Page 290 of 290 FirstFirst ... 190240280286287288289290
Results 4,336 to 4,345 of 4345

Thread: Probleme intalnite la Peugeot 207

  1. #4336
    csaa's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    OLTENITA
    Age
    48
    Posts
    1,035
    Rep Power
    15
    He! He! Nu. Alta solutie
    Lupta STEAUA!!!

  2. #4337
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Question Eroare Temp Fault Engine

    Buna ziua
    Am un Peugeot 207 sw din anul 2011. De o saptamana imi afiseaza eroarea STOP. TEMP FAULT ENGINE.
    Stie cineva care este cauza si cum poate fi remediata? Multumesc anticipat.

  3. #4338

    Join Date
    May 2011
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    Buna.Am un peugeot 207 benzina din 2008.
    Recent a trebuit sa completez freon la instalatia de aer conditionat.
    Dupa asta mia aparut urmatoarea priblema : nu intotdeauna cupleaza compresorul de clima.O data da de 2 ori nu.Am vorbit cu cine a completat freonul si a spus ca alta ar trebui sa fie cauza.
    Totusi eu cred ca nu a completat suficient freon.
    Voi ce credeti ?Ce ar trebui sa fac sa mearga clima tot timpul ?
    Ventilatorul din habitaclu merge,butonul de ac se aprinde dar nu cupleaza compresorul cind face defectul.

  4. #4339
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Sibiu
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    salut,

    mai jos este shema electrica
    presiunea insuficienta este o cauza.

    instalatia mai depinde si de acel senzor de presiune si de cel de temperatura, ai putea sa le verifici (asta daca tot nu merge dupa ce esti sigur ca ai presiune suficienta)

    compresorul (bobina ambreiajului lui ) este cel cu trei fire de linga motorasul aeroterma (sub notatia cu rosu)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_1.jpg  
    Last edited by gabymilo1; 26-06-2020 at 12:33 PM.

  5. #4340

    Join Date
    May 2011
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    Stie cineva ce presiune trebuie sa indice manometru ?Pentru ca am de gind sa ma duc din nou la cel care a completat freonul si sa stiu daca e ok sau nu.Nu vreau sa demontez masina daca nu e nevoie.Prima data trebuie sa fiu sigur sigur ca nu e problema de freon.

  6. #4341
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Sibiu
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    verifica supapa de expansiune a aerului conditionat (prima poza)

    presiunile sint in a doua magine, depind de tipul de freon (nu se disting pe imagine dar arata 5,1 bar la fiecare dintre ele)

    L.E. - am facut captura doar cu valorile - se pot citi imaginea 3.

    sincer sint aproape sigur ca e valva defecta dupa simptomele pe care le descrii, te rog sa nu uiti sa postezi rezolvarea cind o ai, sint foarte curios.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 99.JPG   10.jpg   22.JPG  
    Last edited by gabymilo1; 26-06-2020 at 06:27 PM.

  7. #4342
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Sibiu
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    atentie ca programul de unde am luat imaginile are multe indicatii cu privire la clima.

    o nota atentioneaza ca presiunile de mai sus te pot ghida in a determina daca este cantitatea de refrigerant corecta dar nu sint concluzive in diagnoza (se mai fac si alte teste)

    sincer nu cred ca nu ai cantitatea corecta de freon, daca a pus robotelul pe ea ala isi cam face treaba.

  8. #4343

    Join Date
    May 2011
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    Astăzi a venit un prieten cu o instalație: am golit ,am făcut vacum și am băgat cantitatea corecta 450g de freon R134A.Acum sunt sigur ca am cantitatea necesara de freon.Rezultatul:nu merge.
    Maine ma apuc de controlat instalația electrica.
    E mașina soției,la ora la care iasă de la munca o pornește și merge clima.Daca oprește undeva a doua oara nu mai pornește.O fi sigur un senzor.
    P.S. unde e poziționata supapa aia ?Cel de presiune l-am văzut pe conducta subțire īn spate la motor.Ala de temperatura pe unde e ?Au o anumita valoare pe ohmmetru cānd sunt ok ?

  9. #4344
    Vizitator
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Sibiu
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    ar trebui mai intii sa faci o scanare cu o interfata pe cit posibil dedicata Peugeot pentru a fi sigur de corectitudinea gasirii erorilor.

    din cite stiu o defectiune a uneia din componentele electrice ar trebui sa genereze o eroare (daca e defect unul din senzori - presiune temperatura, il afiseaza).

    valva de care am zis nu cred ca e alimentata in vreun fel si s-ar putea sa fie plasata in compresor .

  10. #4345

    Join Date
    May 2011
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    37
    Rep Power
    0
    Asta o sa mai dureze.Am interfata dar am schimbat de curind hardul la laptop si am pus ssd si windows 10.Am incercat sa instalez pp2000 pe windows 10 pe 64 si nu merge.Cred ca trebuie sa pun win 7 pe alt hdd si sa incerc asa.

Page 290 of 290 FirstFirst ... 190240280286287288289290

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •