Peugeot Club
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Adaptor doua casetofoane.

  1. #1
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    1,847
    Rep Power
    6

    Adaptor doua casetofoane.

    Salut, vreau si eu sa montez un alt radiocd pe masina, care sa foloseasca numai boxele si antena, si sa il pastrez pe celalalt pentru functiile de display, configurare si altele.

    Vreau sa fac ceva de genul acesta:
    http://www.peugeotclubromania.ro/for...9&d=1226322712
    Doar ca, sa imi mearga amandoua. Pe cel nou sa ascult muzica iar pe celalalt sa fie comenzile de la computerul de bord. Merge sa fac asa ceva? Daca da, ma puteti ajuta? Poate cateva explicatii, ca ma pricep la electrica, daca nu , improvizez, daca chiar nu stiti. Multumesc.

  2. #2
    Gold Lion Basti77's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ploiesti
    Age
    37
    Posts
    9,486
    Rep Power
    18
    Adaptor prin care sa le alimentezi pe amandoua fara interventie asupra firelor nu cred ca exista, din pacate cred ca tot la bisturiu ajungi.

    Iti trebuie ceva ca in poza de mai jos dar cu 2 mufe ca cea selectata, una mama ca cea din poza care intra in mufa pe masina, si una tata care sa intre in CDul original, si cele ISO care se folosesc la CDul suplimentar.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails product4783.jpg  

  3. #3
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    1,847
    Rep Power
    6

    Question

    Deci, a facut cineva asa ceva? Mai intreb odata. Va rog din tot sufletul ca nu mai suport sa stau cu asta vreau ceva Alpine sau Pioneer

  4. #4
    saprosanu's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    BUCURESTI
    Age
    38
    Posts
    914
    Rep Power
    7
    Cauta-ti un 2 din cu adaptor de comenzi si rezolvi problema, de ce trebuie sa ai doua unitatii?
    Drum bun, oriunde ati conduce!
    Eu NU alimentez din statiile Omv-Petrom,poate asa o sa faci si Tu!

  5. #5
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    1,847
    Rep Power
    6
    Pentru ca vreau sa mai folosesc comenzile de la afisaj bord.

  6. #6
    Gold Lion Basti77's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ploiesti
    Age
    37
    Posts
    9,486
    Rep Power
    18
    Comenzile pe vechiu HU se folosesc pentru unele setari de afisare a consumului (Mph sau Kph) temperatura, activarea anumitor functii (pornirea stergatoarelor la mersul inapoi, etc.), reglarea orei.
    La multe setari nu se umbla niciodata singura modificare este ora cand se trece de la vara-iarna si invers, de 2 ori pe an se poate monta HU original pentru aceste modificari, in rest nu se umbla la nimic.
    Eu am HU scos de ~2 ani si nu i-am simtit lipsa decat cand reglez ora si atunci il mufez repede si rezolv problema.

  7. #7
    manu144x's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Oradea
    Age
    27
    Posts
    233
    Rep Power
    7
    Ce marcă de casetofon ţi-ai luat? Sunt tot felu de adaptoare, să-ţi rămānă şi afişajul, precum şi comenzile din volan:
    http://www.metrafo.ro/produse/adapto...sony-peugeot-2

    Ăsta-i doar un exemplu, dar poate găseşti

  8. #8
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    1,847
    Rep Power
    6
    Nu pot sa spun ca inca mi-am luat , inca nu sunt hotarat pt ca iarna aceasta nu folosesc masina, folosesc cealalta masina a mea care are cauciucuri de iarna, si ma gandeam vara cand nu o folosesc pe asta sa iau Pioneerul de pe ea. Sau sa cumpar un Alpine, bineinteles.

  9. #9

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    202
    Rep Power
    0
    Eu nu vad ce este asa complicat si atatea batai de cap
    Rezolvarea ta se gaseste la orice garaj care instaleaza casetofoane alarme si alte dracii electrice electronice pentru masini.
    Trebuie din mufa care ti intra in casetofonul stock sa scoata firele de sunet si sa le lase pe cele care ti l comanda, firele scoase se pun pe mufa noului tau casetofon si ai rezolvat problema, asta i treaba de maxim cu exagerare pentru cineva care stie de o ora

  10. #10
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    1,847
    Rep Power
    6
    Am rezolvat problema. Am gasit modulatorul fm ratacit prin garaj, dar cu siguranta voi achizitiona un xcarlink . Topicul se poate inchide

  11. #11

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    buc
    Age
    37
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Stati asa, nu inchideti topicul inca. Am si eu nevoie de ajutor: am montat un dvd multifunctional in masina (cu cd-tv-gps-s.a.m.d) dar baiatul care l-a montat, desi mi-a promis ca o sa-mi mearga si comenzile de pe volan....nu si-a respectat promisiunea. Dupa ce l-a montat a zis ca-i mai trebuie o mufa si nu o are la el si ca o s-o comande bla,bla,bla. Nici azi nu a dat de mufa aia. O idee in afara de link-ul metrafo unde mai pot gasi asa ceva ?

    Sarbatori fericite!
    Last edited by Basti77; 26-12-2009 at 10:17 PM.

  12. #12
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    1,847
    Rep Power
    6
    Depinde ce marca este dvd-ul . Asa iti pot recomanda eu un adaptor/

  13. #13

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    buc
    Age
    37
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Asta este mai greu pentru ca aparatul este chinezesc facut pentru Peugeot iar marca nu o stiu. Pe site-ul chinezesc spune ca functioneaza si comenzile de pe volan dar dupa cum am spus nu a fost o relatie prea buna cu cel care mi l-a vandut si instalat. Atasez o poza de pe net.
    Last edited by Basti77; 26-12-2009 at 10:18 PM. Reason: fara QUOTE daca raspunzi la mesajul anterior.

  14. #14
    cianyika's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Valencia/Petrila vodafone : 0726457580 / cosmote : 0769112721
    Age
    41
    Posts
    100
    Rep Power
    6
    Ar fi 2 chesti de facut :
    1. conectat la intefata PP si vazut daca se poate activa sa comunice cu comu.
    2. solutie ramasa adaptor in cazul in care nu functioneaza solutia 1 .
    Peugeot 406, Made 11/2002, 2.0 HDi 66kw/90 cp

  15. #15

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    buc
    Age
    37
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Express View Post
    Depinde ce marca este dvd-ul . Asa iti pot recomanda eu un adaptor/
    deci? ma poti ajuta cu un adaptor?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •