Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Montaj Subwoofer ! Help

  1. #16
    b_307_hdi's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    29
    Posts
    108
    Rep Power
    10
    Cauta si tu pe okazii , gasesti foarte multe acolo

  2. #17
    Bongo's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    937
    Rep Power
    15
    Redeschid topicul pt ca sub asta e la mine acum si am nelamuriri. Ati zic ca albastru e remote. Ce face am inteles dar cum o face nu am inteles adica unde trebuie legat. Plusul l-am luat de la casetofon si imi face niste figuri deci tre sa-l iau din alta parte. Cum ma folosesc de remote??

  3. #18
    b_307_hdi's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    29
    Posts
    108
    Rep Power
    10
    erau foarte bine legate firele alea acolo ... nu stiu de unde sa iei plus , asta doar daca nu vrei sa il pui la buton separat. Remote este cel care inchide/deschide circuitul la casetofon .

  4. #19
    Bongo's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    937
    Rep Power
    15
    Imi face figuri cu plusul luat de la casetofon. O eroare care o da si nu apuc sa o citesc, eroare la abs plus ca nu se aude in boxe. Banuiesc ca scade intensitatea si de aici diverse probleme.

  5. #20
    b_307_hdi's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    29
    Posts
    108
    Rep Power
    10
    nu stiu cum sa te ajut in cazul asta ... imi pare rau

  6. #21

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    cluj
    Age
    42
    Posts
    53
    Rep Power
    12

    incinta

    Uite aici gasesti incinta de care ai nevoie www.car-sound.ro

  7. #22
    An2r3y
    Guest
    Multumesc de ajutor .

  8. #23
    ah1n1's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brasov-Buzau
    Age
    29
    Posts
    603
    Rep Power
    11
    Va salut,stiu ca nu s-a mai scris demult pe aici dar am zis sa o fac eu ca sa nu mai deschid alt topic.De curand mi-am luat o statie si un subwoofer si le-am montat pe 206-le meu.Toate bune si frumoase pana a trebuit sa trag firul ( + ) de la baterie in masina.M-am uitat pe tot peretele ignifug in speranta ca gasesc o gaura dar fara noroc( posibil sa nu o fi vazut-o eu).Rog alti posesori de 206 sa ma ajute cu o idee pentru "problema" mea.Multumesc

  9. #24
    ah1n1's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brasov-Buzau
    Age
    29
    Posts
    603
    Rep Power
    11
    Nimeni cu statie audio montata pe 206?

  10. #25
    206 owner dinoradu's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    brasov
    Posts
    2,685
    Rep Power
    16
    Call me, . Daca ai timp maine hai sa ne vedem si iti arat ce si cum.


    ---
    - iPhone / Tapatalk
    Pentru o buna colaborare, merita citita si aceasta sectiune.

    My 206

  11. #26
    ah1n1's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brasov-Buzau
    Age
    29
    Posts
    603
    Rep Power
    11
    Ok.Te sun maine si stabilim o locala ) . Multumesc mult!

  12. #27
    Baby Lion stephanutzb's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bistrita
    Posts
    108
    Rep Power
    0
    Buna seara.pug 307 break fara facelift.oare stiti o modalitate de a trage plus de la baterie prin masina?ceva locas?

  13. #28
    bighi89's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bucuresti, Ploiesti
    Age
    30
    Posts
    1,852
    Rep Power
    11
    Ai 2 variante, prin stanga sau prin dreapta soferului. Recomand prin dreapta, chiar daca lungimea cablului este mai mare e mai sigur. Multi nu au izolat bine gaura si le-a curs apa pe BSI. Arunca un ochi la mine sa vezi pe unde am mers, diferenta e ca eu am hatchback si mi-a mai ramas cablul cat sa pot pune unde vreau eu wooferul , am cam 1 m in portbagaj. Cablul l-am tras pe sub scurgerile de parbriz si am intrat prin spatele torpedoului(pe el l-am dat jos) iar in final am izolat bine cu silicon.
    Banuiesc ca locasurile sunt aceleasi, totusi merita sa arunci un ochi.
    307c black 1.6 hdi 90hp ; 107 red 998cc 68hp

  14. #29
    Baby Lion stephanutzb's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bistrita
    Posts
    108
    Rep Power
    0
    Multumesc mult!!cineva imi spunea ca poate trage curent din masina undeva la bsi parca.cica este un cablu care vi e de la baterie direct.

  15. #30
    alex82's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ploiesti
    Age
    37
    Posts
    1,663
    Rep Power
    13
    Deci nu ai reusot sa`l montezi ?
    Io zic asa : leaga cu banda izolier o sarma otelita de capul cablului . In partea dreapta cum te uiti la masina ( cred ca si bateria o ai in zona aia ) pe undeva cam pe sub bord asa , tre sa fie niste cabluri pe acolo care intra in masina ( ai grija daca tragi pe acolo sa nu le tai sau sa le intepi cu sarma otelita ) . Tot pe acolo tre` sa mai fie ceva gen dopuri de cauciuc ... poti gauri cu sarma aia otelita ... bafta

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •