Page 91 of 91 FirstFirst ... 41818788899091
Results 1,351 to 1,364 of 1364

Thread: Probleme pornire

  1. #1351

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    bucuresti
    Age
    46
    Posts
    180
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by al3xx01 View Post
    Bună ziua, am un Peugeot 307 sw 1.6 hdi an 2007.
    A īnceput prin a porni mai greu, gen ca și cum nu ar fi avut motorina, dar pornea...am mers cu ea iar după ceva timp mi-a apărut īn bord "depollution fault" și nu mai trecea de 3000 rpm, am urcat o mica panta cu a 3-a, am simțit ca moare iar cānd am dat-o pe a 2-a s-a oprit și nu mai pornește, parca scotea și puțin fum negru, lucru care nu s-a īntāmplat pana acum. Am reușit sa o mai pornesc de 2 ori dar acum nu mai vrea deloc.
    EGR blocat pe deschis. Am patit-o si eu pe 31 august. Se afla in spatele filtrului de motorina. Poti sa-i scoti mufa de alimentare si-i vei creste turatia, dar nu si puterea. La mine a fost necesara inlocuirea lui. Am mers cu el blocat vreo 90 de km, pe care i-am parcurs in 4 ore si am imbatranit vreo 10 ani. Succes!
    Last edited by Cristi_M.; 19-09-2017 at 07:32 PM.

  2. #1352

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    craiova
    Age
    29
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by al3xx01 View Post
    Bună ziua, am un Peugeot 307 sw 1.6 hdi an 2007.
    A īnceput prin a porni mai greu, gen ca și cum nu ar fi avut motorina, dar pornea...am mers cu ea iar după ceva timp mi-a apărut īn bord "depollution fault" și nu mai trecea de 3000 rpm, am urcat o mica panta cu a 3-a, am simțit ca moare iar cānd am dat-o pe a 2-a s-a oprit și nu mai pornește, parca scotea și puțin fum negru, lucru care nu s-a īntāmplat pana acum. Am reușit sa o mai pornesc de 2 ori dar acum nu mai vrea deloc.
    Am rezolvat problema , am avut un injector defect

  3. #1353
    Baby Lion bulatvasile's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Straseni Moldova
    Age
    33
    Posts
    349
    Rep Power
    6
    Salutare. Am o problema cu masina. In mers sa pornit stergatoarele pe intermitent, nu mai functioneaza semnalizarile, nici radioul. La oprirea motorului, nu a mai repornit, nici cheia nu merge din telecomanda, nici luminile nu functioneaza, nimic nu merge. Numai lumina din plafiniera si demarorul īnvīrte si atīt. Ce poate fi? Am scos borna de la baterie pe o ora si tot nu porneste. Display-ul central functionează dar nu are iluminare, si nu indică nici o eroare. Poate sa verific ceva sigurante care raspund de respectivele sisteme?
    Peugeot 307 1.4HDI 68cp 2003 Ex: VW Golf 1.4 16v 1999

  4. #1354
    kokobau's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ro-Galati
    Posts
    376
    Rep Power
    12
    Pare a fi BSI defect.

  5. #1355
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    RO
    Posts
    89
    Rep Power
    2
    Poate e doar bateria descarcata.

  6. #1356
    Vizitator teo12's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Bacau
    Age
    30
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Electromotor sau baterie?

    Salut!In legatura cu pornirea,am si eu o problema.Prima data sa intamplat acum 2 zile,dimineata am vrut sa plec,am rasucit cheia s-au aprins marorii si cand am rasucit sa pornesc...nimic Dar absolut nimic,nici un zgomot,bazait,tacanit orice...Un prieten a venit cu bateria de pe masina lui,tot nimic.Claxon,faruri,casetofon toate mergeau fara probleme.In fine ,a pornit impinsa in 2 m fara probleme.Dupa care 2 zile a pornit normal la contact insa astazi iar problema,dupa ce am mers vreo 3 km am oprit si cand sa repornesc aceiasi treaba.Iar impinge,iar dracu sa o mai ia..am fost la service si cica bateria e naspa,65% dar e cam irelevant cred.Ce parere aveti?Despre ce poate fi vorba?Sincer daca o sa mai faca figuri din astea ma gandesc sa cumpar un electromotor nou
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 20180319_143421.jpg  

  7. #1357
    Baby Lion
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    bucuresti
    Posts
    316
    Rep Power
    5
    Posibil carbunii de la electromotor terminati sau ceva oxidat pe acolo.

  8. #1358
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Bucuresti
    Age
    23
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Probleme pornire Peugeot 307

    Salut! E prima oara cand scriu aici si imi cer scuze daca am postat gresit. Am si eu o problema cu Peugeot-ul meu. Acum o saptamana am plecat pe undeva pe la Voineasa, fara sa ma opresc pe drum , am ajuns la cazare, am oprit-o si peste 5 minute am vrut sa o pornesc sa o bag in parcare dar surpriza nu a pornit, electromotorul invarte dar nimic. Am lasat-o cam 1 ora apoi m-am dus sa verific daca porneste si a pornit. Peste doua zile cand am plecat , totul bine am pornit, am plecat, am ajuns la Bucuresti , am oprit-o si cand sa o pornesc, iar nu a mai vrut. Am facut acelasi lucru, am lasat-o sa se raceasca, am incercat si a mers. Problema a degenerat in urmatoarele zile, pe langa pornirea greoaie sau deloc , a inceput sa se opreasca in mers. Am ramas cu ea pe drum, am lasat-o 2 zile in parcarea de la serviciu , si intr-o noapte am reusit sa o aduc acasa pe roti. Astazi , m-am invartit cu ea pe langa casa,crezand ca s-a reparat de la Dumnezeu si am ramas cu ea in mijlocul drumului. S-a oprit in mers. Ce ma sfatuiti sa fac si ce credeti ca ar fi de vina? Multumesc.

