Page 14 of 14 FirstFirst ... 41011121314
Results 196 to 209 of 209

Thread: Cum sa ne punem pilot automat

  1. #196
    Baby Lion
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    bucuresti
    Posts
    276
    Rep Power
    4

    cruise control

    Am intarziat din cauza ca nu mai functiona site-ul.......am atasat 3 poze cu mufele care le am pe masina. Pot cumpara doar maneta si se activeaza din soft sau mai trebuiesc si alte mufe ? Maneta o pot cumpara cu sau fara limitator ? Ma gandesc ca ar fi mai ok cea simpla cu on -of.
    Attached Images Attached Images

  2. #197
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    SLOBOZIA
    Posts
    18
    Rep Power
    0
    Este ok, ai mufele in regula, poti cumpara maneta se activeaza din soft, maneta nu conteaza merg amandoua modelele

  3. #198
    Baby Lion
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    bucuresti
    Posts
    276
    Rep Power
    4
    Multumesc domnului salex pt activarea si montarea manetei pt cc. Totul functioneaza perfect.

  4. #199

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    calarasi
    Age
    49
    Posts
    77
    Rep Power
    9
    Poate cineva sa puna o fotografie sa vedem exact cum e cu switch-ul de la pedala de acceleratie la 307? eu nu am inteles unde ar trebui sa fie pozitionat daca-l avem, in partea de jos-la talpa, sau in partea de sus integrat in partea de sus a pedalei unde se regleaza acceleratia?

  5. #200
    salex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    1,964
    Rep Power
    9
    Sub talpa. Cind apesi pedala la podea acest switch atinge mocheta, de fapt o zona acoperita cu un capac oval din plastic. Nu e obligatoriu sa existe, se poate simula printr-o rezistenta fixa DAR astfel nu mai e posibila dezactivarea temporara a functiei. Ramine cealalta posibilitate de dezactivare, cea din maneta.

  6. #201
    Express's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tulcea
    Posts
    2,134
    Rep Power
    10
    Am reusit si eu astazi sa montez pilotul automat.
    Multumesc userului @luciancaloianu pentru indrumare si pentru maneta. Om de nota 10.

    Regret ca nu am switch sub pedala de acceleratie ca sa pot sa caut o maneta cu limitare, nu as fi vrut sa fac artificiul cu rezistenta (si cred ca motivele sunt intemeiate, switchul ala chiar are un rost), dar nici nu voiam sa ma chinui sa montez altul. Sunt multumit si cu cruise control only


  7. #202
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    SLOBOZIA
    Posts
    18
    Rep Power
    0
    iti multumesc si eu pt alegerea facuta si ca totul este ok!

  8. #203
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Craiova
    Posts
    67
    Rep Power
    4
    Salut,

    Am fost astazi la Simode, dealer Peugeot la mine in Craiova ( dupa ce am cautat prin tot orasul pe cineva cu tester sa imi poata activa maneta ) si baiatul de acolo a infipt testerul in mufa OBD, a setat niste chestii pana ce s-a facut bordul "pom de Craciun" si pana la urma mi-a zis ca nu se poate activa nici cruise control nici speed limiter pentru ca masina mea nu are nush ce piese in nush ce calculator ( ceva calculator de confort zicea ) si ca nici ceasurile de bord nu ar suporta chestia asta, ca ar fi echiparea minima etc etc ... Asa ca i-a dat default settings si a lasat-o asa.

    Din tot ce am citit pe net, se cam contrazice cu afirmatiile lui, asa ca am sa rog pe cei care sunt mai priceputi si care stiu sa faca chestia asta sa imi dea cateva indicatii. Am sa scriu mai jos toate detaliile pe care le cunosc despre masina:

    - Peugeot 206+ fabricatie 10/2009
    - Pedala acceleratie cu 5 fire
    - Senzor prezent pe pedala de ambreiaj si pe frana
    - Are pictogramele de cruise control pe ceasul din bord, deasupra kilometrajului ( se vad pictogramele pt limiter, cruise, digitii pt viteza etc )
    - Are spatiu pentru maneta de cruise control
    - Maneta de Cruise Control este cu functia de Cruise si Limiter

    Pe 02.08.2016 am sa plec spre Mare si am sa ma intorc inapoi pe 07.08.2016. Ruta va fi Craiova / Pitesti / Bucuresti / Constanta. Daca cineva stie sa o faca si se afla in drumul meu, ma poate contacta printr-un mesaj privat.

    Orice ma poate ajuta in imprejurimile Craiovei ( Valcea, Targu Jiu, Severin, etc ) si stie ca poate face o treaba buna, ma poate contacta printr-un mesaj privat.

    Pentru orice alte detalii, ma puteti contacta aici sau intr-un mesaj privat.

    Va multumesc pentru interes.
    Cu respect,
    Robert

  9. #204
    kdyalex's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Brasov
    Age
    30
    Posts
    2,881
    Rep Power
    10
    Asta e vrajala de la ei sa nu iti activeze. Probabil intra ceasurile in eroare si trebuie urmat niște pasi. Totusi avand 206+ practic bordul e de 207. Toti de pe aicea si au activat!
    Black Lion.

  10. #205
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Craiova
    Posts
    67
    Rep Power
    4
    Din ce am inteles, trebuie urmati pasii urmatori:

    activare din ECU , COMBINE , BSI ;

    Salvat modificari, ceasurile devin pom de Craciun

    Pornit Motor, oprit motor, iesit din masina, incuiat usile, asteptat 5-10 minuteca sa intre calculatorul in sleep mode.

    Dupa, din ce am inteles dupa ar trebui sa mearga

    Sa ma corecteze cineva daca gresesc.

  11. #206
    ariciul's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    B
    Posts
    3,063
    Rep Power
    12
    E prea complicat ce zici acolo. Plus ca ordinea nu e buna, iar motorul nu trebuie pornit decat pentru proba de drum.
    307 SW T5 2.0HDi FAP OFF 136cp

  12. #207
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Craiova
    Posts
    67
    Rep Power
    4
    Am fost din nou la tipu cu tester-ul si am activat cu succes crusise control si limiter pe al meu 206+.

    Am urmat pasii de mai jos:

    Connect to PP2000 and select Peugeot 206 multiplex, not 206+
    ECU -> Cruise control PRESENT
    COMBINE -> Cruise control PRESENT
    BSI -> Cruise with limiter or Cruise without limiter

    Save changes
    Gauges turn into a Christmas tree

    Start Engine
    Turn Engine off
    Get out of car and lock it

    Wait for computer to go to sleep.

    Acum functioneaza bine! Limiter-ul inca nu merge, cand intru in optiune imi clipesc cele 3 linii si nu pot selecta nimic, desi am pedala cu 5 fire ...

  13. #208

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    constanta
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Salutare forumisti . In Constanta sau in apropiere este cineva care ma poate ajuta cu montarea unui pilot automat . Multumesc frumos !
    307 1,6 hdi 109 cp , cod motor hdz , din 2006

  14. #209
    Vizitator
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Ma poate ajuta cineva cu activarea pilotului automat la un 407, 1.8 benzina, in Bucuresti?

Page 14 of 14 FirstFirst ... 41011121314

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •