Page 11 of 12 FirstFirst ... 789101112 LastLast
Results 151 to 165 of 180

Thread: Interfata diagnoza Peugeot

  1. #151
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Romānia
    Posts
    50
    Rep Power
    1
    Va salut, de unde as putea cumpara un cablu obd2 - usb?
    Am descarcat DiagBox v.7.02, mai am nevoie doar de cablu sau imi mai trebuie si altceva?
    Multumesc.

  2. #152
    Baby Lion
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    140
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by nelu_242000 View Post
    Va salut, de unde as putea cumpara un cablu obd2 - usb?
    Am descarcat DiagBox v.7.02, mai am nevoie doar de cablu sau imi mai trebuie si altceva?
    Multumesc.
    Ai citi macar primul post/pagina?
    "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita."

  3. #153
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Romānia
    Posts
    50
    Rep Power
    1
    Le-am citit chiar pe toate! Si nu am ajuns la o concluzie!
    Deci, am softul, mai trebuie doar cablul sau si altceva ?

  4. #154
    Baby Lion
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buzau
    Posts
    140
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by GsmWorld View Post
    Salut.
    Ajutati-ma va rog cu o informatie: vreau sa-mi cumpar o interfata diagnoza de pe net (am gasit la +- 500 ron) si ma intereseaza sa stiu cat sunt de bune, mai exact ce poate face fata de cea originala din reprezentanta.
    Un raspuns

    Quote Originally Posted by Ionut159 View Post
    Uite aici.
    Un link
    Toate in primele 4 posturi
    "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita."

  5. #155
    turbojack's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Cluj
    Age
    51
    Posts
    5,763
    Rep Power
    20
    Interfata plus cunostinte .

  6. #156
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Romānia
    Posts
    50
    Rep Power
    1
    Deci cu un cablu obd2-usb + softu nu reusesc nimic.
    Mai am nevoie si de cutiuta aceea .
    Multumesc frumos.
    O seara placuta.

  7. #157
    Vizitator
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Brasov
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Nu exista "cablu OBD2-USB". Ceea ce iti imaginezi tu este o interfata de diagnoza auto. De obicei acestea sunt echipamnete foarte scumpe desi se mai gasesc copii chinezesti care sunt mai ieftine.

  8. #158
    nelux's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Constanta
    Posts
    343
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by salex View Post
    Salut,
    Un raspuns de la o sursa sigura: https://www.cartechnology.co.uk/show...0148#pid190148
    Salex, multzam for info!
    Peugeot 407, 2.0L - 140Cp Benzina

  9. #159
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    94
    Rep Power
    2

  10. #160
    andy's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    BUCURESTI/MORENI
    Age
    35
    Posts
    517
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by SuperGiGi View Post
    Nu stiu exact ce face dar omu e jepcar pe fata,la chinezi e 36-50$ si el cere 540lei
    307 2.0 HDI 110 ,508 2.0HDI 163->193

  11. #161
    Vizitator
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    94
    Rep Power
    2
    Da, asta am observat și eu, la căutare pe Google.

  12. #162
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    V DORNEI
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Buna, am dezarhivat imaginea si am incercat sa o instalez dupa dezarhivare. Dar, dupa mesajul tau, am instalat ultraiso, si am instalat diagboxul conform instructajului pe care l-am primit cand am cumparat diagnoza. Tot degeaba, acelasi mesaj. Se deschide, apare in coltul din dreapta sus 7.01, imi apare mesajul cu activarea, ii dau clic pe activare manuala, introduc "scary01" (fara ghilimele), ii dau ok, astept si imi apare mesajul "actication failed (error 0)".






    Saut , am si eu aceeasi problema cu instalarea diagbox 7.xx si mie la activare cu scary01 apare acelasi mesaj . Cum ai reusit sa instalezi diagboxul?

  13. #163
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    Eroarea e de la faptul ca TREBUIE sa instalezi DiagBox:
    -de pe un CD/DVD fizic
    -sau CD/DVD virtual (imagine montata ca disc)
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  14. #164
    skipper's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    B
    Posts
    130
    Rep Power
    13
    A gasit careva vreo varianta ce se poate instala pe Windows 7 sau 10 direct fara emulator de XP?

  15. #165
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    42
    Posts
    2,059
    Rep Power
    11
    Nu iti trebuie neaparat XP. Trebuie sa fie doar pe 32biti.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

Page 11 of 12 FirstFirst ... 789101112 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •