probabil ai vazut la altii ca le functiona playerul cu econ mode activ .( pentru ca l-au schimbat pe cel din fabrica si l-au pus pe direct )

  5. #5
    giorgio_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Hoinar:P!!!
    Age
    31
    Posts
    1,716
    Rep Power
    8
    Fa un reset la BSI si poate se rezolva!altfel pusa in mod showroom si dezactivata functia,insa atentie ca anumite chestii is limitate!

    Inviato da mTalk
    ''ex 607 2.2 hdi''-''new 607 2.0 hdi''both made by Peugeot

  6. #6
    Vizitator
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Brasov
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Sorin, altii au modificat, tu de unde stii ca nu se poate? Uite un exemplu: http://www.psaclub.ro/forums/index.p...l=economy&st=0 Am citit si eu in multe locuri ca "nu se poate", dar daca doar repeta ce au citit altundeva nu are nici o valoare.

    Giorgio, mersi de sfat, am incercat deja si nu s-a schimbat nimic.

  7. #7
    norishor's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti / Campina (uneori in weekend))
    Posts
    169
    Rep Power
    7
    Eu nu pot accesa link-ul pt ca nu sunt membru, insa, repet, pt. BSI-urile mai vechi se poate (ex: C3 Pluriel), insa odata cu trecerea la arhitectura multiplexata CAN-CAN, nu mai exista in BSI optiunea, decat asa cum a zis giorgio: sa treci masina fortat in showroom cu niste limitari.
    Diagnoza - Lexia/DiagBox - Tester original ->o722.222.577

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •