Sistemul de prindere nu ar trebui sa fie pe masina?Covorasele au doar niste gauri,din cate stiu eu.
Mi-am luat covorase noi din cauciuc pentru 307, se potrivesc pefect...insa nu sunt originale si nu au venit si cu cele clipsuri de prindere care sa le tina fixe si sa nu fuga sub amberiaj. Am incercat la mai multe magazine de piese auto din Galati insa nu gasesc. Mi-as lua mai multe ca sa nu mai dispara pe la spalatorie.
Are cineva idee de unde?
Sistemul de prindere nu ar trebui sa fie pe masina?Covorasele au doar niste gauri,din cate stiu eu.
stai linistit ca nu fuge covorasul sub ambreiaj. vezi ca are niste crampoane pe partea interioara care il impiedica sa alunece. in plus, datorita formei potrivite se propteste singur in "foot-rest"
si eu ma aflu in situatia ta ... am pierdut dopurile alea intr-o spalatorie acum aprox un an si de atunci am folosit atat presurile originale (care nu aveau crampoane) cat si astelalte. important este sa se potriveasca perfect, forma il ajuta sa nu alunece dedesubt. cu totul alta discutie e cu acele covorase universale care din cauza formei imperfecte se misca in toate partile. alea sunt total nerecomandate
Ce legatura are cu ce am intrebat eu? Eu vreau acele clipsuri!
Godaro, e adevarat ca se potrivesc perfect dar se mai inampla sa prinda un pic ambreiajul si e foarte stresant. Am sa cer la spalatorie poate au acolo ...evident luate de la alte masini, poate chiar de la a mea![]()
307 SW/2.0 HDI/110CP/FAP/7 locuri/oglinzi+4 geamuri electrice/senzori ploaie+lumina/scaune incalzite fata/jante aliaj 17"/CB/ASR,ESP,ABS/oglinda heliomata/clima/cotiere fata/proiectoare in far/spalator la faruri/torpedo refrigerabil/tavan vitrat /alarma PUG+alarma VIPER senzori de perimetru
Ai PM.
La mine fara clipsurile acelea covorul fuge sub ambreiaj si cateodata pedala de acceleratie mi-a ramas sub covoras.
Peugeot 307 2.0 HDI 90cp 2002
Am mai cautat si azi clipsuri, n-am gasit nicaieri.
s-ar putea sa gasesti la magazinele de gartier,astea pentru dacii. eu am vazut ceva care cred ca s-ar potrivii sunt de la logan.....
Teoretic ar trebui sa le gasesti ca accesoriila cei de la Peugeot. Incearca si la:
http://www.peugeotclubromania.ro/for...arket)/page170
Fara clipsurile alea intra sub ambreiaj si agata. Si eu am presuri originale (mocheta/material textil) si la un moment dat am ramas fara clipsuri si a fost un chin pana le-am gasit. La zece apasari de ambreiaj trebuia sa scor presul de sub pedala.
Sfat: De ce nu cauti la dezmembrari?
Incearca la @themircea, care vinde presuri aftermarket. Daca tin bine minte, vindea si astfel de clipsuri. Bafta.
Tanti Auguri!!!
De vanzare 307 T6 1.6 HDI 110 cp FARA FAP/dec 2006/20 000 km
Si @adioperator cred ca are asa ceva.Am vazut un catalog in thred-ul lui cu tot felul de clipsuri.
E foarte enervant cand iti agata ambreiajul, am sa ma duc la dezmembrari, oricum mai am nevoie de cateva chestii. De ex la parasolarul din dreapta fiind foit mai des i-a sarit chestia aia din metal care tine capacul de la oglinda, iar acum daca deschizi capacul ala cade, foarte enervant. Cand deschid portbagajul sunt sforile alea 2, la una din ele a cazut tot la fel un clips si numai o sfoara ridica acum ...sunt niste tampenii care sunt foarte ieftine, dar se gasesc greu, am sa trag o fuga pe la dezmembrari. In Bucuresti unde pot sa gasesc un parc din acesta?
Alta chestie ar fi integratul acela de la oglinzile electrice. Oglinzile merg rabatate si din masina si cand inchid din cheie, dar nu pot sa le reglez sus jos etc. Am dat cu spray de contacte tot nu merge. Oare sa aiba o siguranta separata ceva? Poate are cineva idee. Am intrebat acum vreun an la un magazin si e peste 300 ron acel integrat sau cum s-o fi numind... deci n-are rost.
Bookmarks