Eu la 406dar nu stiu de unde provine...
buna,
a mai gasit cineva apa sub covoras in dreapta spate ?
Eu la 406dar nu stiu de unde provine...
Poate proveni de la un geam putin deschis pe ploile astea ce au fost, apa perfida atata asteapta cea mai mica portita sa se strecoare! Vorbind la modul serios mi s-a intamplat de cateva ori sa gasesc pe spate geamurile usor lasate cred ca din cauza pozitiei manivelelor acestora.
Apa se infiltreaza pe la fata de usa, sub ea este o folie care este lipita de usa si sigur sa dezlipit pe undeva.
Drum bun, oriunde ati conduce!
Eu NU alimentez din statiile Omv-Petrom,poate asa o sa faci si Tu!
Salut,
Si eu am patit asa, de mentionat ca masina a fost jumatate urcata pe bordura. Am gasit in spatele scaunului de sofer ...cam multa apa. Mi-a luat ceva pana am scos tot. Un sfat pentru cei carora le este teama ca o sa miroasa in masina: dati cu igienol sau orice spray antimucegai pentru tesaturi. Omoara bacteriile si daca aerisiti bine dupa aceea masina, nu mai miroase a nimic ...in afara de mirosul de curat![]()
Nu cred că este de vină protecția din uși. Apa s-ar scurge prin găurile special practicate prin ușă pe prag. Mai plauzibil este geamul spate lăsat, am pățit și eu să găsesc geamul lăsat și ăsta a fost unul din motivele pentru care mi-am montat geamuri electrice pe spate. Poți verifica și starea chederului. Ca soluție îți recomand să mergi cu mașina la spălătorie, să-i dea bine cu jet de apă, tu să stai înăuntru și să observi pe unde se prelinge apa.
Mazda 3 Skyactive /Peugeot 206 1.4 HDI/Ford Ecosport
Apropo cu sistemul de inchidere al geamurilor spate as vrea sa schimb pozitia manivelelor, se poate, sau au doar o singura pozitie de montaj?
Last edited by dinoradu; 01-06-2012 at 12:29 AM.
Daca te referi doar la "manivela", da, se poate pune in orice pozitie
Mazda 3 Skyactive /Peugeot 206 1.4 HDI/Ford Ecosport
Si mie imi intra apa in masina, daca o parchez foarte putin inclinat, nu este pusa in boloboc (nivela)))) Am sa verific cu o coala A4 inchid usa peste ea si daca iese usor este clar ca trebuie marginea din fier pe care stau chederele infipte, ciocanita putin sa iasa mai in exterior, eu am luat 4 chedere noi acum cateva luni (1000 lei) si tot intra apa la greu. Ce porcarie.
Da, daca pana acum nu m-am enervat acum ar fi cazu! De asta vara mi-a intrat apa in dreapta spate, si nu va zic cat de urat mi-a mirosit pana s-a uscat. Am observat ca apa intra chiar si cand masina este la drept,ploi puternice cu vant.
Dar acum 3 zile la o ploaie care nici nu intra la aceasta categorie , am gasit apa direct in fata la sofer. Masina a fost lasat de fata si probabil de aici dar deja e a 4 oara cand gasesc apa, ba in fata la sofer sau in spate dreapta.Ma gandeam sa schimb cele 2 chedere dar observ ca cineva le-a schimbat pe toate 4 si degeaba, cum naiba e posibil asa ceva?Tare frustant mai este sa stai cu grija ca la o ploaie mai tare , aoleu iar gasesc apa in masina!!!
Fa proba cu spalatoria cum s-a spus mai sus, e o buba undeva, nu e normal sa intre apa inauntru.
Vezi ca s-ar putea sa fie infundate scurgerile la portiere.Eu sunt patit.Era infundat si se aduna apa in portiera pana se scurgea prin niste scurgeri aflate mai sus.Pt a desfunda trebuiesc desfacute fetele portierelor,apoi suflat cu un compresor.
si eu am patit-o cu apa in masina, scurgerile erau infundate si se si auzea apa in portiera cum se misca
Portierele au fost verificate personal , am si facut proba cu cateva sticle cu apa si totul a fost ok, curgea mai ceva ca la robinet. Doar in portierea dreapta spate am gasit putin noroi dar nu era suficient incat sa imi de a apa in habitaclu.
Problema asta o am si eu, rzvrazvan de curiozitate ai verificat partea de jos a chederului dupa sau in timpul unei ploi? La mine am observat ca se strage apa multa acolo si intra in masina de unde coboara sub presul din spate. Cand am apasat pe cheder am constatat ca e plin de apa si avea el cateva gaurele dar eu le-am marit si am mai facut altele si s-a ameliorat putin, dar nu a disparut problema![]()
Bookmarks