Siguranta.
Sunt un novice care are nevoie de ajutor! nu imi mai functioneaza stropitorile de la faruri - 406; am verificat, am llichid de stroipre! care ar fi cauza?
Siguranta.
PEUGEOT 508 SW GT 2.2 HDi 204 cp
Introdu o lit oteloasa pe duze. Poti sa folosesti lita scoasa dintr-o perie de sirma sau dintr-un cablu. Sigur sint duzele infundate.
Cam ciudat sa se fi infundat toate diuzele. Mai degraba as verifica siguranta fuzibila a stropitoarelor pentru ca si ele au siguranta separata iar daca se arde yoc.
Daca pompita care face presiune nu se aude ca bazaie e clar ca ori e siguranta arsa si de aceea nu mai bazaie pompita ori daca nu, poate fi defecta chiar pompita.
Stropitorul de la faruri functioneaza pe aceiasi maneta cu cea de la stergatoare? Vreau sa imi pun si eu spalator de faruri dar nu stiu daca am instalatie trasa.
Este folosita aceeasi maneta pe acelas comutator. Stropirea farurilor se realizeaza doar cand ai luminile aprinse din blocul de lumini, la fiecare actionare, indiferent cat de mult tii maneta "trasa", farurile sunt stropite doar o singura data cu un jet considerabil.
Tel contact: 0754047520
Mielu, nu te supara, dar te rog crede-ma ca lichidul de spalat este atit de naspa incit face depunere si optureaza duzele. Eu am patit acest lucru si m-am speriat la fel ca @ovidiu.11. M-am speriat ba ca s-a ars siguranta, ba ca s-a ars pompa, ba ca, ba ca, iar in final erau, cum ti-am spus, duzele infundate de nici macar nu mustea lichidul prin ele.Aveau o depunere ca o sare verzuie, identica cu oxidul de la borna de baterie de la Dacia lu' bunicu, daca mai sti cum arata.
Last edited by catalin gheorghe; 31-03-2010 at 12:41 AM.
MihaY00, cu siguranta nu ai masina precablata pentru stropitori.
Ia afara de cablaj, mai e problema pompelor. La cele cu stropitori de faruri, pe rezervorul lichidului de spalare sunt doua pom pe: una de joasa presiune, si alta pentru faruri de inalta (relativ) presiune.
Cablajul propriu zis este doar o mufa de culoare maro care o au toate masinile (eu am verificat la 5 masini cu optiuni diferite) pentru a 2-a pompa de pe vasul de lichid, difera si vasul fiind mai mare. Deci se poate monta spalator de faruri pe toate modelele de pug 406 dupa 2000, daca ai instalatia originala si vazul de lichid.
Si vasul de lichid, spoilerul cu stropitorile in sine. Existenta cablajului nu duce implicit la faptul ca acesta e conectat. EX: si eu am mufa pentru intrerupatorul ESP dar nu am aceasta optiune.
stie careva unde e pompita de la spalotoarele de faruri cea de parbriz am gasito, e undeva in spatele
vasului?
catalin gheorghe cum ai ajuns la duze caa eu am incercat sa trag de capacelele alea si nu ies?
Incearca cel mai bine cum a zis mielu sa nu fie siguranta arsa, ca si daca ar fi infundat unul tot ar trebui sa functioneze.
OK, dar cand dai pe stropit, se aude bazaitul de la motoras?
tel. contact: 0740160095.
Bookmarks