Page 99 of 99 FirstFirst ... 49899596979899
Results 1,471 to 1,478 of 1478

Thread: Navigatie 407 - sistemul cu ecran color RT3

  1. #1471
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mures
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Stie cineva care este diferenta intre un ecran de tip C si unul de tip CT ?

  2. #1472
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Ploiesti
    Posts
    87
    Rep Power
    7
    Salutare. Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog, cu hartile de romania pentru rt4? Pe gps stau cu zilele sa le iau, trag cu cativa kilo... Va multumesc!!

  3. #1473
    Vizitator
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    cluj - napoca
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Buna seara. Am un 407 sw din 2005 si are ecranul acela mic si doresc sa il schimb intr-unul mare . Potrivesc mufele sa ce trebuie sa stiu, din cate am auzit pierd ce apare pe acest ecran - temperature- consumul etc.. ??

  4. #1474

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    52
    Rep Power
    11
    Buna seara,
    Stie cineva care sunt pasii ce trebuie parcursi pentru activarea modulului bluetooth la un 407sw, 2l, 136cp ?

    Multumesc anticipat !

  5. #1475
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    bucuresti
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Salut cine ma poate ajuta si pe mine cu harta sau update pentru un 407 coupe cu rt3-n3 cu soft 7.10.C-16 vede doar bucurestiul dar foarte simplu adica fara marii detalii

  6. #1476
    Vizitator
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    Roma
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Salutare!
    Am cumpărat anul trecut un Peugeot 407 SW 2.0 hdi din 2004. Nu stiam cu ce se mănāncă și nu am fost atent, sau mai bine zis, nu știam ca imi trebuie un CD pentru a folosi navigatorul.
    Acum am navigatorul doar pentru decor. Nu il pot folosi ca nu am CD.
    Imi poate spune cineva de unde pot downloada cd de navigație sau ce pot face pt a folosi navigatorul mașinii?
    La reprezentanța peugeot roma imi cer 200 euro pt cd. Ma pis pe el. Imi cumpar un tom tom cu 100, dar parcă e aiurea sa am atātea display in mașină.
    Multumesc pentru un eventual răspuns.

  7. #1477
    Vizitator
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mures
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    RT3 nu vede sateliti

    Am inlocuit un RD3 cu RT3 pe un C5-I cu VAN bus.
    Este functional "aproape totul" cu urmatoarele exceptii pentru care rog ajutor.
    i. Nu vede sateliti, antena GSM este ok, verificat cu RT3-ul de pe C5-II. In schimb cu lexia da o eroare: No signal from ABS.
    2. Butonul de pe capatul stergatorului care comuta intre ecranele computerului de bord nu are niciun efect (schimbarea intre consumuri instant, medii si ecranul auxiliar cu temperaturile si presiunea in roti).
    3. Nu indica pe ecran (tip DT, mare color) obstacole de la senzorii de parcare, au doar semnal sonor.

  8. #1478
    viorel_407's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    FOCSANI
    Posts
    62
    Rep Power
    11
    Salutare stimati colegi!As dori sa trec de la rd4 la rt3 si as avea nevoie de cablu optic si acele coolere(radiocasetofonul si display-ul le am),stiti cumva unde as putea sa le gasesc?

Page 99 of 99 FirstFirst ... 49899596979899

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •