Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 71 of 71

Thread: RT4 Probleme si update harti

  1. #61
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    CALARASI
    Posts
    68
    Rep Power
    0
    Antena gps e aceeasi cu antena radio?La radio prinde posturi radio,functioneaza normal.

  2. #62
    giorgio_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Hoinar:P!!!
    Age
    32
    Posts
    1,855
    Rep Power
    8
    Nop,e o cutiuta separata,cel putin la 607,insa antena de pe masina e aceasi!

    Inviato da mTalk
    ''ex 607 2.2 hdi''-''new 607 2.0 hdi''both made by Peugeot

  3. #63
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    1,964
    Rep Power
    9
    Pe langa antena mai exista si un "aerial diversity box" aflat sub torpedou inspre stanga.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  4. #64
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    CALARASI
    Posts
    68
    Rep Power
    0
    Rt4 pt peugeot 307 nu mai funcționează,apare doar logo peugeot si se reseteaza in continuu,hdd l-am înlocuit,am incercat si cu card cf,am dat si reset de la cele 2 butoane albe si nu vrea sa meargă deloc,stie cineva care o fi cauza?

  5. #65
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    552
    Rep Power
    10
    Sursa post17 :
    Quote Originally Posted by KYN View Post
    Pornirea RT4 nu are legatura cu frigul sau caldura.
    Problema pate proveni de la – HDD care e pe terminate (fiind supus la temperature ridicate si sacazute, trepidatii etc) , sau procesorul RT4 (posibil busit, picioruse desprinse de pe placa etc)
    Pentru a schimba HDD-ul acesta va trebui rescris cu aceiasi versiune de soft pe care ai avut-o pe RT4, altfel risti sa nu il recunoasca. (deci trebuie sa ai o clona a celui vechi, sau cineva sa-l rescrie cu softul pe care l-ai avut)
    Cele afirmate de mine , sunt probate personal .
    Copy/paste din 2014 :
    Hdd trebuie sa fie industrial,sa reziste la socuri,temperaturi,etc,ex modelul TOSHIBA MK3029GAC

    Conteaza si versiunea de soft care ai avut-o instalata pe hdd.
    Eu spre exemplu am facut clona disk la versiunea 8.31 si am pus-o pe rt5 cu versiunea 8.20 si nu a plecat.

    Hdd trebuie sa il vada de 30G.Am avut o navigatie cu hdd de 40G care era formatata si o vedeam de 30G,ex. TOSHIBA MK4050GAC


    Posibilitatea sa fie de la cablu de date ecran este mica.

    Spor.
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  6. #66
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    CALARASI
    Posts
    68
    Rep Power
    0
    Am cumparat acest hdd https://www.aliexpress.com/item/Free...311.0.0.VKQvP7 si tot nu merge am mai probat vreo 2 hdd si tot degeaba,radio cd ul mergea bine doar cand era frig pornea mai greu dupa cateva minute si de aceea am luat un card cf si un adaptor si de atunci nu mai merge,apare doar logo peugeot pe ecran si se reseteaza in continuu

  7. #67
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    CALARASI
    Posts
    68
    Rep Power
    0
    Pe forumuri din franta vad ca zice ca fibra sau ecranul ar fi de vina de se reseteaza in continuu si apare doar logo peugeot http://www.forum-peugeot.com/Forum/f...34149_1.htm,la care fibra se refera?

  8. #68
    KYN's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    393
    Rep Power
    8
    Despre acesta e vb.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails s-l500.jpg  

  9. #69
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    CALARASI
    Posts
    68
    Rep Power
    0
    Daca cumpar un cd rt3 din acesta http://www.ebay.ie/itm/CD-RADIO-PSA-...QAAOSwo4pYNwda o sa mearga?Al meu este RT3-T6-N3

  10. #70
    gabi_1050's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Deva
    Posts
    552
    Rep Power
    10
    Nu.
    RT3-T6-N3 = RT4 !
    ”Nu spune putin in vorbe multe,ci mult in vorbe putine .”-Pitagora

  11. #71
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    CALARASI
    Posts
    68
    Rep Power
    0
    RT4 nu se gaseste am vazut,nu stiu ce problema o avea de apare doar logo peugeot si se reseteaza continuu si nu apare insert cd cum aparea altadata cand bagam hdd,hdd am probat 2 cu clona imaginii de pe hdd vechi,am probat chiar si hdd original si tot asa ceva,e posibil sa se fi modificat ceva cand am bagat cardul cf?de atunci face figuri.

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •