Pai stai asa ca vine primavara care aduce "INTILNIREA NATIONALA DE PRIMAVARA 2010".
....
....
PEUGEOT 200 !
Nu-i un model nou !Anul asta firma PEUGEOT implineste 200 de ani de existenta.Este o sarbatoare mare pentru posesorii de lei.Doua sute de ani !Asta denota ca avem masini,scutere,biciclete care au o istorie sau au facut istorie.Am putea face ceva mai deosebit anul asta.Sa incepem cu niste propuneri pentru a face impreuna din aceasta aniversare un eveniment.
Last edited by eu_andreiutz; 12-02-2010 at 12:34 PM.
Si crezi ca aduni 200 de posesori de pejo la intalnirea nationala? Daca ar fi asa am intrece coloana Kia, dar, pentru ca exista un dar mi-e greu sa cred ca se vor putea mobiliza atatia forumisti. Ce-i drept ar fi frumos, chiar super ar fi sa gasim si posesori de masini Peugeot de epoca. Dar poate nu e asa greu. Daca-i intalnire, eu spun prezent.
Numai bine,
Daca se face o promovare intensa, de ce nu?
Eu stiu pe cineva din Sinaia care avea un Peugeot din anii 70' pe care multi o considerau cea mai frumoasa din oras mult timp.
Ar fi o idee daca am putea incerca ceva de genul asta...
200 de masini la o intalnirefrumos vis.
Daca am lua numarul de participanti de la intalnirile din orase si i-am pune la un loc poate am strange 200 dar este foarte greu din cauza distantei care va fi de parcurs.
Pentru o astfel de realizare locatia ar trebui sa fie in centrul tarii, sa fie intro perioada in care lumea nu are concedii si dupa sesiunile de la facultati.
Greu dar nu imposibil.
I'm in !
dati-i drumu' la lista daca vreti sa ne strangem atatia!
Ar fi buna o lista cu cei care sunt dispusi sa bata un drum de pana la ~900 km. dus-intors daca luam in considerare ca locatia va fi una centrala dupa care trecem la partea ce mai dureroasa perioada si locatia.
1. 207Outdoor (el a initiat, obligatoriu participa);
2. jardel;
3. basti;
Last edited by Basti77; 10-02-2010 at 08:51 AM.
As venii si eu!
1. 207Outdoor
2. Jardel;
3. Basti
4. MihaiYo
Peugeot 206 1.4 HDi 90 CP
Linhai Worker 300 4x4
1. 207Outdoor
2. Jardel;
3. Basti
4. MihaiYo
5. MariusP
6. bobovis
Propunerea unui eveniment pentru o aniversare de 200 de ani de istorie nu este legata de a aduna 200 de leuti.Asta daca suntem realisti.Eu am sa ies ca Badea, cu pene, daca se vor aduna vreo data 200 de masini.Am vazut cum decurg chinurile adunarii unei intalniri nationale,si chiar una locala .Ceea ce ar fi frumos ar fi sa fie o intalnire mai deosebita.Poate daca am reusi sa ne cuplam sau sa atragem si un dealer Peugeot.Cine are o cunostinta directa cu un reprezentant local ?Poate aflam ce au de gand dealeri si cuplam cu evenimentul lor.Cluburile care au facut intalniri mai numeroase au facut-o intotdeauna cu sprijinul dealerilor.Evenimentul chiar daca a fost organizat de club,de castigat a avut vanzarea de masini.Uitati-va in gradina kia.Pentru dealer ce ar fi mai frumos sa faca o aniversare la care sa participe de la club vreo 50 de masini.,pe langa ce mai au ei in showroom.O locatie posibila care ar permite un spatiu de adunare ar avea Eurial Ploiesti.Ce zici Basti ?
i
Dar eu propun sa ne strangem fix 200 de masini, nu mai multe...
Intradevar cred ca este greu de realizat asa ceva.
Cat despre sprijinul dealer-ilor in mod normal ei ar trebui sa fie cei mai interesati.
Outdoor, de ce sa nu fim 200, un efort de o zi se poate face, daca cineva va dori sa petreaca mai multe zile in zona unde se va stabili intalnirea este liber sa o faca dupa posibilitatile materiale.
Cu Ploiesti pica, in trecut multa lume nu a participat din cauza distantei, acum o zona centrala ar fi cea mai potrivita.
Haideti sa vedem cati pot face un efort pentru o astfel de actiune.
---------------------
1. 207Outdoor
2. Jardel;
3. Basti
4. MihaiYo
5. MariusP
6. bobovis
1. 207Outdoor
2. Jardel;
3. Basti
4. MihaiYo
5. MariusP