Cand am schimbat ambreiajul la masina mea la turbojack, am vrut sa il schimb si eu si a zis ca nu are rost ca alea tin 300 mii km. Acuma in ce stare era al meu nu m-am uitat.![]()
Se pare ca motorul de 2 litri ar avea un punct slab, in sensul ca pica simeringul de palier, cel dinspre cutie. Care dintre voi ati avut aceasta problema?
'06 407 2.0HDI FAP BVA6
Cand am schimbat ambreiajul la masina mea la turbojack, am vrut sa il schimb si eu si a zis ca nu are rost ca alea tin 300 mii km. Acuma in ce stare era al meu nu m-am uitat.![]()
Eu la 190 mii cand am schimbat ambreiajul, l-am schimbat si pe el, pentru ca pierdeam pe acolo. Acum e uscat. Daca masina statea mai mult de o zi pe loc, dupa un drum lung, gaseam cateva picaturi sub ea.
La mine 2.2 hdi la fel pierde pe acolo,ca atat de inteligent a fost mecanicul,ca nu a vrut sa-l schimbe,dupa capul lui e baia de ulei un pic dezlipita si pierde,insa io zic:cum naiba pierde exact pe acolo,cam pe unde ar veni semeringu'-intre cutie si motor?E adevarat ca nu pierde exagerat,nu curge pe jos nici dupa 10mii km,insa e deranjant sa vezi umed pe sub motor.
''ex 607 2.2 hdi''-''new 607 2.0 hdi''both made by Peugeot
Am auzit de aceeasi problema si pe C5 echipatcu motor RHR.
'06 407 2.0HDI FAP BVA6
Cand am schimbat volanta la 100k am schimbat si un simering la cutie, ca pierdea putin, dar nu imi aduc aminte care anume.
307 SW T5 2.0HDi FAP OFF 136cp
La mine l-am facut anul trecut si acum iar curge.
'06 407 2.0HDI FAP BVA6
La inlocuirea simeringului, se strange arcul de interior taindu-se 3 mm din lungimea lui. Foarte importanta este si montarea simeringului, riscati sa sara arcul de pe buza simeringului si... buba.
In curand voi posta poze cu simeringul scos. Este de marca Federal mogul si nu are arc interior.
'06 407 2.0HDI FAP BVA6
eu am un 508 2.0 160cp, si am luat-o cu scurgeri la simeringul de la cutie din dreapta cutiei, masina avea 136k km, l-am schimbat la reprez din galati vreo 4,5 mil cu tot cu uleiul din cutie.
problema a fost ca intai au dat comanda de piesa gresit si dupa o sapt au reusit sa le vina piesa buna, o sa fac revizia sa vad daca mai curge ceva
care e cel mai nasol lucru care se poate intampla daca se strica de tot?
Salutare. Si mie mi-au spus acum la revizie ca as avea mici scurgeri de ulei la simeringul de palier / pompa de inalta presiune (nu au stiut sa imi zica exact). Au spus ca este o scurgere minora si ca nu trebuie inlocuit nimic ci doar tinut sub observatie. Dar ma interesa totusi o parere. Voi ce ziceti? (am fost la Eurial...daca conteaza am zis totusi sa mentionez)
Salut. MSN2 mai ai peugeot-ul?
Bookmarks