va salut, nu am mai fost de mult la intalniri, a trecut si BAC-ul astazi o sa fiu prezent sper sa se adune cat mai multa lume
Vine cineva maine sa stiu daca pun persoana in tema sa fie prezenta? Sau ma poate ajuta cineva va rog cu un numar de telefon al unui mecanic bun la Peugeot-uri.Multumesc!
va salut, nu am mai fost de mult la intalniri, a trecut si BAC-ul astazi o sa fiu prezent sper sa se adune cat mai multa lume
azi cred ca ajung si eu la 18:00.
Servicii spalare/curatare/intretinere auto in IASI
2008 PEUGEOT 308 CONF PACK 1.6 HDi 16v 90 CP GRISS HURRICANE
2008 PEUGEOT 207 TRENDY 1.4 VTi 16v 95 CP ROUGE ADEN
va salat, stiti pe cineva din iasi care are de vanzare o statie CB si o antena , as dori ceva SH sau daca sunt noi pana in 400 lei
Mergi in pacurari chiar linga PECO Petrom.Vezi ca e un magazin care vinde scutere.Au acolo statii CB si antene.Vezi ca trebuie sa fie un baiat de vre-o 20 si ceva de mani.Sau intrebi de Junior sau Adi,e una si aceeasi persoana.Spune-i ca eu ti-am recomamdat sa vii acolo.
SA NU AI INCREDERE IN NIMENI
Ma poate ajuta vreun coleg de prin Iasi cu un Gps pentru o zi. De sambata pana dumninica pentru ca am un drum pana in Chisinau. Va multumesc!
0749669481
suna-ma si ai sa-l iei de la geta![]()
Pare rau ca nu am mai reusit sa vin la vreo intalnire , dar de acum sper sa ne vedem mai inspre toamna.
Concediu si vacanta placut/a la toti![]()
407
Intalniri Iasi : Miercuri si Duminica , ora 18:00, Palatul Culturii
va salut , stiti pe cineva din iasi care are interfata de diagnoza originala peugeot ca nu as vrea sa apelez la servunion?
Bookmarks