Se înlocuiesc clapetele la service, kitul de reparaţie e în jur de 80 ron.
Probabil au ramas intepenite valvele....sau cum dreaq s-or numi capacele alea care dirijeaza aerul.
Lupta STEAUA!!!
Se înlocuiesc clapetele la service, kitul de reparaţie e în jur de 80 ron.
Praguri gaurite. Azi am dus masina la facut.
???? Gaurite??? De rugina???
Pe mine m-a lovit unul, a intrat pe contrasens si, cu toate ca am iesit in afara soselei, tot mi-a ”ras” partea stanga. Mi-au schimbat la service pragul dar nu era asa afectat de rugina. Un tinichigiu mi-a spus ca mai tinea 5-6 ani.
Lupta STEAUA!!!
Da de rugina, gauri. Maine ma duc sa iau masina si daca mai sunt cele vechi acolo fac poze. Le-am schimbat prin sudura in puncte, nu autogen. La Peugeot nu schimba, trebuie programata si cand au scule, cel putin la Ploiesti nu au. Oricum 207 sta bine rau, la 208 deja sunt probleme dupa 3-4 ani.
Ai atins pragurile de borduri?
Lupta STEAUA!!!
Nu, deloc. S-a umflat vopseaua si sub ea erau gaurile .
Daca nu au aruncat pragul ala jumulit o sa pun poze aici
Lupta STEAUA!!!
@csaa, acum daca e sa facem o comparatie intre masini, 207 din 2007 a stat numai in garaj 165k, Nubira 2 din 2005 a stat in garaj 85k, Matiz din 2005 s stat numai afara 43k, Fabia 1 din 2007 a stat numai afara 110k, Fabia 1 tot din 2007 a stat numai afara 235k, prima cu pragurile varza este 207.
A mea are peste 200.000, fara garaj, doar in fata blocului.
Se pare ca ai avut ghinion.....sau aerul de la Vega e mai coroziv![]()
Lupta STEAUA!!!
Garajul mentine umiditatea, mai ales daca nu ai orificii de ventilare. Daca o tii afara, curentii de aer anuleaza efectele umiditatii uscand masina pe dedesubt.
Mazda 3 Skyactive sedan Revolution/Peugeot 206 X-Design 1.4 HDI
Nu am garajul inchis, o latura este deschisa, deci ventilatie a avut.
Adica tot Vega de vina
Lupta STEAUA!!!
Bookmarks