Sfat in x pasi sa scapi de duhoare (testat de subsemnatul pe noul 2008, care dupa 2 ani imi baga in interior un miros teribil de sosete murdare umede, ca am urcat in o zi in casa sa vad ce dracu imi put picioarele

)))...de fapt era aerul conditionat "bacterizat" ):
1. comanzi Bionet Ambianta - cel mai mic flacon disponibil
2. amesteci in un "puf" cu care speli geamuri 1/10 Bionet, 9/10 apa (preferabil apa plata)
3. scoti filtrul de aer
4. dai drumul la ventilatie si aer conditionat pe 3/4
5. incepi sa "pufai" in gura de ventilatie de afara, de sub parbriz, cu amestecul cu Bionet
6. inchizi tot, lasi sa actioneze 15 min.
7. repeti inca o data punctele 4-5-6, asa, de siguranta.
8. Dupa o ora in care a stat masina inchisa, deschizi si aerisesti, dai drumul si la aer la maxim cu usile deschise pt 3-4 min
Voilla...Va mirosi a nou si a mere verzi ...
PS. Poti da cu incredere si pe covorase cu substanta, nu ataca, nu schimba culoarea la mocheta...e chiar indicat
PPS. Solutia te costa 6 lei...faci procedura o data pe an...flaconul iti ajunge 3-4 ani.
PPPS. Eu mai am Bionet ramas din flaconul cel mai mic achizitionat...care trece prin Iasi, ii prepar un amestec...Moca.
PPPPS. Am incercat pana la Bionet 3 spray-uri de interior cu recircularea lui peste prajit...rezultatul = 10 -15 zile fara miros, apoi...ta-daaaa...sosetele se intorsesera...asa ca de acum numai Bionet...
Bookmarks