Am o intrebare(again!Originally Posted by coyote
)....daca voi cumpara un mp3 player de altundeva decta de la peugeot,si-l voi monta altundeva decat la peugeot,imi voi pierde garantia?
Da-i inainte daca ai cu ce. Masinutza merita toata atentia, dupa parerea mea.
Am o intrebare(again!Originally Posted by coyote
)....daca voi cumpara un mp3 player de altundeva decta de la peugeot,si-l voi monta altundeva decat la peugeot,imi voi pierde garantia?
Hehe!Vezi si tu threadul dedicat, e destul de cuprinzator
http://www.peugeotclubromania.ro/for...ead.php?t=3386
Peugeot 107 1.0E Rosu
Fooooarte cuprinzator,multumesc mult....am ramas cu un gust amar...,dupa ce am vazut acolo...Originally Posted by strainu
sall all va arat acum buburuza mea inca mai am de lucru la ea ...mai imi trebuie jante pe care saptamina viitoare le schimb si folie albastra nichel pe geamuri
WOW! Impresionant... Te-a costat mult? Si ce jante iti pui?
P.S. Eu as fi facut ceva cu sigla aia de pe capota, dar asta e chestie de gust.
Peugeot 107 1.0E Rosu
sa o conduci sanatos ... cat te-a costat bodypaintul ? si jante? detaliidimensiuni si pret
nu-s indiscret, asa-i?
de costat ma costat 700 e iar de jante inca nu pot sa zic nimik pina duminica viit cind ma duc in germania si le aleg la fata lokuluiOriginally Posted by barmanu
poi ce era sa fac cu sigla?? da-mi tu o idee poate poate o schimb cumvaOriginally Posted by strainu
iar desenul nu e gata inca mai trebuie sa-i termin coada la cobra in continuare pe bara din fata si poate atunci ma bag si in sigla de la pejo
aa si sa nu uit iam pus si 2 tevi de esapament pe spate:naughty:stiu ca nu-s aliniate perfect dar altfel nu puteam sa le pus vb romanului las ca din avion nu se vede![]()
Last edited by coyote; 04-06-2007 at 02:29 PM.
Hmmm...nu-mi dau seama cum se vede pe viu, dar din poze mi se pare ca ar da bine pe negru, ceva in genul asta. Oricum, precautie maxima, ar fi pacat sa strici bunatate de pozaOriginally Posted by a6vip96
![]()
Peugeot 107 1.0E Rosu
Salut, ceva tuning audio.....cat de cat.....:whistling:
Total: aprox. 300euro.
Last edited by marius_u_f; 04-07-2007 at 06:34 PM.
300 euro cu monitoru ala cu tot ???![]()
Da! Numa ca nu l-am luat de nou.A fost second si a costat 2mil![]()
.Am avut noroc cu el ca ii fully functional!
Dvd-playerul l-am luat din austria(70euro), amplif MNC nu stiu sigur ce model ii la 100euro, subwoofer-ul tot 100euro.Bine, ar mai trebui lucrat la ,,inalte", inca nu sunt hotarat ce model(marca) sa aleg.![]()
Last edited by marius_u_f; 05-07-2007 at 02:50 AM.
amplifu din cate vad e Hurricane V- Type insa nu stiu ce putere are , 200 , 400 sau 600 W :d Felicitari la combinatie![]()
De 400. Mai mult ca sigurOriginally Posted by barmanu
![]()
capac torpedo 2o9 ron cu tot cu tva, in craiova la dealer pug simode . Si scrumiera de Logan , 20 ron. Iar lumina pt scrumiera ...relativ simplu ! o sa pun si poza.
Last edited by dummy; 04-02-2008 at 01:18 PM.
Bookmarks