Page 52 of 53 FirstFirst ... 242484950515253 LastLast
Results 766 to 780 of 792

Thread: Climatizare / Aer Conditionat / Clima - probleme, intretinere, modificari

  1. #766
    Vizitator
    Join Date
    May 2016
    Location
    Timișoara
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by salex View Post
    Imbinarea e cu mufa "click-fit". Pentru desfacere trebuie impins INTERIORUL acelui disc mare, apoi tragi de capete. Imbinarea are si garnituri de etansare. Pentru reconectare e nevoie doar sa impingi capetele unul in altul.

    Exista scula pentru desfacut, dar o poti confectiona si tu dintr-o teava mai mare ca diametrul tevii, cu care sa poti impinge pe interior acel disc.
    Atentie: capatul pe unde impingi are practicata o bercuire (guler), de asta trebuie ca piesa manufacturata sa fie ceva mai mare ca diametrul tevii.

    Detalii:
    https://mega.nz/#!RUxnGaZb!C0yG9AfWc...GlL7JrJoR62fjU
    Am reusit sa scot aceea imbinare dintre cele 2 tevi cu un plastic taiat dintr-o teava de scurgere de la o chiuveta veche , multumesc pentru informatii referitoare la imbinarea *click-fit* . Totul este mai usor cand ai un inceput concret.

  2. #767
    Baby Lion
    Join Date
    May 2017
    Location
    Maia Judetul Ialomita
    Posts
    123
    Rep Power
    0
    Salutare, am și eu o problema la al meu leuț, mii se aprinde beculetul de la A/C îmi licare de 2. Ori după care rămâne aprins și electroventilator-ul nu îmi pornește... Mai exact nu îmi merge aerul condiționat..

  3. #768
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    România
    Posts
    50
    Rep Power
    1
    Posibil freon lipsa.

  4. #769
    Baby Lion
    Join Date
    May 2017
    Location
    Maia Judetul Ialomita
    Posts
    123
    Rep Power
    0
    Pai ce treaba are freon-ul dacă nu îmi pornește electroventilator ul? În oraș îmi urca apa pana la 95 de grade și tot nu îmi pornește..

  5. #770
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    România
    Posts
    50
    Rep Power
    1
    Ventilatorul pornește la 98, dă-i talpa sa treci de 98, atunci vezi dacă îți merge ventilatorul.
    Dacă nu ai freon, nu pleacă compresorul, implicit nici ventilatorul.

  6. #771
    Baby Lion
    Join Date
    May 2017
    Location
    Maia Judetul Ialomita
    Posts
    123
    Rep Power
    0
    Mhm.. O sa încerc sa bag freon.. Deși nu cred ca este din cauza la freon pentru ca nu îmi pleacă electroventilatorul.. A urcat apa și la 100 de grade și degeaba.. Sau sa fie de vina compresorul..

  7. #772
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    România
    Posts
    50
    Rep Power
    1
    Cauze pot fi multe, verifica mai întâi freonul.

  8. #773
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Bragadiru
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Radiator AC

    Salut! Am și eu nevoie de ajutorul vostru. Am cumpărat un radiator pentru AC și în pachet am și un set de oring(2 mai mari și unul mai mic) . Nu știu unde ar trebui sa le pun. Mulțumesc anticipat!

  9. #774
    Baby Lion crysti79's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    366
    Rep Power
    8
    De ceva vreme, intampin ceva probleme in functionarea aerului conditionat manual de pe C3. Mai exact, compresorul cupleaza si decupleaza foarte des, zgomotos. Am fost la cei care mi-au umplut instalatia anul trecut si mi-au spus ca din punctul lor de vedere este in regula, baga rece, presiunea este buna atat pe joasa, cat si pe inalta, fara fluctuatii, dar considera ca ceva comanda aiurea compresorul. Sa merg la un electrician, mecanic, sa fac o diagnoza. Am facut si acest lucru, totul in ordine. Electroventilatorul a fost testat si cupleaza pe ambele trepte, masina baga rece, dar cupleaza si decupleaza foarte des. Cand s-a trecut pe treapta 4 a aerotermei, a inceput sa functioneze cum stiam inainte. Raspunsul a fost ca asa este pilotat. Problema este ca nu asa functiona, deci ceva s-a intamplat.
    Mersul acesta se traduce si printr-un consum mult marit, socuri in functionarea motorului. Cand cupleaza se simte destul de tare cum trage din puterea motorului, la turatii mici parca se face frana de motor, iar la decuplare isi ia demaraj. Fara aer, consumul este bun.
    Last edited by crysti79; 05-09-2018 at 09:45 AM.

  10. #775
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Constanta
    Posts
    29
    Rep Power
    0
    pot fi mai multe cauze...

