Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 90 of 90

Thread: Programare telecomanda cheie

  1. #76
    norishor's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti / Campina (uneori in weekend))
    Posts
    213
    Rep Power
    8
    Reprezentanta poate vedea doar codul cu care a venit masina pe baza seriei de sasiu. NU poate citi codul tau din cheie, din BSI sau din ECU injectie, unde acesta mai este stocat. BSI-ul este calculatorul de sub bord (de sub volan) care banuiesc ca intr-un trecut a fost inlocuit impreuna cu calculatorul de injectie.
    In rest, sustin in continuare ca s-ar putea repara cheia.
    Diagnoza PSA Tester ORIGINAL ->o722.222.577<- Reparatii chei telecomanda PSA

  2. #77
    Ghost Rider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    30
    Rep Power
    0
    Buna ziua.Am si eu o problema.Am pierdut cheia principala( aia cu butoane de deschis/inchis) iar acum o folosesc pe aia de rezerva.Am inteles ca una noua costa foarte mult..7 - 8 milioane.Ce solutie sa gasesc mai ieftina sa pot deschide masina din telecomanda si sa fac o noua cheie.Multumesc.O zi buna.

  3. #78
    durdut's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    BACAU
    Posts
    174
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by norishor View Post
    Reprezentanta poate vedea doar codul cu care a venit masina pe baza seriei de sasiu. NU poate citi codul tau din cheie, din BSI sau din ECU injectie, unde acesta mai este stocat. BSI-ul este calculatorul de sub bord (de sub volan) care banuiesc ca intr-un trecut a fost inlocuit impreuna cu calculatorul de injectie.
    In rest, sustin in continuare ca s-ar putea repara cheia.
    Asa este...dar pana la urma am gasit codul de pe cheie mea (de pe o factura service peugeot ) si am comandat o cheie noua...costa 410 lei si 41 lei programarea cheii noi...Sper sa mearga programarea cheii noi cu acelasi cod din cipul de pe cheia actuala (care imi functioneaza pt pornire)!!!

  4. #79
    norishor's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti / Campina (uneori in weekend))
    Posts
    213
    Rep Power
    8
    Tinem pumnii!
    Diagnoza PSA Tester ORIGINAL ->o722.222.577<- Reparatii chei telecomanda PSA

  5. #80

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    piatra neamt
    Age
    39
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Mie nu-mi merge telecomanda pt inchiderea masinii.
    Am comandat si eu cheia de la chinezi http://www.aliexpress.com/item/Remot...411679853.html.
    Intrebarea mea este daca pot lua numai modulul de la telecomanda sa-l pun pe cheia veche,sau trebuie invatata cheia noua(transponder+modul telecomanda) cu diagboxul?

  6. #81
    Vizitator monitor77's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Fagaras
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Salutari, stimati colegi !
    Ma poate ajuta cineva rezolvarea urmatoarei probleme :
    -la un 407 din 2007 nu pot incuia si descuia usile cu nici una din cele doua chei. Folosesc doar telecomanda, dar nu am rezerva cu care sa pot deschide usile in caz de navoie. Am fost pe la mine prin zona pe la "meseriasi" dar am primit de la fiecare opinie diferita. Ba ca e cilindrul de in care bag cheia de vina, ba ca e broasca, ba ca e modulul de confort...
    Mentionez ca lama cheii intra in butuc, se misca stanga - dreapta, dar nu actioneaza inchiderea.
    Multumesc anticipat !

  7. #82

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Deva
    Posts
    282
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by monitor77 View Post
    Mentionez ca lama cheii intra in butuc, se misca stanga - dreapta, dar nu actioneaza inchiderea.
    Multumesc anticipat !
    Pai daca se invarte cheia in broasca aproximativ 90 de grade, de buna seama ca e sarita vreo tija care leaga butucul cheii de restul broastei. Demontat capitonajul si privit mecanismul. Astea sunt lucruri simple. Trebuia sa lasi meseriasul care a zis ca e defecta broasca, sa rezolve el.

  8. #83
    Vizitator monitor77's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Fagaras
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Ai avut dreptate Alecu. Rezolvarea a fost simpla. Bila din capatul tijei care pleaca de la butuc spre broasca era sarita din locasul ei. Se putea rezolva si fara a desface interiorul usii. A trebuit slabit doar surubul de pe lateralul usii si a iesit butucul.
    Cel care a zis ca e defecta voia sa schimbe efectiv broasca, nu sa o repare. Imi lua o gramada de bani degeaba.
    Cred ca "meseriasii" astia sunt specializati doar pe nemtesti....

  9. #84

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    33
    Posts
    497
    Rep Power
    9
    Sunt specializati pe mai putina munca nu isi bate nimeni capul, mai usor e de schimbat o piesa.

  10. #85
    24krl's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Braila
    Age
    42
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by pif View Post
    Mie nu-mi merge telecomanda pt inchiderea masinii.
    Am comandat si eu cheia de la chinezi http://www.aliexpress.com/item/Remot...411679853.html.
    Intrebarea mea este daca pot lua numai modulul de la telecomanda sa-l pun pe cheia veche,sau trebuie invatata cheia noua(transponder+modul telecomanda) cu diagboxul?
    Cum ai rezolvat-o pana la urma? A mers cheia de la chinezi?

  11. #86

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Deva
    Posts
    282
    Rep Power
    11
    Cu PP2000 īn ce secțiune intrăm pantru a programa cipurile de chei ID46? Thanks.

  12. #87

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Deva
    Posts
    282
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by manu_cyb View Post
    Da, optiunile referitoare la inchidere sunt : Simple, Advanced si None.
    None = dezactivata.
    din postul #17

    Știi cumva la ce se referă modul Advanced?

  13. #88

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Deva
    Posts
    282
    Rep Power
    11
    Chestia e că pățesc și eu acum cu telecomenzile exact cum spuneai tu īn Postul #13 din 2012
    Nu mai reușesc să īmi sincronizez telecomanda. Am īncercat toate cele 4 variante de cheie cu și fără faruri de ceață. Am verificat și nu primesc niciun semnal radio īn COM 2000. Mergea foarte bine. Eu īn general folosesc telecomanda de la alarmă și foarte rar pe cea de pe cheie. Īntr-o zi am īncercat-o și am văzut că nu răspunde. Am verificat-o și cu un radio PMR pe 433 MHz și pare că emite unde radio.
    Acuma eu am o bănuială că, după ce mi-am īnfipt maneta de Cruise Control și am activat-o, s-a īntāmplat ceva care mi-a blocat recepția de la telecomandă. Credeți că ar fi posibil? Mă gāndesc să īncerc īntr-o zi să demontez maneta aia și să īncerc resincronizarea telecomenzii fără ea.
    Last edited by Alecu; 10-08-2018 at 09:44 PM.

  14. #89
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,058
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by Alecu View Post
    din postul #17

    Știi cumva la ce se referă modul Advanced?
    Posibil ca "avansat" sa insemne superinchiderea centralizata. Daca ai asa ceva atunci nu poti deschide nici din interior usile.
    Apoi mai este si modul de deschidere a usilor pasageri:
    -doar usa sofer, iar la a doua apasare si restul usilor
    -toate usile odata
    Last edited by salex; 14-08-2018 at 10:18 AM.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  15. #90
    Baby Lion
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    140
    Rep Power
    4
    Cum se pot sterge telecomenzile ca sa le resincronizez? Am 2 chei una cu telecomanda una fara cu care am cumparat masina si am vrut sa mai pun una chinezeasca.
    Am reinvatat chipurile la toate 3 si porneste motorul imi arata ca am 3 transpondere programate. Dar la telecomenzi imi arata 2 fara sa fi programat vreuna, cea chinezeasca nu merge si nu am reusit sa o programez. Telecomenzile nu se sterg si ele cand reprogramezi/programezi transponderele? la testele de semnal chinezaria nu face nimic pe PP2000, cealalta spune ce butoane apas.
    "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita."

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •