si bine v-am gasit. Posesor de 508sw din TM, caut sa am o relatie cu el reciproc avantajoasa asa ca ma documentez.
Salutare tuturor.
Ma numesc Bogdan,sunt din Bv si de curand am intrat in posesia unui frumos 607
Am intrat pe acest forum pt a ma documenta si pt a cere ajutor la nevoie
Multumesc
si bine v-am gasit. Posesor de 508sw din TM, caut sa am o relatie cu el reciproc avantajoasa asa ca ma documentez.
Ma numesc Liviu, detin un Peugeot 307,din 2003, cu care am mers pana prin 2012,cand am trecut la Land-Rover. Acum am reintrat in posesia leului si m-am apucat de bricolat una alta pe la masina.
Salut sunt un nou posesor de Peugeot 307 Facelift 2008 1.6 Benzina din Constanta!
Salutare - Sunt un fan īnrăit VW și Audi. Īnsă, īn jungla urbană din București sunt salvat doar de micul Peugeot 107![]()
Salut baieti,numele meu este Silviu si sunt proaspatul posesor al unui mic leu 206 1.4HDI eco fabricatie 2005.
Salutari. Ma numesc Laurentiu si de o saptamana sunt fericitul posesor al unui 407SW, masina mult visata.
Salutare dragilor !
Detin un Citroen C4 GP iar sotia un Peugeot 308 CC
Salutare tuturor.
Salut cine ma poate ajuta cu o problema ?
salut, ma numesc Adrian sunt din brasov , detin un peugeot 206 sedan , am ajuns pe forum cautand cum sa instalez un aux pe masina mea , as aprecia daca imi poate da cineva cateva sfaturi
Salutare!
Ma numesc Liviu, sunt din Bucuresti si detin un 207 1.4 90 de cai din 2007. Am ajuns pe forum pentru a cauta piese SH si alte detalii legate de masina.
Multumesc!
Va salut si eu , sunt posesor de Pejo 308 SW 1.6 e-HDI din 2012 .
Ziua buna,d-lor si salutari tuturor!De vreo 2 sapt sunt si eu posesorul unui 307,an 2003,1.4 benzina.Deocamdata se prezinta bine;vedem mai tarziu!Imi place forumul si,deocamdata,am gasit imformatii folositoare.
Bookmarks