    1) freon mai mult decat trebuie in instalatie...compresorul este decuplat deoarece senzorul termic din vaporizator ajunge rapid la 1-1.5 grade Celsius (se evita astfel inghetarea vaporizatorului)...compresorul este apoi cuplat cand ajunge la cca 2-3 grade
    2) radiatorul de ac (condensorul) nu isi face treaba..adica murdar,frunze etc...daca gazul comprimat nu este racit suficient ajungem sa dea afara presostatul de inalta presiune
    3) electroventilatorul nu porneste la cuplarea ac - obtinem acelasi efect ca la pct 2
    4) presostat defect - cupleaza - decupleaza aiurea
    daca spui ca instalatia face rece bine si a fost incarcat fara vidarea instalatiei si introducerea unei cantitati precise de freon tind sa cred ca ti se intampla ce este descris la pct 1

  11. #776
    Baby Lion crysti79's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    366
    Rep Power
    8
    1) Am luat si eu in calcul asta, dar Incarcarea a fost facuta pe o statie de incarcare Bosch. Am urmarit cu atentie si s-au urmat toti pasii: golire, vidare, umplere cu freon, ulei si substanta de contrast. Am si bonul scos de aparat.
    2) condensorul a fost verificat vizual, nu este obturat pe exterior. Intr-adevar, este cel original al masinii, are ceva lamele strambe, mai ales de la spalatorie. M-am gandit sa nu fie vreo problema pe interior.
    3) GMV a fost verificat cu Lexia, functioneaza pe ambele trepte. L-am suspectat si eu, deoarece compresorul functionand putin timp, nu trecea pe treapta a doua decat daca temperatura apei ajungea la temperatura prescrisa. Cand se incinge motorul, se aude cum trece pe treapta a doua.
    4) m-am gandit si eu la presostat. Acum doi ani am schimbat conducta de inalta, cea cu presostatul. Am luat una de la dezmembrari in stare excelenta, parca era noua. Mi-a trimis-o cu presostatul si oringurile pe ea. Am zis sa pun presostatul de pe a mea si sa incerc. Dar daca pana anul acesta a functionat bine, ma indoiesc ca ar fi.
    Am zis ca mai incerc si varianta sa golesc instalatia si sa o umplu iar sa vad daca are acelasi comportament. Cu Lexia pe masina, la cuplarea treptei 4 a aerotermei, comportamentul se modifica, in sensul ca revenea la mersul pe care il stiam.
    Mecanicul mi-a spus sa incerc la cineva care se ocupa doar cu instalatii de climatizare. Momentan nu este in localitate, vine luni. Am vorbit si vad ce iese.
    Multumesc pentru idei! O sa revin daca rezolv ceva.

  12. #777
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Constanta
    Posts
    29
    Rep Power
    0
    Succes, sa ne spui cum ai rezolvat

  13. #778
    Baby Lion crysti79's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    366
    Rep Power
    8
    Am fost azi la cei care mi-au incarcat instalatia si i-am rugat sa scoata tot, sa videze si sa incarce. Au recuperat 415 gr. freon si 3 ml ulei. S-a reincarcat cu 450 gr freon si 8 ml. ulei. Compresorul face la fel.
    Au ridicat masina, au decuplat conectorul galben al compresorului si au zis ca vine curent continuu, nu are fluctuatii. Au zis ei ca nu ar fi de vina comanda data din masina si ar fi problema pe compresor.
    Au verificat fulia si ambreiajul si au zis ca are o distanta putin cam mare, dar e normal din cauza uzurii. Era si putin ruginit acolo. A incercat cu un cleste sa stranga putin platoul acela sa vedem daca se schimba ceva. Doar zgomotul nu mai e asa pregnant, s-a atenuat destul de mult. Au zis sa caute un ansamblu fulie+bobina la ei sa facem o proba ca sa nu cumpar degeaba piesele.

  14. #779
    Baby Lion crysti79's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    366
    Rep Power
    8
    Am fost azi la cineva specializat numai pe instalatii de climatizare. Dupa verificari, mi-a garantat ca este senzorul de temperatura de pe vaporizator. Il pot comanda eu, dar imi va face si el o oferta de pret. Problema ar fi ca ar trebui demontat tot bordul, din ce mi-a spus, si dureaza doua zile.
    L.E. - am cerut o oferta de pe un site cunoscut, pret 250 lei senzorul pe original. Trebuie achitat integral inainte fara posibilitate de retur (ca la ...). Este mult mai ieftin in reprezentanta, de unde cred ca il voi comanda.

  15. #780
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Constanta
    Posts
    29
    Rep Power
    0
    se poate verifica usor pe PP2000 daca functioneaza corect senzorul din evaporator...in cazul tau pe Lexia, daca programul are aceleasi caracteristici ca PP2000...

Page 52 of 53 FirstFirst ... 242484950515253 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •