Deja le-am schimbat pe cele de la panoul de climatizare, mai am pe cele de la ceasul de bord. Vroiam sa stiu daca are cineva un tutorial ca sa nu o mai i-au pe ghicite, atata tot![]()
Eu le-am schimbat intial becurile deasupra schimbatorului de viteze. Si ulterior am defacut in bucatele si marele " ceas " cu indicatoare . Acolo e problema cu schimbatul, pentru ca nu sunt becuri de bord, ci leduri care sunt lipite, deci e nevoie de un eletrician, sa le dezlipeasca si sa le lipeasca pe cele noi, si nu stiu daca se merita. Eu am revenit la culorile originale, pentru ca provoaca o senzatie de liniste si siguranta. Daca doresti iti poti da mai multe detalii .
0740/204924 - mobil number B H 87 G L I
my car : pejo 107 GLIu
Deja le-am schimbat pe cele de la panoul de climatizare, mai am pe cele de la ceasul de bord. Vroiam sa stiu daca are cineva un tutorial ca sa nu o mai i-au pe ghicite, atata tot![]()
Last edited by barmanu; 05-07-2010 at 12:32 PM.
da ceva caiuti indesati in motor ???
nimeni??
peisagistica place multora dar nie imi plac roti incinse
Vezi postul meu, #217 de pe pagina anterioara cam cu ce ai putea sa ii faci pentru mai multi cai putere.
buna tuturor ce sa zic is si eu membru nou a clanului BUBU, desi bubu a mea are deja 61.000 de km , pana akm la ea am pus un kit xenon cu care tot am probleme (tot imi pica becu in far) mama lui de vanzator , o toba sport,inchidere centralizata , 2 boxe hifonics de 280 de w si urmeaza sa mai pun akm alte 2 boxe in fata , sa-mi pun niste capace noi ca 2 din ele sau dus in canale
si si si etc vreau multe bani trebuie
![]()
Last edited by strainu; 29-07-2010 at 02:21 PM. Reason: prea multe fețe zāmbitoare
Bookmarks