  9. #1359
    sm_sm's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    alexandria
    Posts
    346
    Rep Power
    10
    O diagnoza cu scule dedicate Peugeot. Dar nu facuta de un ageamiu.
    Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj.

  10. #1360
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by MikeSrb View Post
    am oprit-o si peste 5 minute am vrut sa o pornesc sa o bag in parcare dar surpriza nu a pornit, electromotorul invarte dar nimic. ... S-a oprit in mers.
    De obicei este senzorul sincronizare arbore. Se gaseste pe partea distributiei, jos de tot. E undeva ascuns de roata dreapta.
    Scoti roata si decuplezi senzorul. Vezi sa nu aibe apa in interiorul mufei sau sa fie slab contactul.
    Incearca si vezi...
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  11. #1361
    adis's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Arad
    Posts
    53
    Rep Power
    12
    Posibil senzorul de impulsuri de la vibrochen sa nu mai functioneze in parametrii.
    La fel si la mine s-a manifestat o perioada, pornea la a doua cheie. Dupa ce am alternat intre benzina si GPL nu a mai avut manifestari pana a inceput sa cada tot mai rau.

    Recent m-am confruntat cu situatia, subit masina nu a mai pornit.
    Electromotorul invartea dar nici o tentativa de pornire.
    Bateria de pe masina a dat semne de slabiciune sistemul intrand repede in Economy mode, bateria a fost inlocuita si la pornire din cheie se manifesta la fel.
    Am observat ca pornea impinsa.
    La un momentdat a aparut eroarea Engine Polution Faulty, insemnand ca atunci este o problema la motor.
    In reprezentanta s-a depistat ca problema provenea de la senzorul de pe vibrochen care nu mai dadea informatiile necesare.
    Dupa schimbarea senzorului impulsuri, arbore cotit nu a mai fost nici o problema.
    Senzorul este pozitionat in dreapta filtrului de ulei sau in partea de jos fata de termostatul de la motor.

    307 T6 1.6 - 110CP + GPL BRC

  12. #1362
    adis's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Arad
    Posts
    53
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by H3llow33N View Post
    Salutare. 307 -le meu a inceput sa nu mai porneasca la prima cheie. De obicei, porneste la a treia incercare.
    Pana acum am schimbat, distributia, filtrul de aer si bujiile, plus rampa de injectie GPL care era moarta.

    Ma gandesc ca ar putea fi pompa de alimentare... Nu prea stiu cum sa o diagnostichez.
    Sau senzorul care determina pozitia pistoanelor la pornire(nu stiu cum se numeste).

    Vreo alta idee?
    Posibil senzorul de impulsuri de la vibrochen sa nu mai functioneze in parametrii.
    La fel si la mine s-a manifestat o perioada, pornea la a doua cheie. Dupa ce am alternat intre benzina si GPL nu a mai avut manifestari pana a inceput sa cada tot mai rau.

    Recent m-am confruntat cu situatia, subit masina nu a mai pornit.
    Electromotorul invartea dar nici o tentativa de pornire.
    Bateria de pe masina a dat semne de slabiciune sistemul intrand repede in Economy mode, bateria a fost inlocuita si la pornire din cheie se manifesta la fel.
    Am observat ca pornea impinsa.
    La un momentdat a aparut eroarea Engine Polution Faulty, insemnand ca atunci este o problema la motor.
    In reprezentanta s-a depistat ca problema provenea de la senzorul de pe vibrochen care nu mai dadea informatiile necesare.
    Dupa schimbarea senzorului impulsuri, arbore cotit nu a mai fost nici o problema.
    Senzorul este pozitionat in dreapta filtrului de ulei sau in partea de jos fata de termostatul de la motor.
    307 T6 1.6 - 110CP + GPL BRC

  13. #1363
    H3llow33N's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    30
    Posts
    791
    Rep Power
    9
    Tocmai cautam postul meu de acum 4 ani .
    Masina a ajuns la cumnata mea si cumva tot eu ma ocup de ea.
    De ceva timp nu porneste decat cand vrea ea. Am pus o diagnoza pe ea, cod de eroare p0336. Am schimbat senzorul de turatie (management motor) cu unul identic cu cel dinainte(ERA). Face la fel.

    Daca pune contactul de 3-4 ori inainte sa dea la automat masina porneste de fiecare data, dar mai balbait.
    Acum as zice ca e pompa. Aveti idee dum as putea sa vad daca face presiune suficienta?

    In plus, are colectorul de vapori de ulei rupt, l-am petecit cu niste banda adeziva din aluminiu. Ar putea trage aer fals pe acolo? Simptomele au aparut inainte sa umblu acolo.
    307 1.6 16V benzina+GPL 110cp ± ?%

  14. #1364
    H3llow33N's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    30
    Posts
    791
    Rep Power
    9
    Concluzia-> pompa de alimentare in afara parametrilor. Am pus una orginala SH si merge perfect.
    Pompa + colectorul de vapori 170 RON.
    307 1.6 16V benzina+GPL 110cp ± ?%

Page 91 of 91 FirstFirst ... 41818788899091

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •