Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: Citroen C-ELYSEE - activare cruise control

  1. #31
    kdyalex's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Brasov
    Age
    31
    Posts
    2,879
    Rep Power
    11
    La postul 23 @tupac a pus o poza exact cu mufele respective verifica si la tine sa fie. Frana 4fire ambreaj 2
    Black Lion.

  2. #32
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    activat - Multumesc userului norishor
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails DSC_0268[1].jpg  

  3. #33
    norishor's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti / Campina (uneori in weekend))
    Posts
    213
    Rep Power
    8
    Pentru putin! All good ?
    Diagnoza PSA Tester ORIGINAL ->o722.222.577<- Reparatii chei telecomanda PSA

  4. #34
    Vizitator MirceaDWC's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Buftea
    Posts
    39
    Rep Power
    0
    Ai reusit sa pui si plasticele? )

    Pentru cine vrea bandouri laterale, gasiti la prietenii de la Rimi Timisoara - cod F20.

  5. #35
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,058
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by MirceaDWC View Post
    Atentie, cu scaner de uzina, iar activarea presupune si o telecodare, deci persoana care face activarea trebuie sa aiba acces in reteaua oficiala.
    Azi am reusit activarea pe un P301.
    Cu ultima varianta DiagBox nu a citit deloc BSI. Il afisa cu rosu , il identifica dar nu mergea vizualizata/modificata nici o setare. Mesajul era ceva legat de un server.
    Cu DiagBox 7.06 am putut schimba BSI, dar nu vedea injectia si restul ECU-urilor.
    Cu DiagBox 7.56 am putut face ambele setari.

    Concluzie: se pare ca nu trebuie musai acces pe serverele PSA ci doar versiunea potrivita de DiagBox.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  6. #36
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    prahova
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    salut Salex la un peugeot 301 1,2 vti pot monta si activa cruise control

  7. #37
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,058
    Rep Power
    11
    Salut, sigur se poate.
    Poti cumpara o maneta second-hand sau una noua de pe ebay. Apoi se face configurarea software.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •