"Defectul" acela de fabricatie, as vrea si eu sa stiu, daca e cumva atat de ... "defect" sau cumva se datoreaza exploatarii inadecvate a masinii, ma refer in special la liniute!!!! Spun asta, pentru ca gurile rele spun cum ca respectiva masina ar fi fost vazuta in cateva randuri, facand furori pe la liniunte.
Daca e asa ... atunci "defectul" de fabricatie care "afecteaza" o intreaga serie, numai este chiar un defect de fabricatie ci ... o greseala de pilotaj, iar intre noi fie vorba, cunosc destui puisori de Ayrton Senna (despre care nu prea-si mai amintesc) care au reusit sa rupa cutiile de viteze, in urma manevrarii inadecvate a cutiei de viteze.
Am scris aceste randuri, pentru ca cine nu stie cum a fost exploatata masina, chiar ar putea crede ca masina sufera de un defect de fabricatie, iar nenorocitii astia de la peugeot nu vor sa-l remedieze pe banii lor. De asemenea, in cazul celui care a initiat topicul, cred ca problema a si fost rezolvata ... pe garantie.
Inainte de a arunca cu noroi ... hai totusi sa dam cezarului ce-i al cezarului ... si inainte de a ne da la liniute sa vedem care-i treaba cu schimbatorul ala de viteze ...
Bookmarks