Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 72 of 72

Thread: Montare pilot automat 407 2.0 HDI din 2006?

  1. #61
    Vizitator b612eac's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Bucuresti
    Posts
    26
    Rep Power
    0
    Te pot ajuta eu, 0720120061

  2. #62
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Multumesc frumos.am gasit un baiat a activato dar nu stiu sa.l folosesc nui dau de cap.sta doar niste liniute si scrie off.ma depaseste.ce piate fi sau nu ma pricep eu.multam

  3. #63
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Adica de ex trebuie sa fiu in treapta 4 cum zic ei si 100 km/h.si atunci imi afiseaza?eu am.mersde ex treapta 4 60/70km/h si nimic.

    - - - Updated - - -

    Mai mentionez ca pedala de acceleratie este normala nu aceea care intra ambele mufe

  4. #64
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,064
    Rep Power
    11
    Daca citeai manualul din link-ul dat de mine stiai cum se foloseste...
    Trebuie sa fi in tr. 4 (sau a 2a la cutia automata) si minim 40 km/h.
    Selectezi din rotita LIMIT.
    Apesi pe + sau - ca sa memoreze viteza curenta si sa nu-ti mai afiseze ---
    Din capatul manetei pui PAUZA/RESTART.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  5. #65
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Va salut.sa rezolvat toate problemele.pilotul functioneaza perfect 100% multumesc tuturor care m.au ajutat in special domnului ALIN userul(b612eac).si lui salex pentru toata toata rabdarea avuta cu mine.sanatate si drumuri bune fara incidente.👌👌👌

  6. #66
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Salex cred ca tot tu poti sa ma ajuti.ce cablu adaptor pot cumpara pentru a putea asculta muzica dupa telefon etc.unitatea este rneg1.multumesc frumos.din ce am cautat pe forum nimic despre aceasta unitate.daca imi poti da vreo informatie orice m.ar putea ajuta....👍

  7. #67
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Apropo din ce am gasit pe forum este doar rt/rd4/5/6 si rneg2 atat.

  8. #68
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,064
    Rep Power
    11
    Poti incerca:
    -mufele RCA din torpedou (rosu si alb)
    -cablu RT-AUX
    -USB box (se monteaza in locul magaziei de CD)
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  9. #69
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Salut.salex.am.incercat in torpedou din ce am vazut pe yt ceva gen se pune in spatele unitatii un cablu parca si din ce am gasit pe net un cablu care se baga in mufa mare din spatele unitatii si in partea opusa are jack 3.5.crezi ca ar merge asa se poate daca cumpar acest cablu?

    - - - Updated - - -

    Revin.in torpedou se aude prea incet

    - - - Updated - - -

    Mentionez inca ceva nu am nici o mufa de auxiliar.poate gasim un artificiu.si ce este ala cablu RT?

  10. #70
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,064
    Rep Power
    11
    Portul din torpedou se numeste AUX1. In spatele unitatii mai exista inca un port, AUX2. Ca sa il folosesti iti trebuie acel cablul vazut de tine. Vezi ca exista multe variante, de aceea am scris RT-AUX, ca sa nu-l cumperi pentru alt fel de unitate.

    Eu am (inca) RT3 si nu-ti pot spune exact de ce se aude prea incet sau daca la tine portul AUX2 este neocupat sau activat (functional).
    De obicei acest port nu vine activat. Se face din diagnoza. Tot acolo se seteaza si caracteristicile dispozitivului de intrare. Sunt cateva optiuni, nu mi le amintesc prea bine (Nomad/Mute din sateliti volan/etc). Ma uit maine la mine.

    Stiu ca era o setare legata de intensitatea/volum (loudness ii zicea). Trebuie sa o activezi si se va auzi ceva mai tare.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  11. #71
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Rep Power
    0
    Multumesc frumos.salex.puneam o poza cu acel cablu sa imi zici daca e bun dar nu ma pricep cum sa postez o poza.cat despre setari astept sa imi dai informatii sa fiu pe faza cand o sa merg la activare bine normal ca fav si proba dar poate mai e cva si ala nu stie.

    - - - Updated - - -

    Si apropo cu mufa din torpedou cateodata sunt interferente sa le zic asa

  12. #72

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Galati
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Bună seara, mă poate ajuta și pe mine cineva cu o recomandare pe zona Galați-braila? Peugeot 1.6hdi , am instalat maneta dar e nevoie de cineva competent să o activeze. A fost o tentativa dar fara prea mare succes.
    Mulțumesc anticipat !

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •