Page 15 of 15 FirstFirst ... 51112131415
Results 211 to 219 of 219

Thread: Cum sa ne punem pilot automat

  1. #211
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    Imi cer scuze pentru postul dublu, dar nimeni din cei cu experienta nu imi pot spune?

    Azi trebuie sa ii dau un raspuns vanzatorului si nu stiu de care sa spun sa imi trimita.

    Multumesc.

  2. #212
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ...
    Age
    41
    Posts
    1,996
    Rep Power
    10
    Ia fara limitator.
    Pedala ta cu 3 fire nu are fizic cum sa posede functia LIMITATOR.
    Last edited by salex; 26-10-2017 at 06:14 PM.
    Experienta e proportionala cu numarul lucrurilor stricate. Eu am destula experienta...

  3. #213
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    mulțumesc stimate domn.

  4. #214
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Bucuresti
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    salutare!
    cine ma poate ajuta si pe mine cu ativarea pilotului automat?

  5. #215

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    32
    Posts
    488
    Rep Power
    8
    A reusit cineva activare pe 1.6 HDI? eu nu am 'present' in ECU, am toate firele,mufele etc. Maneta o vede,dar nu o pot activa la nivel de ecu. Masina este un 206 1.6 HDi

  6. #216
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Bucuresti
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    sunt colegi care au activat pilotul.ziceau aici.trebuie activat in ecu si in bsi.

  7. #217

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    32
    Posts
    488
    Rep Power
    8
    Stiu...dar nu am Present la ECU....

  8. #218
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Bucuresti
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by geompj View Post
    Stiu...dar nu am Present la ECU....
    aveai firele trase sau le-ai tras tu? poate nu sunt trase bine si automat nu ti-l vede.vezi ca era un baiat pe aici, parca iulian, care stia sa faca cablajele.incearca sa iei legatura cu el si poate te ajuta.

  9. #219

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bucuresti
    Age
    32
    Posts
    488
    Rep Power
    8
    Am cablurile de fabrica. Incerc sa dau el, poate are vreo idee.

Page 15 of 15 FirstFirst ... 51112131415

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •