n-ai cum sa prinzi 170km/h real, nu o mai bateti in cap aiurea. masina ia fix cat scrie in talon: 158km/h. punct.
Off-Topic: niciodata nu am inteles rostul topicurilor despre viteza maxima la niste masini atat de cacacioase. mi se pare ca lucrurile astea sunt tipice forumurilor de Dacia Berlina, SupeRNova, Cielo etc. ne trezim asa, pe rand, cate unul ca a prins cu 2km/h mai mult decat celalalt. genul asta de discutii ar trebui sa se poarte doar intre posesorii de masini puternice, eventual modificate, si sa se refere mai mult la limitele (a se citi nebunia) soferului, decat la cele ale masinii. adica ceva de genul: "eu i-am dat 247km/h pe A2", "am mers cu 305km/h pe Autobahn", si alte asemenea. pana nu apare cineva care sa ne spuna ca a pus pe C1 un motor de 1.4 si a mers 190km/h, sau ca a montat o butelie de NOS, ma rog, ceva nou, nu cred ca discutiile astea isi au cautare. treaba e clara, masina merge maxim undeva in jurul valorii de 160km/h si in conditii ideale atat cat spune producatorul.
Bookmarks