Page 32 of 33 FirstFirst ... 22282930313233 LastLast
Results 466 to 480 of 491

Thread: Update navigatie & firmware RT6

  1. #466
    shorovei's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Constanta
    Age
    37
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by geolgau View Post
    Ia vezi daca windows-ul tau pune un folder ascuns pe stick? Lui PSA nu ii place asta. Incearca cu un Windows XP.
    Pune-le pe CD... ala ce are, arzi imaginea pe CD.
    Ms frumos...n-am urmarit treaba asta...de cand am trecut pe windows 10 imi face asta..ms mult

    - - - Updated - - -

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by gabi_1050 View Post
    Am si mesaj privat de la tine. Tot pentru revanzare te intereseaza ?
    http://www.peugeotclubromania.ro/for...ht=#post643531

    Daca nu te descurci trimite-le la mine si le rezolv gratis.

    Bafta multa.
    nu vad ce legatura are una cu alta... si nici tu nu le faci gratis, m au sunat oameni care au fost la tine si le ai luat bani fara sa-i rezolvi asa ca...ironiile pastreaza-le pt tine

  2. #467
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    560
    Rep Power
    10
    Am oferit gratuit informatiile pe forum si nu le-am listat la bursa pe 200 si respectiv 150 lei .....e activ link-ul tau !!!
    http://www.peugeotclubromania.ro/for...l=1#post637797

    Asta e pm de la tine , la care ti-am si raspuns cu solutie pertinenta.......vrei lectii in privat gratis sa le listezi la bursa ?
    Quote Originally Posted by shorovei
    Salut ..poti sa ma ajuti cu configurarea la RT6 ? vreau sa fac update la 508 din 2012 ...mi-a dat eroare de citire la ultima versiune de soft ...dar as vrea sa mai si activez una-alta de ex DRM=0 pt harti, plus temele suplimentare etc ...dar nu gasesc nicaieri clar pe forum ce inseamna fiecare chestie ...am luat mirascript asa cum e si ma intreaba tot felul de chestii dar habar nu am daca sa dau da, nu... poate ma poti ajuta ...ms
    Uite principiul meu,de ce faci afirmatii nefondate?
    http://www.peugeotclubromania.ro/for...l=1#post650884

    Daca au existat beneficii materiale au fost dupa si nu inainte, respectand termenul daca au fost multumiti .Nu au existat praguri impuse,termenul a fost dar nu gratuit!.

    Si nu e nici o ironie , propunerea mea ramane valabila 14 zile : Daca nu te descurci trimite-le la mine si le rezolv gratis.
    Cu timp de retur de 24 ore de la primirea coletului (nu se contorizeaza zilele de sambata si duminica) .


    Spor.
    Last edited by gabi_1050; 02-10-2017 at 12:57 PM.
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  3. #468
    vlad2004v's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Iasi
    Posts
    55
    Rep Power
    10
    Salutare. Îmi cer scuze dacă sunt Off topic, fac un upgrade de la Rd4 la RT6 și tocmai am aflat de existența unui set de ventilatoare de răcire, pentru navigatie sau display, îmi e incert. Ma poate ajuta vreun coleg cu o lămurire? Mulțumesc.

  4. #469
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    560
    Rep Power
    10
    Nu stiu sa fie pentru rt6 sau display ventilator de racire independent. Cel putin pe masina mea nu a fost montat din fabrica.
    Modul telematic (RTx) sau sistem de radionavigatie Rt6 are incorporat ventilator in unitate.

    Ventilatoare de răcire independente am intalnit doar la Rt3 !
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  5. #470
    vlad2004v's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Iasi
    Posts
    55
    Rep Power
    10
    E cineva din Iasi sau relativ aproape pentru o scriere de VIN in RT6? Din păcate Lexia mea e prea veche. Mulțumesc.

  6. #471
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    560
    Rep Power
    10
    Poti scrie vin la 508 cu pp200 pe meniul de 408 si cu lexia pe c5x7.
    Testat. Orice actiune se face pe propria raspundere.

  7. #472
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Prahova
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Salut,

    Sunt proaspat posesor al unui Peugeot 508 Hybrid4 06.2012 . Este primul meu Peugeot. Am cateva intrebari, daca cineva are rabdare sa ma ajute.
    Unde gasesc ce versiune de firmware are masina mea?
    Hartile am reusit sa le updatez (erau 2013 si am pus 2017). Firmware-ul se updateaza asemanator cu hartile (cu stick) ?
    In topicul RT6 Tips&Tricks, vad un tutorial despre activarea meniului extins. Link-urile din primul post nu mai functioneaza. Poate cineva sa-mi dea detalii, eventual un link cu fisierele necesare?
    Oglinzile se pot configura pentru MARS-ARRIERE si daca nu am scaune cu memorie (doar electrice) ? Ca nu am reusit din tutorialele gasite.
    Senzorii de presiune in pneuri, unde se gasesc (eu nu vad valve cu senzori). Se poate sa nu am? Sau are alta metoda de a masura presiunea?
    Se poate cumva sa pui pe BC si un turometru. Masina stie sigur turatia(pe tester o afiseaza). Nu ar putea cumva sa fie afisata intr-un meniu pe ecran?

    Stiu ca unele intrebari nu au ce cauta aici, si imi cer scuze daca am deranjat.

    Multumesc!

  8. #473
    geosebi's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    brasov
    Posts
    25
    Rep Power
    0
    Salut
    S-o folosesti sanatos.
    Versiunea de firmware a rt6 lui pe care mai mult ca sigur il ai pe masina se gaseste tinand apasat tasta "setup" si ruland informatia cu "ok" iar updatarea se face ca si la harti ( gasesti aici post suficient mai ales de la gabi_1050 )
    Mai sun link uri care functioneaza dar tre sa cauti - gpsunderground sigur ofera
    Oglinzile fara modul de scaune electrice cu memorie din cate stiu nu se pot seta ptr pozitia de MA
    Senzori de presiune ai daca sunt valve metalice pe roti ( daca ai valve de cauciuc - nu ai senzori )
    Turometru nu stiu daca poti afisa- nu am vazut nimic de genul asta - in schimb poti sa-ti pui o interfata OBD II diagnoza auto pe telefon, conexiune bluetooth ELM327 de ex si se pot afisa mai multi parametri daca esti interest...

    Spor la treaba si
    Drive Safe

  9. #474
    Baby Lion geolgau's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    151
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by micleadragoscostin View Post
    Salut,

    Sunt proaspat posesor al unui Peugeot 508 Hybrid4 06.2012 . Este primul meu Peugeot. Am cateva intrebari, daca cineva are rabdare sa ma ajute.
    Unde gasesc ce versiune de firmware are masina mea?
    Hartile am reusit sa le updatez (erau 2013 si am pus 2017). Firmware-ul se updateaza asemanator cu hartile (cu stick) ?
    In topicul RT6 Tips&Tricks, vad un tutorial despre activarea meniului extins. Link-urile din primul post nu mai functioneaza. Poate cineva sa-mi dea detalii, eventual un link cu fisierele necesare?
    Oglinzile se pot configura pentru MARS-ARRIERE si daca nu am scaune cu memorie (doar electrice) ? Ca nu am reusit din tutorialele gasite.
    Senzorii de presiune in pneuri, unde se gasesc (eu nu vad valve cu senzori). Se poate sa nu am? Sau are alta metoda de a masura presiunea?
    Se poate cumva sa pui pe BC si un turometru. Masina stie sigur turatia(pe tester o afiseaza). Nu ar putea cumva sa fie afisata intr-un meniu pe ecran?

    Stiu ca unele intrebari nu au ce cauta aici, si imi cer scuze daca am deranjat.

    Multumesc!
    Salut,
    Da firmware se actualizeaza ca si hartile/
    Exista cateva tutoriale, chiar in romana pentru activare meniu extins, in cateva locuri si aici
    Nu cred ca ai sezori de presiune, trebuia sa ai si meniu.
    Nu am auzit sa pui nimic altceva pe RT6 sau Bord in afara de meniul extins si ceva teme.
    Last edited by 205; 16-10-2017 at 09:50 AM.

  10. #475
    KYN's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    394
    Rep Power
    8
    Pe RT6 poti sa schimbi imaginea de boot, meniul extins care constă în theme, poti schimba paginile de trip etc.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 20171014_141618.jpg   20171014_141605.jpg   20171004_070307.jpg   20171014_141621.jpg  

  11. #476
    Baby Lion geolgau's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    151
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by KYN View Post
    Pe RT6 poti sa schimbi imaginea de boot, meniul extins care constă în theme, poti schimba paginile de trip etc.
    Exact, meniul extins activeaza ferestrele suplimentare..
    Last edited by 205; 16-10-2017 at 09:51 AM.

  12. #477
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ploiești
    Posts
    20
    Rep Power
    0
    Salut , azi am incercat sa fac update la rt6 de la 2.80 la 2.86 cu 2 stickuri , tin sa punctez ca unul din ele l-am folosit acum 2 luni pentru update harti . am pus luat 2.86 , am dat full format ( asteptat 15 minute) am pus imaginea pe stick cu iso conform instructiunilor. Cand bag in navigatie stickurile astept 6 minute mereu timp in care face check si dupa da eroare ca este corupt . CE POT FACE? am citit toate posturile si la un moment dat zicea cineva sa dezarhivez 2.86 si dupa un full format sa dau copy paste pe stick la ce s-a dezarhivat , sa incerc si asa sau risc sa fac belele daca nu folosesc iso ? Totodata cand am pus ferestrele suplimentare acum 2 luni , nu mi s-a pus fereastra aia cu uleiul si presiunea si am urmat pasii , ma poate ajuta cineva aici cu un sfat?

  13. #478
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ploiești
    Posts
    20
    Rep Power
    0
    Totodata , cum pot sa imi dau seama daca am senzori ? Cand am cumparat masina acum 1 an aveam valve de metalice , cand am schimbat rotile mi-au pus unele de caciuc si capac de plastic , asta ca informatie suplimentara ca citisem pe aici ca cica daca ai d-lea metalice cica ai si senzori si mi-am adus aminte de acest aspect

  14. #479
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    560
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Skodagta View Post
    Salut , azi am incercat sa fac update la rt6 de la 2.80 la 2.86 cu 2 stickuri.....
    Scrie cd .


    Quote Originally Posted by Skodagta View Post
    Totodata , cum pot sa imi dau seama daca am senzori ? .....
    Servicebox sau VIN-ul
    http://www.peugeotclubromania.ro/for...l=1#post654461
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  15. #480
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ploiești
    Posts
    20
    Rep Power
    0
    Multumesc de sfat gabi , dar nu am unitatea optica la laptop , am scos-o ca sa pun un ssd. o alta idee?

Page 32 of 33 FirstFirst ... 22282930313233 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •