Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 72

Thread: Montare pilot automat 407 2.0 HDI din 2006?

  1. #46

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    giurgiu
    Age
    36
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    Posibil sa fie de vina switch-ul de la anbreiaj?
    Se poate vedea de undeva din program daca functioneaza corect? Sau trebuie masurat,verificat fizic?
    Am gasit un forum dedicat audi unde multi s-au lovit de aceasta problema.dupa inlocuirea switch-ului tempomatul a fuctionat fara probleme.
    Unii spuneau ca se poate verifica la Audi din program functionarea switch-ului,altii nu au gasit aceasta optiune in programul de diagnoza sau nu apareau erori.dar dupa inlocuire cu unul nou tempomatul functiona ok.
    Mi-am gasit de lucru acum.hihi

  2. #47
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    Problema rezolvata. Se pare ca:
    -pe 407 (cu BSI model vechi) care nu au avut limitator din fabrica, o legatura catre ECU e in scurtcircuit (apar 2 erori care mentioneaza acest lucru in ECU injectie). Pe unde o fi legatura asta nu se spune nicaieri, mister si groaza. Posibil sa fie vorba de comutatorul de sub talpa pedalei, dar nu garantez.
    -DiagBox 7.xx nu scrie corect in BSI tipul de maneta avut (cu LIM si/sau CC versiunea 2.1 sau 2.2)
    -PP2000 scrie si activeaza corect maneta (setarea facuta anterior cu DiagBox aparea ca INVALIDA)
    -DiagBox mentioneaza ca memorarea se face doar dupa: " A switch to dormant mode phase needed in order to configure."
    -PP2000 n-a avut nevoie de faza asta de "adormire"

    Vorba aceia "oldies but goldies".

    In concluzie am lasat doar optiunea de CC si am lucrat doar cu PP2000.

    PS Nu mai stii ce sa crezi: programele astea sunt facute de maimute cu retard mintal sau special ca sa ne provoace dureri de cap...
    Last edited by salex; 18-10-2016 at 07:39 PM.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  3. #48
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Alba-Iulia
    Posts
    32
    Rep Power
    0
    Si eu vreau sa montez CC pe pegeot 407 din 2004 .
    Deci trebuie doar sa cumpar maneta si activata cu Lexia ? (limitatorul nu ma intereseaza)
    Conteaza daca maneta este de pe 307 ? Maneta difera la pini ?

  4. #49
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Va salut cu respect pe toti care aveti peugeot si pe toata lumea.am o intrebare la care nu sunt lamurit.La al meu peugeot 407 an 2008 vreau sa montez pilotul am verificat la frana am acele 4 fire am si la pedala de ambreiaj si acele 2 fire.insa mi a spus cel dela care vreau sa cumpar maneta de tempomat ca trebuie sa mai am o cutie sub scaunul soferului care ar avea legatura cu acest cruise control.va multumesc daca ma puteti lamurii

  5. #50
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Alba-Iulia
    Posts
    32
    Rep Power
    0
    Eu am peugeot 407 2.0 hdi din 2004 si am cumparat maneta din dezmembrari , si a fost aproape plug&play dar necesita activare din soft.
    Contactorii la ambreiaj si frana sunt deja prezenti.

  6. #51
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Ce inseamna APROAPE PLUG&PLAY.nu sa potrivit la ceva sau a necesitat alte interventii?multumesc

  7. #52
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    In afara de acei contactori dela frana si ambreiaj normal si maneta mai trebuie ceva anume montat ?

  8. #53
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Revin cu alta intrebare.unde trebuie sa ma uit dupa modulul pentru pilot sa stiu daca il comand si pe el.multumesc

  9. #54
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    CC este implementat direct in calc. de injectie si BSI. Nu exista modul separat.
    Iti trebuie doar maneta si activarea functiilor cu interfata de diagnoza.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  10. #55
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Sarumana si o zi buna.acum sunt lamurit

  11. #56
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Va salut din nou.am montat maneta pentru pilot nu am ajuns inca la laptop sa o activeze insa am apasat pe butoane si nu arata nimic in bord o liniuta o ceva nu stiu.sau pana nu se actizeaza din soft nu apare nimic pe ecran.va multumesc si scuzati daca spamez prea mult

  12. #57
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    Nu arata nimic.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  13. #58
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Intrebare.dupa ce o activez din soft cum probez daca functioneaza?pilotu.multumesc

  14. #59
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  15. #60
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Salutare baieti.stiti pe cineva din bucuresti care ma poate ajuta sa mi activeze pilotu?un nr de tel ceva.va multumesc frumos.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •