Sa-l stapanesti sanatos si te asteptam la intalniri (cand se vor tine) sa o vedem live.
Numai bine,
De la un ford fiesta mk3.5 SI 1.6 16v 90cp am trecut la 206 1,4 68cp hdi si sunt foarte multumit de ea
Pai si de ce il tii "ascuns"? Nu vrei sa te claxonam prin oras?) Sa-l stapanesti sanatos si bun venit in club!
GOD IS MY COPILOT
masina are numere de covasna urmeaza sa o trec pe bv.
Ce parere aveti de stikere sa i pun sau nu am avut si pe ford dar multi ziceau sa le dau jos!?
Salut! Stikerele alea de pe Fiesta faceau masina sa apara mai "obosita" decat probabil era. Un sticker cu "206" pe luneta cred ca ajunge. 1.4HDI e un motor beton si daca nu-ti bati joc de Pug-ul tau o vei purta mult timp. Succes!!
Fiecare spune ce crede si simte despre masina ... depinde de fiecare ce motor isi alege si pentru ce vrea sa-l foloseasca dar mai ales ce asteapta de la acel motor ( sportivitate , cuplu, putere, consum redus etc. )
Masina e foarte frumoasa kdyalex ai grija de ea si sunt sigur ca si ea va avea grija de tine![]()
si e cea mai zgarcita la consum)
Mda,pt 206 e un motor foarte bunfrumos!
PEUGEOT 307 1.6 HDI,NO FAP;OPEL ASTRA G 1.6i & OPEL ASTRA H CARAVAN 1.9 CDTI
odata cu noua masina incep si modificarile treptat treptat in functie de buget.... am inceput cu o cheie briceag urmeaza toba sport si jante......
Inca cateva poze cu palasolarul si stopurile fumurii!! Mi am luat si xerapol pt faruri dar nu prea sunt incantat :no:, fata de ce citisem eu pe net!
Last edited by kdyalex; 22-12-2010 at 09:36 PM.
Black Lion.
Bookmarks