Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112
Results 166 to 180 of 180

Thread: Interfata diagnoza Peugeot

  1. #166
    skipper's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    B
    Posts
    127
    Rep Power
    13
    Si alea noi, pe bluetooth, de se gasesc pe ebay.de? Si alea tot numai pe 32 biti?

  2. #167
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,045
    Rep Power
    11
    Din ce am citit, toti scriu despre platforma Windows fara nici un fel de adaugire 32/64bit.
    De obicei, cand nu se precizeaza nimic, se subintelege 32bit.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  3. #168
    kokobau's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ro-Galati
    Posts
    372
    Rep Power
    12
    La prima incercare si eu am avut aceiasi eroare, nu am reusit pana nu am reinstalat windows 7 si am formatat partitia "c".
    2008, 1.6 HDi 92, CV PILOTATA, S&S; Ex: 307SW,2.0HDI 107, ex.FAP

  4. #169
    Vizitator M!B's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Va salut. Deranjez si eu cu o intrebare. De doua zile ma chinui sa instalez diagbox si nu reusesc. Ajung pana la pasul instalarii update 7.74, dar apoi la verificare activare imi da eroare si zice ca activarea nu s-a reusit si nu mai merge. Am mers pe activarea scary01, copiere peste fisierul APPDIAG.SYS si totul merge perfect pana la instalarea de la versiunea 7.66 la versiunea 7.74. Folosesc masina virtuala cu win 7 pe 32.
    Daca aveti o solutie apreciez, pentru ca deja am obosit cate reinstalari am facut fara succes.
    Stima.

  5. #170
    Baby Lion
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    137
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by M!B View Post
    Va salut. Deranjez si eu cu o intrebare. De doua zile ma chinui sa instalez diagbox si nu reusesc. Ajung pana la pasul instalarii update 7.74, dar apoi la verificare activare imi da eroare si zice ca activarea nu s-a reusit si nu mai merge. Am mers pe activarea scary01, copiere peste fisierul APPDIAG.SYS si totul merge perfect pana la instalarea de la versiunea 7.66 la versiunea 7.74. Folosesc masina virtuala cu win 7 pe 32.
    Daca aveti o solutie apreciez, pentru ca deja am obosit cate reinstalari am facut fara succes.
    Stima.
    Daca ti-a mers dupa ce ai pus APPDIAG.SYS inseamna ca ai netul deschis, el trebuie inchis.
    Dece iti trebuie peste7.66?
    "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita."

  6. #171
    Vizitator M!B's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Corin View Post
    Daca ti-a mers dupa ce ai pus APPDIAG.SYS inseamna ca ai netul deschis, el trebuie inchis.
    Dece iti trebuie peste7.66?
    Netul este inchis, antivirus dezactivat. Sincer habar nu am. Am achizitionat un 508 gt din 2011 de o saptamana și un tester pt diagnoza (avand cateva erori. ex: nu functioneaza pilotul automat). M-am gandit ca fiind utima versiune asta merge. Este diferenta mare intre 7.66 si 7.83? Merci.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Image.jpg  
    Last edited by M!B; 25-03-2018 at 01:11 PM.

  7. #172
    Puya's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    UK
    Age
    29
    Posts
    671
    Rep Power
    11
    Am instalat si eu aseara pe WIndows 10 64 bit diagbox. Tot pe la 7.66 mi-a dat si mie treba asta cu activarea si am dat click drepta pe iconita de Diagbox , Propietati - Compatibilitate - Run this program in compatibility mode for : Windows XP. Apoi deschizi DiagBox`ul si nu mai da eroarea cu activarea.
    Edit : Intre update-uri nu am copiat niciun fisier nicaieri si nici internetul nu l-am oprit.
    Peugeot 308 , 1.6 VTI

  8. #173
    Baby Lion
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    137
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by M!B View Post
    Netul este inchis, antivirus dezactivat. Sincer habar nu am. Am achizitionat un 508 gt din 2011 de o saptamana și un tester pt diagnoza (avand cateva erori. ex: nu functioneaza pilotul automat). M-am gandit ca fiind utima versiune asta merge. Este diferenta mare intre 7.66 si 7.83? Merci.
    Eu nu ma joc cu interfata pe ecu iar in rest merge orice versiune de la 7.57. Nu cred ca e nimic nou pentru 508 de la 7.66 la 7.83. Daca merge versiunea care nu mai sta sa scaneze tot, e foarte buna. La 7.57 trebuie sa astept sa scaneze tot.

    Eu pe vBox am activata placa de retea ca altfel nu merge dar e deconectata. Ai pe la meniu pe sus sa o debifezi
    Last edited by Corin; 27-03-2018 at 12:27 AM.
    "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita."

  9. #174
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,045
    Rep Power
    11
    DiagBoxul are cateva secrete pe care daca nu le cunosti te ia durerea de cap:
    -trebuie instalat dintr-un CD sau disc montat din ISO (nu-l dezarhivati pentru ca da eroare dupa instalare)
    -unele update-uri mai vechi au denumiri frantuzesti (trebuie redenumite, pt ca altfel nu se pot rula)
    -unele update-uri (putine, ce-i drept) trebuie rulate ca Administrator
    -DB are nevoie de o placa de retea fizica sau virtuala pentru ca se foloseste de MAC-ul placii
    -daca aveti DB instalat in virtual si reinstalati sistemul gazda (nevirtual) trebuie sa salvati MAC-ul placii din virtual si sa-l rescrieti inapoi dupa reinstalare
    -daca placa virtuala va avea alt MAC fata de cel de la instalare va apare fereastra de la mesajul #171, in care observati ca NU mai exista activarea manuala!
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  10. #175
    Vizitator M!B's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Bucuresti
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by salex View Post
    DiagBoxul are cateva secrete pe care daca nu le cunosti te ia durerea de cap:
    ...
    -DB are nevoie de o placa de retea fizica sau virtuala pentru ca se foloseste de MAC-ul placii
    -daca aveti DB instalat in virtual si reinstalati sistemul gazda (nevirtual) trebuie sa salvati MAC-ul placii din virtual si sa-l rescrieti inapoi dupa reinstalare
    -daca placa virtuala va avea alt MAC fata de cel de la instalare va apare fereastra de la mesajul #171, in care observati ca NU mai exista activarea manuala!
    Salut. De aici m-ai pierdut. Primele trei puncte respectat intocmai. Pentru următoarele... Eu am instalat in vBox - win 7, cu totul functional, inclusiv placa de retea, cu net activ. Dupa instalare am facut update la win apoi am oprit netul (asa cum se vede si in poza) si am inceput sa instalez. A mers totul snur pana la 7.66 cand am primit eroarea asta.
    Am instalat pe masina virtuala pentru ca anterior am incercat instalarea pe win 10 de 64 si a mers tot pana la 7.66 cu aceeasi eroare.
    Corin nici eu nu ma joc cu interfata, dar vreau sa rezolv cateva probleme, printre care pilotul automat (cc) care functioneaza 3-4 km apoi se decupleaza si ramane pe pauza. Probabil este un senzor defect si sa vad care.
    Multumesc pentru raspuns.

  11. #176
    Vizitator
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    23
    Rep Power
    0
    E careva din Bucuresti care are diagnoza PSA si ma poate ajuta in seara asta/maine cu un test la un 508? Eventual o regenerare fortata de filtru.
    Multumesc

  12. #177
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    94
    Rep Power
    2
    Am stat o zi și am făcut o mașină virtuală cu totul instalat și configurat perfect - cu placă de rețea prezentă, dar prost configurată ca să nu iasă Ón internet nici din greșeală. Merge perfect, e pe XP 32 curat, cu licență. Are Diagbox 7.83. Nu aș mai avea răbdare să instalez iar toate update-urile alea. )

  13. #178
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    Buna ziua! In Cluj ma poate ajuta cineva cu o diagnoza la Leul meu? 508 1.6 diesel

  14. #179
    Vizitator nutu's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    GL
    Posts
    92
    Rep Power
    4
    are cineva experiente cu Diagnoza pe bluetooth PSA COM ? (am gasit pe ebay si costain jur de 200lei) Caut o alternativa mai simplu de instalat/utilizat dar sa aiba in acelasi timp majoritatea functiilor parametri/erori/adaptari de baza ( gen centuri, oglinzi, etc)


    am avut acum cativa ani Diagbox - are intradevar cam toate functiile posibile dar nu vreau sa imi mai bat capul cu ea. acum am laptop cu windows 10. diagbox este destul de complicat de instalat si e pretentioasa la sistemul de operare. Eu am reusit sa o instalez doar pe windows XP, motiv pentru care am si vandut-o odata cu masina. De ceva timp am revenit la peugeot si caut o diagnoza pt uz personal.
    Peugeot 508 sw 1,6 e-hdi 112 (EX: Peugeot 407 coupe facelift 2010 - 2,0hdi 165)

  15. #180
    Vizitator nutu's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    GL
    Posts
    92
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Gabi04 View Post
    acestea sunt universale. am si eu ceva similar cu bluetooth pe android ( torque se cheama aplicatia) poti vedea cu ea parametri motor in timp real si poti citi/sterge erori doar pe adresa motor. eorrile sung generale. nu vor fi detaliate ca la diagbox sau ceva dedicat peugeot
    Peugeot 508 sw 1,6 e-hdi 112 (EX: Peugeot 407 coupe facelift 2010 - 2,0hdi 165)

Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •